Új hozzászólás Aktív témák
-
E770
aktív tag
válasz
opti06
üzenetére
persze, bírják a strapát (nekem is, s a családban is most pro82, mod87 van)
csak ugye hosszabb távon, azaz üzemszerűen a végén használni szvsz pazarló dolog
(nekem egy szép zalman500hp purcant ki 4 év után, még nemtom pontosan, de talán sok volt neki)ha cf mellett döntesz, akkor sztem majd be tudod lőni a konfig teljes fogyasztását úgy, hogy szépen fusson, de ne süsse meg a tápodat, csak egy kicsit munkás lesz
-
E770
aktív tag
válasz
opti06
üzenetére
ajjaj, az éppen sok lesz a tápnak, ha 340W-hoz még egy 5850-es bejönne éppen elhajtaná, de még ha stabil is lenne minden teszten, akkor is gyanus, hogy sokáig nem húzná
anyagilag igazad van, s ha tudsz jól tápot cserélni, akkor hajrá
anélkül is tehetsz egy próbát, de óvatoskodni kellene a fogyasztás elosztásával, CPU+GPU freki és feszültség állításával, hogy a táp biztosan bírja -
-
E770
aktív tag
válasz
opti06
üzenetére
igen, 8x+8x menne, a kihajtást hogy érted? hogy szükséges-e? az a felbontás+beállításokon múlik
nagyon necces a táp, határeset, mennyit is eszik a húzott procid?
még alapon is ott üzdhetne az 500W határán - nem jó az a legjobb tápoknak semsztem vegyél egy kártyát inkább, ha kevésnek gondolod a 5850-et akkor nézz inkább erősebbet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vagy az ajánlott ramkövetelmény 8 Giga?