- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEISSE
tag
1080p ben én legalábbis úgy használom játék alatt film pedig 1080i 24hz.
Lehet kölcsönkérek majd egy jó lapot meg procit aztán megnézem úgy az egész gépet hogy produkál. Én a jelenlegi E8400 4ghz hajtom az még kevés bf3-hoz de a furcsa az hogy a legutóbbi medal of honor maxon 70-80fps produkál ez meg alig bír menni. -
kisza25
félisten
ez érdekes, nekem HD5850 Xtreme van annak játékok alatt is csak szélzaja van, de játék közben azt sem hallom, na meg az i7-870 hűtése sem megy szélzaj nélkül még alulfeszelve sem
a tulajok írták, hogy nagyon csendes(látom te is az vagy),
engem mondjuk, csak az idle zaj zavar(az meg nincs), játék közben a hangtechnika elnyom mindent -
Pug
veterán
Azt hittem ezen írásomban ez egyértelműen benne van
, vetíteni biztos nem vetítettem, no offense...
maximum akkor lehet melegebb a ram chiped hűtőborda mellett, ha közben kiiktattál esetleg egy ventilátort, vagy csökkentetted a fordulatszámot, máshogy nem , vagy szarul raktad fel a bordát, esetleg nem megfelelő ragasztó anyaggal....
De szerintem annyit ki lehet jelenteni, hogy azonos körülmények között (megfelelő pozíció, felhelyezés, ragasztó, légáramlás azonos mértéke) a borda NEM RONTHAT a memória hűtésén
-
Speed®
titán
Azért ez nem olyan biztos..mármint, hogy nem éri meg. Tételezzük fel, hogy fullhdról van szó. Ott a 768as 460at 20-25%al veri az 5850. Adott esetben ez jelentheti a játszható szint eléréséért szükséges többletet is..
Sőt, ha beleveszünk egy egészséges tuningot is, a difi akkoris ugyanennyi.
Szerencsére nem csak a 460 hoz kényelmesen 20-25% OCt, az 5850 is..persze, az új Xtremeek esetében elkél a feszbuhera ehhez sajnos. De szerencsés esetben minimális +fesz kellhet a 900as GPUhoz, ahol már üt.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, clock2clock miként alakulna az eredmény. Mert a 460nak nem nagy szám a 900MHz..feljebb kell csak henkelni. Bár, az is igaz, a GF104 addig fogyaszt kultúráltan, amíg 1V körül-alatt marad vele az ember..ott meg a 800-850 a megszokott, akár ezeknél az Xtreme 5850eknél.
Ha hozzájutok egyhez, biztosan lemérem oda meg vissza, 460 már megvolt.Persze, ha fullhd alatt gondolkodunk, oda tényleg nincs értelme váltani
-
luw2win
őstag
Itt látszik hogy egy 5870-nek nem elég a 3.2ghz, se a 3.6ghz. És ha egy 5850-nek elég a 4ghz.
Akkor ebből arra lehet következtetni hogy, wolfis tulajok 4ghz+ jo a 5870-nek , 3.8+ meg jó lesz az 50-esnek. (persze majd ha meglátjuk hogy drasztikus-e a visszaesés 4ghz-ről 3.8ghz-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- SSD kibeszélő
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest