Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Ha 2 megjelenítőt használsz akkor érthető a 400/1000-es visszavett órajel, nálam is ennyi. Viszont a hőfokok magasak még ahhoz is. 50°C körül kéne lenni a gyári venti profillal. Újra pasztázás segíthet. (nekem is 3x kellett szétszednem mire normálisan sikerült, pedig nem az első kártya volt amit újra kentem)
-
Remus389
veterán
-
opti06
aktív tag
ram az majd vga után, egyelőre még mindenhova elég a 4g fullhd maxgrafon, persze amíg enged maxon 5850 (élsimítás valahol 4-8, attól függ akad-e
)
egyébként rammal meg az a helyzet mostani cl5-be pörög 1333-on, ahogy nézegetem termék palettákat nem nagyon tudok ilyen ramot venni.. gyárilag 1600@cl7 a ram, de most ami jóáras az mind 1600@cl9
-
Azoknál a játékoknál ahol jól skálázódik a CF teljesítménye valamivel a 5870.es felett fog teljesíteni!
***************************************************************************************
(#20578) chabeee : Semmi extra sima Referencia Rev1 Tégla hűtős kártya némileg emelt (765/1125) órajelekkel, amit kivétel nélkül mindegyik 5850.es tud fesz emelés nélkül! én inkább Sapphire Rev1 et vennék, vagy Asus DirectCU -t mind2 ből találsz az apróban hasonló áron! mint a XFX BE -
zimek
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő