Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
"Az alkatrészek mennyiségének pedig nincs köze sem a megvalósítás hatékonyságához, sem az árához....
"
Utána néztem egy kicsit és megkértem az egyik hozzáértő ismerősöm hogy az itt található kép alapján hasonlítsa össze a Toxic nyák felépítését a referencia kártyával. Nézegette egy kicsit majd azt mondta hogy rendesen átdolgozták a táp részét. az összes SMD kondit kidobálták belőle és felkerültek a "hagyományos" kondik. Azt mondta hogy ez csak jó stabilabb az SMD-nél és nagyobb tartalék van benne. Meg ő is tekercsnek tippelte a Sapphire logós cuccot rajta de csak egy tipp volt!
Emiatt lett hosszabb a nyák. Amúgy ahogy sasolgatta más különbséget nem igazán látott."Hallottad volna a 4890-em maxon... (4800rpm) Egyszer teszteltem 100-on, azt hittem (szó szerint) kirepül a mókuskerék a gépből!
"
a 4870-em sem volt kutya ezen a téren de megoldottam így
. Kár hogy már nincs meg persze lehet fel sem menne az 5850-re meg minek jól hűt ez! -
kasa85
őstag
Hali.Nos vissza raktam alap MHZ re 850MHZ és 1200MHZ re a gpu-t és a mem clock-ot.A kari így is eléri majdnem a 86-87 fokot a ventit most toltam 100% ra jézusisten
becuppantotta a fülhalgatómat
Most jelenleg 67C fok muter meg most kajabál minek kell fél tizenegykór szárítani a hajam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

"
Emiatt lett hosszabb a nyák. Amúgy ahogy sasolgatta más különbséget nem igazán látott.
"
. Kár hogy már nincs meg persze lehet fel sem menne az 5850-re meg minek jól hűt ez!
Most jelenleg 67C fok muter meg most kajabál minek kell fél tizenegykór szárítani a hajam
.