Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
ricsi99 #15341 üzenetére
Kihajtja, nem hajtja ki, ez igazából elég nagy butaság, mert fullhd felbontásban egy 3,5ghz körül járó quad is ellát bőven egy 5870-et(nyilván az órajel emelésével jön még egy kis plusz teljesítmény, de korántsem lineárisan, +5-8% jó esetben) vagy akár két 4870-et. Kisebb felbontás esetén ez nyilván máshogy alakul, mert ott erősen van procilimit(és nem 150 fps-ed lesz hanem 110). 4ghz-en(vagy felette) járó i5/i7 5870cf-el is egész jól boldogul. Persze az új fejlesztések azonos órajelen mindig hoznak egy kis plusz teljesítményt, de ez mindig is így volt.
Sok játékban nem működnek rendesen a "ráeröltetett" szűrők(szétesik a kép, esetleg homályos). Sima "box" beállítás 4x vagy 8x-es simításnál nem kell jobb szerintem.
Szerk.: Egyébként i5 750@4260MHz
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
ricsi99 #15341 üzenetére
Én azt mondom, hogy gaméra elég egy megrántott Quad is nem kell itt semmiféle i5 meg i7, persze ha benchel az ember akkor már elkél a megrántott i7.
Nem azért mosódott a kép szűrővel, mert crt-d van, hanem mert nem sima box-ra van állítva hanem mondjuk edge detect anti-aliasing-ra vagy még az MSAA is SSAA-ra (Super-sampling Anti-aliasing) van állítva, legjobb ha a ccc-ben az AA box-ra van állítva és az érték (2x,4x,8x) pedig alkalmazás vezéreltre, az adaptíve anti-aliasingot meg MSAA-ra kell tenni.
Nekem így volt beállítva és mindenhol gyönyörű volt a kép, ha beállítottam 8x AA-t a gaméban (L4D,L4D2) akkor gyönyörű élmentes volt a kép miközben éles és részletgazdag maradt, de ha rányomtam mondjuk az edge detectet vagy narrow tended AA-t akkor már olyan homályos volt a kép mint az állat, ugyan ezt csinálta a SSAA-is ha meg együtt használtam akkor rettenetes volt a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest