Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Digital
üzenetére
Igen, a Crysis Benchmark tool a simánál vagy a Crysis Warhead Benchmark Tool pont megfelelő lenne erre... tényleg kíváncsi vagyok rá, mert nekem nagyon nem ez a tapasztalatom (és a CPU-d annyival nem gyorsabb, mint amekkora a különbség).
-
KTTech
veterán
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
Digital
üzenetére
Ha nem kötsz a monitorodra hangcuccot, akkor jobb a DVI, nálam a monitor HDMI-n van (Samsung T260) és amikor a gép leáll, elkezd villogni a monitor hogy nincs semmi jelforrása
Vagyis mindig ki kell kapcsolnom a géppel együtt.DVI-al nincs ilyen gond, de sajnos nekem kell a HDMI a hang miatt...
-
katt777
félisten
válasz
Digital
üzenetére
Majd' belezöldültök, mi?
Tényleg, ha már az MSI csinál ATI-nak látszó nV kártyákat, miért nem csinál valaki zöld ATI-kat? nV-sokat tutira össze-vissza zavarná.
De most akkor nem nV-s vagy?
Hát már a 3870-nél hányan bebukták a gyors beszerzést 75-80k-ért, 4870-ekről nem is szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg, ha már az MSI csinál ATI-nak látszó nV kártyákat, miért nem csinál valaki zöld ATI-kat? nV-sokat tutira össze-vissza zavarná.