Új hozzászólás Aktív témák
-
zkiss0
tag
HI!
Ezt érdemes átböngészni...[link], illetve ezt [link]
Tudtommal, az, hogy visszaveszi az órajelét a proci (az enyém max 800MHz-ig) látványosnak tetszik, de összességében a számítógép kikapcsolása az igazi spórolási technologia! Kishazánkban jelenleg, ismereteim szerint 1kW/h áram lakossági felhasználásra 42Ft-nyi költséget jelent. A rendszerek (250, 550) fogyasztása alaplapi vga-val 100-120W idle, terhelve 130-150W. Ebből a Q&C visszavesz egy pár Wattot, de alig 5-10%-ot idle. Terhelve nem látom értelmét, ha terhelve van, akkor nyilván van mit csinálni, akkor mehet maxon, ami csak kifér... Tessék kiszámoli, hogy éves szinten mennyit "spórolunk", és ezt osszuk el egy boroskóla (3/2-es) 400Ft-os átlagárával....
Asszem, 1,25V körülig lehet a fent említett procikkal lemenni, mindaddig, míg a rendszer stabil. És ezt a stabilitástesztek tucatjai eldöntik...Ha valamit rosszul írtam, gondoltam szóljatok, fáradt vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged