- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Digital #7734 üzenetére
Igen, a Crysis Benchmark tool a simánál vagy a Crysis Warhead Benchmark Tool pont megfelelő lenne erre... tényleg kíváncsi vagyok rá, mert nekem nagyon nem ez a tapasztalatom (és a CPU-d annyival nem gyorsabb, mint amekkora a különbség).
-
KTTech
veterán
-
KTTech
veterán
-
KTTech
veterán
Nem tudja valaki, hogy lehet rávenni a drivert, hogy a kiterjesztett monitorra 1280x720/60Hz-et adjon, ne 1280x720/50Hz-et (manuálisan át tudom állítani, de elég nyűgös folyamatosan ezzel vacakolni)? Nagyon idegesít ez a dolog... Igazából az se zavarna, ha a többi lehetőség eltűnne... Illetve, ha esetleg a drivert rá lehetne venni 1368x768-as felbontásra az lenne a legjobb...
-
KTTech
veterán
válasz
janos666 #3000 üzenetére
Kicsit megpiszkálva a kártyát meg van a 30 fps
975/1250MHz jelenleg, alapfeszültségen, 1000-en feszemeléssel is szétesett a kép (vagy nem voltam elég bátor, 0,05V-al emeltem a feszt, 0,1-et megpróbálok még, az az 1000MHz olyan jól hangzik, de nem volt kedvem megint végigvárni amíg a RAID tömböm leellenőrzi magát fagyás után...). Kapott a Gigabyte egy szép Asus BIOS-t... viszont, ha elállítom az órajelet, szétesik a másik DVI kimenet, ami a plazmára van kötve (nem vált fel 400Mhz-re a GPU, és szétesik a kép a 2. monitoron). Szóval most megy a váltogatás játék és normál használat közt...
-
KTTech
veterán
Leszedtem (Win újratelepítéssel, nehogy valami a régi nVidia driverből kavarjon be), de úgy tűnik maga a driver szórakozik a LUT-al (játékba lépésnél most is törli...). Remélem kiadnak végre egy működőképes drivert is hamarosan.
Egyébként érdekesen viselkedik a kártya: 1280x720-as felbontásnál rosszul állítja be a képarányt a monitoron... Eddig nem volt ilyen gondom (az előző kártyámnál).
-
KTTech
veterán
Na, végre újratelepítettem a Windowsomat, most ilyen eredményt hoz a gépem (adatlap), Crysis Warhead teszt, az 5870*es 900MHz-en fut:
DirectX 10 ENTHUSIAST 3X @ Map: frost @ 0 1680 x 1050 AA 0xx
==> Framerate [ Min: 27.16 Max: 41.90 Avg: 35.18 ]A GPU még bírná, de nem tudom 900Mhz fölé vinni, úgy tűnik a BIOS limitál (MSI Afterburnerrel próbálkoztam)
Van esetleg megoldás erre?
-
KTTech
veterán
Nem tudja valaki, hogy lehet rávenni a CCC-t, hogy ne nyírja ki a betöltött színprofilt, amikor elindul? Elég macerás folyamatosan újratölteni a LUT-ot... Win7 x64 alatt.
-
-
KTTech
veterán
válasz
katt777 #2558 üzenetére
Hát, a mostani driverek csapnivalóak, ezt aláírom... Rémálom az nVidia után. Pedig csak egyszerű dolgot akartam: a Pana plazmámon megnézni egy DivX-et, DVI-HDMI kábelen (mert az van, a GTX260-on még nem volt HDMI kimenetem). Az eredmény: kb. 1.5 óra állítgatás után már kb. tűrhető volt a kép. De feltűnően sötétebb, mint az nVidia esetén (-3-as fényerőről +7-re kellett tolni a TV-t, hogy kb. azonos legyen a kettő). Még ismerkedünk, de ha így halad, akkor amint megjelenik a GT300, váltás lesz a dologból...
Az adatlapomon szereplő konfigon azért gondot okoz neki a Warhead 1280x720-as felbontásban, mindent max-ra állítva, élsímítás nélkül (15-25fps, beltéren azért felmegy 50 fölé is).
-
KTTech
veterán
Na, úgy néz ki, csatlakozom az AMD-s csapathoz videokártya téren... a GTX260-am (192SP) cserélem le egy Gigabyte GV-R587D5-1GD-B 5870-re... remélem nem bánom meg, a korábbi tapasztalataim (igaz nem mostanában) nem voltak jók ATI téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest