Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Hát igen. Lehetne villantani, hogy ilyen tesztkörülmények között játékokban egál van X4 PII és i7-920 között...
De más alkalmazásokban az i7 az úr (pl., video render és fájltömörítő). Bár egy 700MB-os RAR-t így is 4 mp alatt csomagol ki az X4 B50. Ha meg befele csomagol, akkor meg úgysem sürgős -
szki
őstag
Ezt érdemes megnézni! [link]
-
Michi
tag
válasz
RapUGround #4693 üzenetére
Én is a Phenom-ot ajánlanám,már csak a nagyobb cache méret miatt is,játékokban főleg, valamint ha esetleg dolgozol videószerkesztővel,digitalizálóval stb.... Nagyobb Cache sosem hátrány,4mb Cache alatt ne vegyél 4 magost szerintem.
-
Borokafa
őstag
válasz
RapUGround #4693 üzenetére
Játékhoz szerintem a PII (X2@X4 még árban sem rossz) inkább megfelelne.
-
RapUGround
tag
Sziasztok. Szerintetek elég játékhoz egy athlon II x4 proci? olvasgatva a 620-nak 3,25 vége szorzó miatt. érdemesebb 630-at venni? Komolyan gondolva azt, hogy a jövőben quad cpu támogatású átékok fognak megjelenni. ami azt mondja nekem "mindegy milyen csak 4magos" processzor fog kelleni a játékokhoz. De amd csak azért mert a jövőben fejleszteni akarom. De akkor meg érdemes megvárni az rd880 chipsetet a bulldozer támogatása miatt?
-
szki
őstag
válasz
Stirlitz #4689 üzenetére
Hardverker-ből vettem az alaplapot még nyáron jó áron.
AM2+ lapokat nem figyelem mostanában. Óriási a választék 20eFt alatt. Én a 785G chipsetes lapokat komálom: Például: ASROCK A785GXH/128M v. GIGABYTE GA-MA785G-UD3HAzonban AM3-ra és DDR3-ra is lehetne váltanod. A DDR2 ramokat most jó árban el lehet adni.
Én is most szedem össze az itthon elfekvő cuccokat aztán kiárulom. Nyáron meg veszek valami konfigot a befolyt összegből jó olcsón -
szki
őstag
válasz
Stirlitz #4685 üzenetére
És ne feledjük, hogy léteznek jófajta X2@X3 procik is, mint az lentebb látható (#4670 public73).
Ma már szinte minden alaplap gyártó betette a biosba a magonkénti unlock-ot.Mod: én is Baranyában lakom, mégis Herr Z-től van a B50 procim. A posta csodákra képes!
Szerintem megéri várni egy előtesztelt unlockolható példányra. -
Stirlitz
senior tag
Rosszul tettem fel a kérdést.
Tehát az esetek többségében bekapcsolható, vagy csak kevés proci-t lehet 4magositani? -
Stirlitz
senior tag
Szép estét!
Ha besétálok a boltba, és veszek egy phenom II x2 545 procit, menyi esélyem van rá, hogy betudom kapcsolni a szunnyadó magokat? Órajel emelésre nem gondoltam, csak a többmagositás egyelőre a cél.
-
public73
senior tag
nos ez olyan kérdés, mint a "GAMER GÉP"......
van 30k-s és van 300k-s gamer gép is....
az előzővel passzinászozol high full beállításon (gyönyörű a kép), a másodikon GTA IV megyeget 1920*1200-as felbontáson full maxon, akadásmentesen...
mindkettőt JÁTÉK-ra használod, de picit más az érzés....
teljesen lebutítva lehet vergődni az alaplapival is, ez igaz. -
lsc
nagyúr
Mondjuk úgy nézett ki megveszik a régi cuccaim, emiatt a gigát megrendeltem, akkor ha jól értem gigánál ha átállítom a szorzót /be/ akkor a c&q nem működik ? Prociból mindenképpen phenomot akarok, ha találok ilyen 620-ast akkor az is szóba jöhet. Egyébként én pII 550 be-re gondoltam.
-
szki
őstag
Oké!
Ha AM2+ lapokat nézzük, akkor jó mindkét lap, amit írtál. PIIX4 3,4GHz-ig az sem probléma, hogy nincsVRM hűtés ezen a lapokon. Bár ahogy nézem a te ramod egyik lapnál sincs feltűntetve a támogatott ramok listájában. De talán DDR2-re kevésbé finnyásak a lapok.
- Asrock A785GXH/128M esetében mehet a fix szorzóval tuning BE proci esetében. És mellette működni fog a CNQ is (a lap visszaveszi a szorzót és a feszt)
- Giga 785g-ud3h minőségibb cucc, és több a bővítőhely rajta. Viszont csak "FSB" emeléssel megy a tuning+cnq (vagy szoftveres segédprogis "cnq" kell).Megoldás lehet az Asrock lap + előtesztelt PII X2@X4 550 BE proci 17-es szorzóra téve. Ekkor a ram 800/CL4-es beállítással mehet.
Giga lapnál PII X2@X4 545 mehetne bele, és az "FSB" emelés 220-ra (cpu így 3,3GHz). Ekkor a ram 880-atz menne, de vissza is oszthatod.
Azonban én megnézném az Athlon II X4 620-at (bekapcsolható L3=Phenom), mely 2600 MHz-es alapból, és 250-es "FSB"-vel 3250 MHz-re húzható. Persze a ram visszaosztandó 667-re (és akkor 832 lesz belőle).
-
public73
senior tag
üdv!
HERR Z jóvoltából szert tettem egy phenom II X2 550 BE procira.
a 3. magot sikerült aktiválnom és úgy tűnik emberi feszen (BIOS 1,35V) sikerült stabillá tenni:athlon II X4 620-at (Propus) cseréltem erre a procira.
első tapasztalat:
az athlon II magasabb feszen 1,42V-on lassabb volt (@3300) ez volt a proci vége is.
így jobban melegedett természetesen.
jelenleg Prime alatt kézzel tapintva lehet a cooler 35-40 fokos.
sajna maghőfokot és CPU kupak hőt sem ír az Everest...
a 4. mag hiányát egyenlőre nem veszem észre mindennapi használatra talán felesleges még a 3 mag is....
viszont az L3-nak köszönhetően talán (és persze az @3600-as sebességnek) gyosulást tapaszalok win betöltődéskor, illetve programok futtatásakor.
játék egyenlőre nincs, mivel az alaplapi 4200-ast haszálom VGA hiányában. -
lsc
nagyúr
Mindenkinek
800-as geil ultra 2x2-es kit, 800 cl4 megy 2 V-al, feljebb nem néztem, így a proci 400-as fsb-vel megy 3,2-őn, elég volt. Mint írtam az amd is elég lenne 3,2-3,4 körül, mindenképpen phenom, egyelőre egy négymagosítható x2 van tervezve, legrosszabb esetben egy 550 be.
A ramra visszatérve, előtte volt 1066-os 2x1-es kitem, nem igazán voltam előrébb az 1066-al, a 2x2-re váltás észrevehetőbb volt, ráadásul így 1:1-ben mennek a ramok. -
Hurkaleves
őstag
ez egy kicsit kevés így, hogy "800-as ram tuninghoz...?" inkább azon múlik, hogy a lap csipszetje illetve a cpu komálja e...én mindig azt mondom, hogy érdemes elolvasni az alaplap QVL-jét (vagy memory support list-ét) mert az abban fölsorolt ramokkal nagyobb az esély a tuningra illetve a beállítási lehetőségekre...(visszaosztás...stb)
szal ha meg akarod tartani a ramjaidat akkor a szóba jöhető lapok QVL-jét fusd végig, hogy melyiknél írja a te geil-jeidet! és akkor már eggyel beljebb vagy választás terén is...
nálam a phenom 550+790gx+g.skill=királyság. -
Michi
tag
Attól függ milyen márkájú Ram. Mindent vissza lehet osztani, csak kérdés,mennyivel. Ha valami noname Apacer vagy Samsung Ram-od van, felejtsd el a nagymértékű tuningot. Kingmax,Kingston faszán tuningolható, én eddig mindig azt választottam, vagy esetleg picivel drágább Corsair Ram-ot,ezeken általában(ha kit-ben veszed) szokott lenni hűtőborda.
Én is Gigabyte-ot választanám, jobb tuningpotenciálja van egy kicsivel mint Asrock-nak. Régen nagy asrock-os voltam, de mióta kipróbáltam Giga-t csak olyat veszek
Jobban tettszik a terméktámogatása,jobban eligazodom BIOS-ban, jobban össze van pakolva na....
Bár úgy tudom(lehet rosszul),Asrock az Asustek leányvállalata, így ezért kaphatunk tőlük jó minőségű lapokat,viszonylag olcsón.
-
Edween
őstag
-
lsc
nagyúr
Kicsit visszaolvastam, tervezem a váltást egy amd platformra, az egyik kiszemeltem az asrockA785GX/128M, de látom gondok vannak vele. A másik kiszemeltem a giga 785g-ud3h, most akkor melyiket? Procit elméletileg kiteszteltet vennék, legrosszabb esetben marad egy bolti zsákbamacska.
-
Skiller
tag
Hát hogy én mindig szart veszek.
-
Skiller
tag
Ja bocs látom hogy 780 nem 785
-
Skiller
tag
fasterware te honnan szedtél 1.30 meg 1.50 biost az a785GXH/128 laphoz
Nem arról volt szó hogy am2+ os lapod van? ahoz meg 1.2 van még csak
amikor meg mondtam hogy az am3 változatot kellett volna venni mondtad hogy hát megszítad most akkor mi a helyzet
-
AMD X2
senior tag
válasz
fasterware #4651 üzenetére
Ha nem megy a gyári C&Q , akkor használd a EZT a kis programot !
-
-
HaZsolt
őstag
Lehet egy hülye kérdésem? Azt tudom hogy azért tiltják le a magokat mert hibás... De mi a hibájuk? Nagyobb feszültséggel működnek csak stabilan? Vagy mi?
-
Skiller
tag
Személy szerint én megpróbáltam mindegyik biost. All cores százalék baszkurálást.
42 féle variáció számszerint 14 százalék 3 féle fesz de én feladtam. Külömböző drivereket és windowsokat.3 mag akar menni hibátlanul csak.
-
HERR Z
veterán
válasz
fasterware #4646 üzenetére
túl egyszerű visszarakni a régi biost?
ACC auto-t pedig tedd all core-ra és ott ljátsz a százalékokkal ez változhat laponként és biosonként mit vesz autonak -
Skiller
tag
Nincs mit. Én meg azért is mérgelődök mert e8400-ról váltottam x2 550 a 4 mag reményében. De ha 2 magot tudok használni így oltári nagy hülyeség volt.
Talán ha meg csinálják az ACC frissítést akkor talán.
Nem biztos hogy kibasztak azért velünk mert nem hiszem hogy olyan funkciót csinálnak direkt hogy szegény ember ne vegyen x4 -t hanem moddolja az x2 -t.
A lényeg az hogy így jártunk. vagy am3 ast változat vétel + DDR3 ram vétel.
Vagy gyári X4 ha nem segít semmi. -
fasterware
aktív tag
válasz
Skiller #4643 üzenetére
Ez komoly? Mert akkor jól beszívtuk. Ha tényleg ez a helyzet, akkor megpróbálom visszafelé haladva felrakosgatni a biosokat, ha nem jön be akkor bekaphatják asrockék, elvégre miért tesznek bele ilyen funkciókat ha ki akarnak szúrni a felhasználókkal? Azért köszönöm a gyors választ.
-
Skiller
tag
Helló! Nekem is ilyen lapom van. Készülj fel rá az nem fog 4 magosként menni már soha ha nem varázsolnak valamit asrock-nál. Nekem is ment egyszer egy B45 proci 2 nap 4 magosként de utána 2 magosként volt hajlandó menni valamiért. Most is van egy B50 procim a 2 maggal hajlandó csak menni Bios-tól függetlenül.
Ez a lap nem a legjobb választás moddolni. AM3 változatot kellett volna venni neked meg nekem isvagy mákosnak születni és akkor ez a lap is jó
-
fasterware
aktív tag
Hi. Van 1 nagy probléma, hátha másokat is érint !. Van a Asrock A780GXH/128M alaplapom a legrégebbi biossal. Benne van 1 phenom x2 545. Eddig ment benne a cpu B45- ként is, viszont nem ment tuning alatt és B45 alatt a cool & quite. Tegnap felraktam a legujabb biost láttam többeknek is úgy már működött a cool & quite. Bios update megvolt, tényleg működik a cool & quite, B45- ként felismeri szintén, de nem akar 4 magosként menni. Gondoltam nagyobb fesz kell a cpu-nak, mint az 1.10-es bios-szal, 1.45 v- ig próbáltam de kékhalál, eddig pedig ment 1,35 v-al stabilan. Valaki tud segíteni? Ja és egy ujabb opció lett a bios- ban, mégpedig cpu active core control, amit all cores-re tettem.
-
ZIL
tag
Kösz a gyors választ
!
A túlfeszt már kipróbáltam, bár lehet nem eléggé bátran... Amúgy ez egy AsRock M3A785GXH/128M alaplap, all core-on van épp. A hőmérsékletével még terhelés alatt sincs gond, a memória fos, de vissza van véve a sebessége (kétmagon indítva nem szarozik).
A hibaüzenetet megpróbálom levadászni. -
Michi
tag
Adj neki egy picivel több feszültséget, növeld 1el az értéket, max 1.4V-ig!
Vagy még esetleg ha a lapod beállítása között Szerepel a Hybrid/Auto beállítás, tedd Hybrid/All CORE-ra. Bár jó lenne tudni a lapod típusát!
Hőfokok,memória?
Kellene a pontos hibaüzenet,tudom hogy gyorsan eltűnik a POST képernyő, de (esetleg ha nem tudod,csak azért írom) a PAUSE/BREAK billentyű megállítja,így van időd leírni, Enter-re pedig tovább bootol a rendszer.
-
ZIL
tag
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Az van, hogy az 550BE procim négymagosítása után nem tud bepostolni a bios, azaz csak a 3.-4. alkalommal, és akkor persze figyelmeztet is, hogy valami rosszul van beállítva és ezért több alkalommal sikertelen volt az indítás. Csak az a poén, hogy ezután egyszerűen tovább hagyom, bootol, tökéletesen betonstabil akármilyen alkalmazásban...
Szóval valószínűleg valami túlerőltetett védelmi funkció lehet. Várom a tippeket mi okozhatja, esetleg ha bioszbeállítás, hol kell változtatni!
Köszi! -
hito
nagyúr
Helkis
Az nagy szívás lenne
És gondolom ezt a microcode-ot nem lehet kijátszani(?).
szki: most nézem dobozt, ez már olyan példány aminek valószínűleg friss a BIOS-a, mert ez a matrica figyel rajta: "support AM3 processor"
Ramokat néztem, azt kizárnám, esetleg még gyári hibás lehet a lap, de akkor hülyét kapok. -
szki
őstag
Biost kellene frissíteni, de proci nélkül házi körülmények között nem fog menni.
80W-tot max terhelésen vesz fel a proci. Ha nem húzod 3,1GHz fölé és alulfeszeled 1,2-1,25V-ra, akkor fullra hajtva se fog 50W-nál többet felvenni.Ott kellene érdeklődni akitől vetted az alaplapot... Még a ramokat se árt megnézni..
-
hito
nagyúr
Sziasztok...lehet hogy nem ide illik a legjobban a kérdésem, de azért valami köze van a topichoz.
Egy Phenom II X2 550BE procit (ugyebár 80W) eröltettem most be egy J&W 780g Minix lapba (ami max. 65W-os TDP-s procikat fogad) és nem akarja az igazásot. A probléma mindösszesen annyi, hogy a gép elindul, pörögnek a ventik, még a vinyó is felsír egy picit de aztán ennyi. Egyszerűen nuku kép
Lehet ez azért mert gyártó szerint nem tanácsos 65W-os prociknál nagyobbat tenni bele? Létezhet, hogy egyszerűen meg se hajtja a lap a procit?
Még annyit írok kiegészítésül (hátha ez a baj), hogy elvileg 1.5 BIOS-tól fogad a lap AM3-as procikat. Viszont a lap BIOS verziójáról meg fogalmam sincs, mert BIOS-ig se jutok el. Proci nélkül gondolom BIOS se jön be, ha esetleg kivenném(?)
Köszönöm a segítséget
-
szki
őstag
válasz
Barthezz2 #4624 üzenetére
Persze néztem ezt az írást.
CrossFire rendszert akartam építeni, azért vettem nyáron PII X2@X4-t, meg FX lapot. Akkoriban jó áron kaptam minden alkatrészt (még áfa emelés előtt, meg számlára...) De aztán nem vagyok nagy gamer, ezért maradt 1 db HD4830 most még.
Azt bírom, mikor egy 700 Megás RAR-t 4 mp alatt kicsomagolElvárom, ha kattintok, akkor máris az történjen, amit én szeretnék...
Egyértelmű best buy az Athlon II 240
-
Michi
tag
Nekem is 1.5V-on megy a procim. Bevállalós vagyok
Vagy csak szimplán hülye?
Eddig nem volt vele gond,bár tudom túlfeszelni nem nagyon szabad, de sztem ez az 1.5V normális teljesítményű hűtővel elmegy.
Ezekszerint be kell érnünk ennyivel, 3.9-megvan 1.550V-on, de fél óra GTAIV után elszáll,tökmind1 hogy visszaosztom-e a HT-t, NB-t, memóriát, esetleg a déli hídnak adok plusz feszt, felesleges, azt nem nagyon bírja...
Én úgy veszem észre, hogy az 5750-emet nagyon szépen kihajtja,bár azért a játékokban érzek 1 pici CPU limitet, főleg GTA IV-nél,persze nem ő a fő viszonyítási alap,mert mint tudjuk ahogy lehetett úgy cseszték el a portolást, és bár patch-ekkel lehet javítani, foltozni, de hiába.... Kívülről szép az alma, de belülről rohad....
Többi játék pedig maxon fut, 1440*900-ban,nekem bőven elég. A rendszernek , tömörítésnek, kicsomagolásnak főleg,programozásnak meg főleg
-
Gabor970
addikt
augusztus óta olvasok tulképp minden fórumot, ahol szó van AM3-ról. Gzakorlatilag mindenkinek 3.7-3.8 a vége az 550BE-nek, ritka akinek kevesebb, nem emlékezem, hogy lenne, akinek több. Szóval, nem gondolom evidensnek, hogy többet kellene mennie. 3.9 itt-ott megvan, én is futottam már azon, de nekem ez már csak extrém körülmények közt megy. (1.6V és fagypont alatti környezeti hömérséklet)
-
ZIL
tag
Ja tegnap még volt egy X4 940 BE a Cellcom-nál, bontatlan, új, garis (deszkavétel közben szúrtam ki). Kb 30-ra tartották, merthogy bentmaradt karácsonykor. Hajrá emberek!
-
ZIL
tag
Sziasztok!
Tegnap álltam át a vörös oldalra. Így első tapasztalatok után csak annyiban tudnám nyugtázni a dolgot, hogy aki újonnan Intelt vesz az szimplán hülye. Viszont nem igazán értek az egész cucchoz, nagyon eltér a Core2 rendszerektől. Küldjetek légyszi néhány javaslatot, hogyan érdemes beállítgatni a dolgokat egy kis +teljesítmény érdekében.
Jelenleg ezek vannak: AsRock M3A785GXH/128M, 2x2Gb 1600DDR3, Phenom II BE 550 (ez már fel van szaporítva)
Eddig minden auto, leszámítva a procimagokat.
Kösz! -
Michi
tag
Hűtőd az gyári?
Mert nekem a sima ph x2 545 ment gyári hűtővel 3.710MHZ-en :S Igaz egy Freezer Extreme-l sem lett hatalmas nagy tuningeredményem, 4ghz-et csak cpu-z erejéig meg windows-ban ténykedés erejéig engedte, prime még 3.850ghz-n is kifagyott, ha visszavettem ht-t nb-t, ha nem,így most atomstabilan 3810ghz-en ketyeg max 60fokon fél óra prime után.
Ennek az 550 BE-nek még mennie kellene többet is szerintem :S
-
szki
őstag
HT-nak sok és felesleges a 2416 MHz. Vedd vissza 2000 környékére. CPU-t, HT-t, NB-t és a Ramok határát is egyszerre feszegeted. Így nehéz meghatározni melyik fogja vissza a tuningot.
Illetve tisztán szorzó állítás helyett próbálkozhatsz szorzó és "fsb" kombinálásával. De akkor a ramok visszaosztására ügyelni kell... Régebbi biosokat is kipróbálhatsz.Amúgy jó eredmény. Mire nem elég manapság 3,72 GHz?
Én a PII X2-t Asrock lapban használom max 3,5GHz-en és 1,32V-on. Mindezt gyári hűtővelBár nem ez a gamer gép. De a gamerben is mindenre elég X4 B50 3,6GHz-en...
-
toyone
őstag
770T-UD3P
Kingston KVR1333 2*1GB
X2 550BE (2mag)
24/7@3725Mhz
Nem nagyon szeretne tovább/többet menni. -
Gabor970
addikt
azért én javasolnám, hogy ha 4 mag, akkor mindenképp tegyél rá egy másik hűtőt! Minimum keress valakit, aki eladná neked egy 4 magos phenom hőcsöves gyári hűtőjét, de méginkább egy rendesebb hűtő amit megillet, ha már ilyen jófej, hogy majd kétszer akkora értékű procival azonossá tehető. Én TX3-at használok, nálam jól teljesít. Egy ilyennel már tuningolhatsz is. Miért ne menjen 3,6GHz-en, azt is csuklóból hozza!
-
SinG
csendes tag
válasz
Gyufaaa #4611 üzenetére
akkor nem izgulom túl..
már nézegettem hogy lehetne rátenni 1 ventillátort vagy másik hűtő..stbkülső hőmérős jaham..
bár nem lehet h. a kettő közt van valahol a tényleges?
márhogy mondjuk 60, csak nem az igazi a borda?
no, mind1, akkor tényleg nem izgulom túl a dolgotköszi
meg jó tudni h. ezzel nem vagyok egyedül
-
Gyufaaa
veterán
Nálam is "Kazán" környezet van. A procimmal nincs gond, de az alaplapom az most is 84 fokos. Kérdeztem boltokat, hogy ez normális e, de azt mondták, hogy nem gáz. Ha annyira gáz lenne nem passzív hűtés lenne rajta.
Bár tutira itt is a szenzorral van a gáz, mert a külső hőmérővel mérve 38 fokos. Inkább az a hihető mivel a 85 fokot azért érezném.
-
SinG
csendes tag
hali! öö kérdés az okosabbakhoz:
"ki"oldottam
szóval fel énis az x2 550et, megy szépen prime-ban, x4 550 b50..stb
gyári hűtővel 60fokos kb a teszt alatt, egy nagyon meleg 6,5négyzetméteres szobában. konvektor csutkán, szóval nyáron sincs ilyen meleg soha.
órajel az eredeti.
viszont,gigab. 785gt ud3h lapom van és az olyan 70 fok felé mászik el 1 óra prime után kb.
(ugyan ebben a kazánház környezetben) (everest)(terheletlenül kb 35fok mindkettő)
a lap melegedését okozhatja a proci birizgálása? konkrétan az unlock?
(öö annyi még hogy a középső teszt futott prime-ban, és még az integrált videókarit használtam win7 alatt. nemtudom számít e.
coolermaster elite335 gyárihűtővel (12 hátul)
meg HKC 550 táp felülről szívja el amit el kell,
memória 2g 1333-as kingston veljú. ) -
dokee78
félisten
Egy AMD Phenom II X2 550 BE müködhet 3,7GHz-en úgy,hogy ki van oldva 2 mag?
-
Shag
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS M3N78-EM lapom és egy nem négymagosítható Phenom II X2 550 B.E. szeretném húzni de csak eddig sikerült:
FSB 214 (overclocking proffile 7%)
Szorzó 17
így az órajele 3638
Ezt viszi alapfeszen 1,325V
hiba adok neki feszt (proc fesz + Nb fesz) ja és alaplap csak így engedi hogy +50mV +100mV és +150mV
nem engedi magasabbra állítani szeretnék egy kb @4-4,1 GHz-t
ha tudtok segítsetek köszi
Ja léghűtés Artic Colling Freezer eXtreme a hűtő
a ramok OCZ HPC reaper 1066 4x1 gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Hyundai, Kia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest