- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Hááát nem is tudom... az eredmény
A 60-tól odébb van -
Valty
aktív tag
Én anno felnyomtam a Mster.cfg -t, minden beállítás very high, 8x AA, és 4890 Toxic-kal 1920x1080-ban 5 perc után lefagyott a gép
Hogy ON is legyek: ha minden jól megy, holnap érkezik a Gigabyte 5870-em. Melyik drivert érdemes feltenni, a januárit vagy a decemberit?
-
Szedd le a CCC-t, akkor nem fogja lenyomni. Amúgy meg valahol a Documents&Settings környékén van a konfig állománya (xml), amiben talán lehet ilyesmit is állítgatni, hogy ne töltsön be mindenfélét, amit nem akarsz, de ez utóbbi csak tipp, nem tudom most megnézni, van-e iylesmi benne.
-
MaUser
addikt
Nem akarlak elszomorítani, de nekem is újratelepítés oldotta csak meg a hasonló TV-out-os problémámat 7800gt->4850 váltáskor. Sok keresgélés után találtam az nVidia fórumán egy topic-ot, ahol a sok anyázásból kiderült, hogy az nVidia driver állítólag belemókolja a registry-be a saját tv-színsémáját és a csillagok szerencsétlen együttállása esetén ezt nem szedi ki a driver eltávolítása esetén. A bug már jelentve volt akkor is az nVidia-nak vagy egy éve, de semmi reakció nem történt a cég részéről.
Egyébként driver szinten egykutya a két cég, pl 7-es sorozatú kártyákra az overscan kezelését nem csinálta meg normálisan az nVidia máig, ráadásul bevallottan nem is akarták/akarják... Bár most kicsit előbbre léptek az új driver-rel DXVA kezelésben, az AMD meg sokat hátra: [link]
-
zuchy
őstag
Az adatlapomon szereplő konfigon azért gondot okoz neki a Warhead 1280x720-as felbontásban, mindent max-ra állítva, élsímítás nélkül (15-25fps, beltéren azért felmegy 50 fölé is).
Ott valami nem kóser. Az én ős régi 8800GT-mel több fps-em van benne olyan felbontáson maxon... Mondjuk ezt a karit 2x nagyobb felbontásra szánták, de akkor is jobban kéne mennie sokkal.
(#2601) Crytek: Te meg elhiszed hogy normális esetben így megy rajta?
-
katt777
félisten
Ne aggódj, fél év múlva már biztosan lesz rendes driver-támogatás hozzá.
ATT-t próbáltátok szoftveres módban is? Mert az direkt a még fel nem ismert kártyákhoz van kitalálva benne.vzsryl: Mielőtt max. értéket adnál meg, számolj tuninggal is, amely nem egyenes arányban növeli a fogyasztás. Amelyik táp meg nem adja le a megjelölt teljesítményt, az nem gagyi, hanem rossz, ergo gar. csere.
eszakas: Van tápos topic. Ahogy nézem, esetleg ezt is át lehetne nevezni...
RI/OS: Én azt tudom, hogy az 550W-os Chifimnek 1 ágán voltak a VGA-tápok, és 3870CF-öt is vittek gond nélkül, vmint 4870 tuningot 18A-rel, ergo egy másik (molex) ágról két tápkábellel az is vitt volna egy 4870CF-t, azaz 5870CF-t is el kéne vinnie egy olyan tudású tápnak.
luw2win: Még mindig csak 1 CPU-t használ a STALKER? Mert leginkább az ott a gond, azt anyja kínjába kéne tuningolni a VGA kellő meghajtásához.
DrJános: E8400-at még gyári hűtővel is lehet normálisan hűteni, csak zajos lesz, egy 6k körüli hűtő (HyperTX pl.) már simán elég hozzá, egy Z600 alatt meg 1 ventivel 60°C sem lesz...
cowboy_bebop: Kérdéses az AF. Magasabb minőségi beállításokkal mindig csökken a különbség az egyes ATI kártyák között.
Haart: Majd, ha fagy.
De tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest