Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
CsendesMark #608 üzenetére
Hát, ha a 4870-ed ref. volt, akkor ez nem túl csöndes, az én 4870-emnek a fekete hűtéssel 15% is elég a hűvösen tartásához, na az 9 cm ventivel tényleg halk.
Hát, a csúszka egy dolog, a valóság meg egy másik.1: Mert megteheted. Kérdés, hogy azt a szokásos 10%-ot tudja, vagy mondjuk többet. Persze proci is kell alá, ami az aláírásodból ítélve vagy hihetetlenül gagyi, vagy éppen megfelelő.
2: Mostanival is nézheted.audi100td: Hát, ha a 285GTX 85k-s árát nézzük, nem vészes, de tényleg van egy ésszerű határ, ahol az ember megveszi a kártyát, nálam ez 40-50k között van, mert oda pottyannak le az árak, amikor vmi normalizálódik, és akkor már inkább megveszem kicsit drágábban, és használom, amíg más vár még 1 évet, hogy olcsóbb legyen, mert 1 hónapra leosztva sokkal olcsóbban jövök ki.
Dark KillerX: És ez hol van? Mert én még csak ángliust láttam... De inkább maradok már a W7-nél, asszem. Mindegyik szar az XP-hez képest, de a w7 tényleg összerakottabb (másrészt ez is leginkább egy Vista SP2
).
sniper elite: Hát, ez attól függ, mennyit ér egy ember...
Mellesleg a CFX-nek a 3. kártyánál már vége, mint írtam; egy rakás tesztben leírták már, hogy a 3. GPU még a legjobban támogatott alkalmazásoknál is max. 20-30%-ot ad, a 4. meg 4-5-öt... Azért verte el a 4870X2CFX-et a 295GTX SLI, mint a szart.
rocket: Akinek CPU-limitet jelent az i7 3.7GHz-en, az hótt hülye a teszteléshez.
(Értsd: az idióta nem max. grafikán tesztel. Amelyik játék meg nem tudja a 8XAA-t, azzal megint csak idióta tesztel 5870CFX-et, de még sima 5870-et is.)
jegenye77: Biztosan egy rakás gazdag hülyegyerek bejelentkezett érte.
Vasinger!: Hát, ezt én is írtam már, de azért nem nagyon hiszem, hogy 5870-ek ragadnának nyakukon kilóra.
Mindenesetre, ha forgalmat akarnak, akkor majd hoznak olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest