- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Nekem ebben a tesztben valami nagyon megfeküdte a gyomrom...
Azt mégis hogy csinálták, hogy 1 CPU mag ad ki magából 100%-nyi teljesítményt, míg 4 CPU mag összedolgozva 416%-ot

// Cinebenchről vagyon szó.
-
csatahajós
senior tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Jogos, rosszul emlékeztem a forrásra és köszi leviskének a javításért

Shabba, nem akarlak kiábrándítani de az AMD prociknál sem azt jelenti a 125W-os TDP hogy annyit is eszik, hanem ahogy te fogalmaztad: Az egy TDP osztály elnevezése, nem pedig konkrét órajelhez köthető fogyasztás."....szóval szerintem a 125W-os 65nm-es Phenom és a 130W-os Nehalem 45nm-en igenis összehasonlítható és kb egy kategória (tény a Neha gyorsabb 166 Mhz-cel és gyorsabb is IPCre, de jó összhasonlítási alap úgyis csak majd a Hydra-val lesz).
Rendben, hogy a proci csak engineering sample volt, de felére akkor sem fog lemenni a fogyasztás. Egyébként szerintem nem kéne ezt lehúzásnak venni, mármint amit írtam, ilyen integráltság mellett és ilyen teljesítménnyel egyáltalán nem rossz az a 130W...gondolj csak bele hogy anno egy P4 Prescott is megevett majdnem ennyit töredéke teljesítménnyel.
-
leviske
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Nem állítottam, hogy nem lesz kisebb fogyasztású Bloomfield, de kezdetnek 130W...45nm-en...
Az AMD-nél most fog kibővülni egy 140W-os procival, 65nm-en...Ha azt vesszük alapul, hogy a Hydráig a Phenom még két ICP váltáson/javításon (vagy minek mondjam
) esik keresztül, akkor igen közel kerülhet a Nehalemhez 2009H2-re, alacsonyabb fogyasztáson, vagy esetleg azonoson, mivel vannak pletykák, hogy addigra Intel 32nm-en fog járni...
Mind1, majd meglátjuk...
Nagyon örülnék, ha elérnénk azt a pontot, hogy a két cég fej-fej mellett halad...az árakra is jobb hatással lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos fejegységek
- Asztalos klub
- Robotporszívók
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Top Ár! i5-8500 processzor
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) esik keresztül, akkor igen közel kerülhet a Nehalemhez 2009H2-re, alacsonyabb fogyasztáson, vagy esetleg azonoson, mivel vannak pletykák, hogy addigra Intel 32nm-en fog járni...