- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy Phenom9600-as proci támogatja-e a ddr3-as memóriát?
Előre is köszönöm válaszotok!
-
thomas791
tag
Sziasztok! nekem is hasonló konfigom van ,mint fentebbi kollégának, én is szeretném valamennyit húzni. asus M4a79 deluxe amd phenom x4 9750
6gb ram
Köszi!
Na, de hová lett a fentebbi kolléga???? -
agressiv
addikt
Üdv jónépek.
Most szereztem be egy Phenom X4 9650-es processzort ami alapban 2.3GHz-en ketyeg.
Egyenlőre egy fapados lapom van, de később beszerzek egy Asus lapot.
Kérdés, hogy mennyire lehet általában felhúzni ezeket a processzorokat, szóval mire számítsak?
A hűtővel biztos nem lesz gond (EKL), és a processzor B3 steppinges Agena magos. -
gabesy
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de a Phenom X4 9850 BE proci, ami B3-as; nem TLB hibás. Igaz? Tehát az adott processzornál nem kell alkalmazni az alaplap BIOS-ban a TLB bug fix opciót, ill. maga az operációs rendszer (WIN7 X64) sem tölt le egy patch-et és kapcsolja be a TLB fix-et.
Várom a válaszokat!
Üdv:!
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egy Phenom 9600-ból mennyit lehet kisajtolni egészséges körülmények között. Alapon 2.3GHz magonként. Hűtő a gyári rajta, ez cserés lesz, ha érdemes tuningolni.
Milyen beállításokra érdemes figyelni. AMD tuningban teljesen kezdő vagyok. Voltok, FSB értéke, etc.
-
moha05
csendes tag
Hali ,most cseréltem processort a gépembe eddig egy amdx2 6000 volt benne egy gigabyte-gam 57-sli -vel . Lecseréltem egy x4phenom9750-re egy asrock k10n78d alaplappal.A probléma az hogy minden teszt fele annyi teljesítményt ír.Valakinek esetleg ötlet vagy hasonló tapasztalat?
-
moha05
csendes tag
Hali ,most cseréltem processort a gépembe eddig egy amdx2 6000 volt benne egy gigabyte-gam 57-sli -vel . Lecseréltem egy x4phenom9750-re egy asrock k10n78d alaplappal.A probléma az hogy minden teszt fele annyi teljesítményt ír.Valakinek esetleg ötlet vagy hasonló tapasztalat?
-
Dani87
csendes tag
Sziasztok.Most készülökgépet venni.És szeretném kikérni a véleményeteket.Melyik érné meg jobban.Phenom 9500-as vagy Q6600 vagy E8400-as konfig.Köszönöm.
-
Cadal
őstag
Sajnos a beárazásban nem tudok segíteni, hülyeséget nem akarok mondani. De van ennek itt topikja, úgyhogy ott megkérdezheted. bár nem nagyon pörög.
Nyertél egy licitet?? ez mit jelent, még fizetni kell a prociért is? és ha igen mennyit?
Milyen VGA-d van és milyen felbontásban játszol? Tényleg kitölthetnéd a cuccok részt az adatlapodon, mert akkor könnyebben segítünk. -
ivanyi
csendes tag
-
Cadal
őstag
Nagyon jó kis lapod van. Nézd csak meg, szinte az összes AM3-as procit támogatja [link] még a a hatmagosakat is. Attól hogy AM3 procit veszel, attól még (mivel van bennük ddr2 és ddr3 memóriavezérlő is) maradhat a jelenlegi lapod és memóriád is. Szóval ez nem lehet akadály.
Ha játékra veszed mindenképp érdemes 4 magosat venni most már. Ha nem akarsz sokat költeni egy jobb négymagosra, akkor meggondolhatnád, hogy itt a apróról veszel olyan két vagy hárommagos procit, amiben fel lehet oldani a rejtett magokat Az alaplapod alkalmas a magfeloldásra. Vannak megbízható eladók.
-
ivanyi
csendes tag
Az alaplapom GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)
A procit játékra meg konvertálásra szeretném használni és az egyik haverom javasolta ezért ezt a procit mert szerinte jó választás.Csak szeretném ha itt megerősítenétek ebben de mindenki szerint nem érdemes megvenni de nem értem hogy miért mivel már van AM3 tokozású de ha azt jól tudom ddr3 memóriát támogat én meg nem akarok venni meg alaplapot. -
Cadal
őstag
Szia!
A Phenom II X4 920 már elég koros példány, valszeg már nem gyártják. Ő még a Phenom II X4 940 BE -vel jött ki egy időben. Itt olvashatsz róluk részletesen: [link] (érdemes az egész tesztet elolvasni.)
Hogy érdemes-e ilyen procit vásárolni, nos NEM! Ennél már vannak újabbak, jobbak és mivel az AM3 tokozással rendelkező procik megfelelő bios támogatással mennek a régebbi AM2/AM2+ foglalattal rendelkező alaplapokban, én inkább azt javaslom, nézz másmilyen procit a jelenlegi kínálatból, amit támogat a lapod.Megírhatnád, hogy milyen lapod van, és hogy mire használnád a procit, hátha tudunk jó ötletet adni a továbbiakra (esetleg tölts ki az adatlapodon a cuccok részt).
-
ivanyi
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy pár kérdésem ezzel a porcival kapcsolatban:AMD Phenom II X4 920 AM2+ 2,8Ghz Érdemes ezt megvásárolni mert én kerestem róla tesztet de nem nagyon találtam csak a 940-sről.Milyen árban vannak(AMD Phenom II X4 920 AM2+ 2,8Ghz ) vagy egyáltalán kaphatók még ezek a procik?Mert hiába keresem max 1-2 helyen láttam ott sincs raktáron a boltokban meg nem igazán tudnak felvilágosítás róla,hogy mire is jó és hogy milyen kategóriába tatozik tudása szerint mert ők nem nagyon hallottak róla.Tud nekem ebbe valaki segíteni tápszálatok vélemények?Vagy esetleg van e itt valakinek ilyen procik?Tuningolás szempontjából mennyiire jók?Segítségeteket előre is köszönöm
-
pallasattila
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
adott egy Asrock NF6G-Glan és egy AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Proci.
ez mind szép és jó, de néha "bekattan", kékhalálozik. (valami second processor revice baja van), kép:[link]
Eleinte ritkán csinálta, de mostanában elég sűrűn, de míg nincs kékhalál, addig minden OK, a 2. mag is dolgozik (feladatkezelő azt mutatja).
Válaszotokat előre is köszönöm. -
vgavga
tag
AM2+ AMD PHENOM x4 9850 BE eladó!
-
vgavga
tag
AM2+ AMD PHENOM x4 9850 BE eladó!
-
Inhuman01
tag
Sziasztok!
Van egy óriási problémám:
Beszereztem egy SHUTTLE XPC SN78SH7 barbone Pc-t (nvidia 8200 chipkészlet van rajta).
Kipróbáltam egy Athlon II x2 255 procival, és egy Phenom X4 9650-nel is , és nem tudom dualban használni a ramokat. Próbáltam 2x2 gb kinmaxal is ddr800 és Kingstone Hyperx 2x1gb 1066-s rammal is. Bekapcsolás után se kép se hang... Ha simán egy ramot rakok bele akkor megy tökéletesen, nem fagy nem sípol. A bios a legfrissebb rajta.
Jelen pillanatban a Phenom 11.5*200 n megy, HT link 1800mhz
Valakinek valami ötlet? A ramok természetesen újak, jók, másik gépben is mentek, tökéletesen dualban...
Köszönöm a segítséget. -
laca000
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus M4A78-E lapom,benne egy 140 w-s Phenom 9950 X4,mellé 2X2 GB Geil 1066mhz.
Húzni szeretném BIOS-ban a procit akkor NAGYON SZÉPEN MEGKÉRNÉK valakit segítsen lépésről lépésre nekem ha lenne türelme leírni ezt hogyan tegyem?
Mit hova milyen kis lépésekben állítsak stb és ha van valakinek ilyen procija egyáltalán meddig érdemes biztonságosan húzni?
KÖSZÖNÖM!
. -
Mr.Rain
senior tag
válasz
laca000 #7047 üzenetére
Szia!
1.Jó a win7 64,a processzorod tudja,hagyd fenn bátran,a játékok 99%-a el fog rajta indulni.:-)
2.szerintem rossz értéket nézel az Everestben.;-)
3.Az a teszt minden processzoron szaggat(még i7-en is),ez a normális ne aggódj. A "warming up" amúgy bemelegítést jelent,de ez a teszt része csak,nem érdekes.
4.Menj be az AMD magfeloldás TOPICBA és az első hozzászólást olvasd el,ott miden benne van,én is az alapján csináltam mindent.
5.Így van,fel igen. A videókártyát neked kell. meg azt hiszem az alaplapot is,ha van hozzá telepítő CD-d.
6.Ezt sajna én ne tudom. De szerintem elég ha letiltod az integrált Videókarit,a másikat meg simán beteszed és azt állítod be aktívnak. Amúgy ha tényleg integrált a VGA,azt meg szerintem ki sem tudnád venni.
üdv.
7. -
laca000
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus M4A78-E lapom,benne egy 140 w-s Phenom 9950 X4,mellé 2X2 GB Geil 1066mhz.
Több kérdésem is lenne,kérlek segítsetek!1-WIN 7 64bit-et tettem fel,igaz vagy hülyeség,hogy 32 bitre vannak optimalizálva a játékok,mert ha igaz felteszem a 32 bites WIN 7-et?
2-A Biosban 1066 mhz-re állítottam a ram-okat mégis az everest 800 mhz-esnek látja,miért?
3-A Futuremark Advanced teszt alatt amikor a procihoz ér,a második procitesztnél ahol a repülők röpködnek felmelegedést ír:"warming up" és beszaggat a kép,mi ez a hülyeség?
A procinak semmi baja,szerintem a hűtőnek sem!4-Ha húzni szeretném a procit akkor NAGYON SZÉPEN MEGKÉRNÉK valakit segítsen lépésről lépésre nekem ha lenne türelme leírni ezt hogyan tegyem?
Mit hova milyen kis lépésekben állítsak stb és ha van valakinek ilyen procija egyáltalán meddig érdemes biztonságosan húzni?5-Igaz,hogy a WIN 7 telepítéskor minden drivert feltesz és a videókarin kívül semmit sem kell telepítenem?Mondjuk úgy látom igen!
6-Az alaplapomon ugye két PCI-E foglalat van,egy 8-as és egy 16-os,alulra tettem szépen a kártyát,az integrált hd-3300-at le kell tiltanom a biosban és azt melyik opecióban lehet?
Az nem baj,hogy az "integrált" vga nincs bent az alaplapban,hanem szépen kivettem mert mintha a user guide azt írná,hogy akkor is legyen benne ha mellette ott van a PCI-E 16-ban egy "normális" is?XFX HD 4890-em van.Remélem ez az utolsó kérdés nem túl összevissza és tudtok segíteni!
KÖSZÖNÖM! -
GAbre
veterán
Lenne 1 kérdésem:
Ismerős mondta,h ő nem használja gangedbe a ramokat(dual chanel),mert így nem használja ki az összes magot.Hanem ha nincs dualba,akkor használja jobban vagy mi.
Erről vmi infó? -
GAbre
veterán
Üdv!
Most,h vennék még 1 5770et,próbáltam kicsit tuningolni a phenom 9850emet.
Eddig min. fél évig 3000Mhzen ment stabilan,feszemelés nélkül.
Szorzók emelésével 3200mhzig jutottam,de efelett hiába emeltem 1.5 V-ig feszt nem sikerült efőlé emelnem sehogyse.
Ez normális? -
Silentfrog
veterán
Ugy látszik ezt nem fogom megtudni...
-
Silentfrog
veterán
Szerintetek ,ha a meglévő x4 925 phenomom feszültségét 0.8 voltra csökkentem akkor hasonlo fogyasztásu lesz mint az energiatakarékos "E" végü phenomok?
Mert ugy néztem,hogy a x4 910 e is hasonlo feszültséget kap./sőt többet/
Vagy van más különbség feszültség és az orajelen kivül,ami fogyasztáscsökkenést okoz terhelt és terheletlen állapotban? -
KillBorn
senior tag
válasz
AXisBOLD #7040 üzenetére
Szia!
9650-em van, és 2622 Mhz-n megy, 1.250 V mellett, 2650 Mhz mellett, ugyanezen a feszültségen kicsit unstabil volt már. A klasszikus módszerrel, FSB növeléssel húztam.A proci ugyan az mint egy X4 9850, 9950, csak alacsonyabb órajelen...vigyázni kell a fogyasztással, az enyém így nagyon körülbelül ~117 W-ot eszik.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
Phenom X4 9600-ból illetve 9650, 9850-ből max mit lehet kihozni?
-
laca500
aktív tag
Hali.
Van egy ilyen procim.
QuadCore AMD Phenom X4 Black Edition 9600, 2300 MHz
Az normális, hogy alap terhelésen nem megy le csak 50 fokra a hőmérséklete?
Gyári hűtés van rajta. Ez is elég furcsa dolgokat művel. 2600-2700 RPM alá nem igen megy, max terhelésnél 65 fok körül meg 6500 RPM-el megy, legalább is az Everest ezt írja. Itt igazán nem a csendességéről híres a venti.
Tuningolva nincs semmi. Minden alapon van. -
Zoll21
tag
syasztok szerintetek melyik érné meg jobban amd phenom x4 9500+ vagy amd athlon II x2 240-250???????????gyorsan kellene válasz köszi
-
subaruwrc
félisten
válasz
Lotusomega #7035 üzenetére
hát bőven
-
HaZsolt
őstag
válasz
Lotusomega #7035 üzenetére
3800 at is viszi.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Lotusomega #7032 üzenetére
nem sokra
-
HaZsolt
őstag
válasz
Lotusomega #7032 üzenetére
Ezek a procik nem tuningbajnokok
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés, pl 9550-es phenom tuning eredményeit hol tudom megnézni?
Kb mennyire lehet avval eljutni?Köszi!
-
bognar110
őstag
Hellosztok warin now system is in safe mode please re settings cpu frekvenci in the cmos setup ezt az üzenetet kapom cpu mat felhúztam és amikor bekapcsoloma gépet akkor ezt hozza be.
-
GAbre
veterán
Hellosztok!
Kérdésem a következő:
Szerintetek mennyivel jobb ez a hűtő a phenom 9850 be-ömhőz,mint a jelenlegi?A cooler masterrel terhelés alatt a melegben 63 fokig megy fel.
De az a legnagyobb bajom,ha rendesen pörög a venti,akkor kattog,mert csapágyas a venti.
Tuningolni is akarom a procit.Amúgy jelenleg 3000mhz-en megy feszemelés nélkül
-
Zeratul
addikt
válasz
Buflák_bácsi #7026 üzenetére
125-140 W TDPvel ne is csodálkozz, a gyári hűtő ép az elégséges szintet üti meg. Másik ok hogy ha működik a CNQ akkor ha nincs terhelés visszalövi magát az is jelentős fogyasztáscsökkenést és vele párhuzamosan alacsonyabb hőtermelést okoz.
-
Buflák_bácsi
csendes tag
Heló.
Van egy Phenom 9850 BE-m (B3-as) amire most tettem fel a gyári hűtőjét, mert eladtam a TX2-t ami rajta volt és még még nem vettem meg az utódját. Amikor 100% terhelést kap (mondjuk prime95-öt elindítom) akkor a magok és kupak hőmérséklete is azonnal felugrik 10-13 fokkal. Ha megszűnik a terhelés akkor azonnal visszaugrik ugyanúgy 10-13 fokkal. Valószínű egyébként, hogy a TX2-vel is ezt csinálta csak nem figyeltem rá, most is csak azért, mert kíváncsi voltam mit tud a gyári hűtő...
A kérdésem pedig az lenne, hogy ez normális e?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
chabeee
aktív tag
na skacok, megvan csinálva
ha vkinek ilyen gondja van, annak most leírom hogy hogyan kell
a fentiekben gyulus adott egy linket arra rámész ott levan írva minden.. de mivel már elég régi bejegyzés ezért nem jó a progiról a link
hát én ezt megkerestem ez ittvan: LINKez magában nem elég mert ehhez még kell egy másik dolog is ezt letöltöd innen : LINK
Ezt követően mind a kettőt kicsomagolod ugyan abba a mappába , RENDSZERGAZDAKÉNT futtatod a tlb_disable.exe-t és végig futtatja, ha ez megvan akkor elvileg bezárja magától
és kész is
hogy minden indittáskor ezt eljátsza az levan írva abba a bejegyzésbe amiről gyulus adott linket
ha valakinek ezen felül is problémája van az addoljon msn-en.
üdv csabi -
gyulus08
aktív tag
válasz
chabeee #7019 üzenetére
Hát nemtudom, végülis megkéne kérdezned az alaplapod topikjába,hogy melyik menüben van.
Sajna én nemtudok segíteni, a kézikönyve régebbi verziós,ami a neten van....
Az én Giga lapomban, az Advenced BIosFeatures: Patch AMD Terraum résznél van.
Ha a Win7 szoftveresen kapcsolta be a patchet,azt se tudom hol lehet kikapcsolni mert engem még nemnagyon foglalkoztatott ez a hiba. Esetleg kérdezd meg a Win7 vagy hasonló topikban...
Szerk: ezt nézd meg. -
chabeee
aktív tag
válasz
gyulus08 #7018 üzenetére
hát most 2 gb memoria van bennt kingmax 800 mhz-es, néztem prohárdveren testet és az én eredményeim fele az ottani eredményeknek pl: memoria olvasás ott: 7445 nálam: 3696
késleltetés ott: 70 ns nálam : 160ns
amit mondtál próbáltam de nem találtam meg ezt a dolgot tlb erratum ha picit eltudnád mondani hol van kb azt megköszönném ( ilyenre gondolok hogy ott ahol a procit és a memoriaát kell tudom húzni)
köszi -
gyulus08
aktív tag
-
gyulus08
aktív tag
válasz
chabeee #7015 üzenetére
Szia!
Esetleg gondoltál arra,hogy a COD egy magra van optimalizálva?
(ebben nemvagyok biztos, nemjátszom vele)
Viszont azért sokkal másképpen (is) tudnak viselkedni 64 bites környezetben a szoftverek.Nemvéletlen vannak programokból x64 verziók is.
Meg gondolom a Dirt2 inkább VGA limites lehet (bár ugye nemtudom milyen beálítások mellet játszol...)Szerk: véletlen nemállítodott el valami, mint pl a TLB patch, hogy esetleg a Win7 bekapcsolta volna...
-
chabeee
aktív tag
Sziasztok,
Nekem is hasonló problémám van mint a felettem hozzászólónak..
Vettem 3 hete egy 9600 phenomot ami 2300 mhz-en megy. Van még egy 3850-es atim és hozzá 2 gb ram. Miután megjött a proci szépen felraktam a windows 7-et, de előtte még megnéztem xp-n hogy hogy futnak a játékok ezzel az új procival. Hát én cod2-vel szoktam játszani meg cod4-el ott. cod2-ben 1000fps mindenhol 400 dx9 -ben. cod4 250 fps de néha leugrált. Miután feldobtam az ultimate 64 bites win7-et cod2-ben 100-200 fps között ingadozott az fps dx7-ben míg cod4-ben 200-250 fps-em volt. próbáltam mindent feladatkezelőben az affinitást is beállítottam mind a négy procira de nem müködött. A catalysticben minden 3d effectet lehúztam alapra kb 5 fps-el lett több... rendszergazdaként indittottam el mind a két játékot de nem jó...
amúgy dirt2 , pes10, battlefield bc2 úgyan úgy futtnak mint xp alatt...
cod2 alatt nézegettem a feladatkezelőt és ott csak annyit látok hogy 1 magot használ a játék, hiába csinálok bármit ez nem változik ha valami ötletetek van válaszoljatok plz
bocs a kicsi offért
cya -
gyulus08
aktív tag
válasz
brunzwik #7012 üzenetére
Előző procid milyen volt?Azzal futott rendesen?
Amúgy lehet hogy a memória kevés, mert nekem a COD 5, 1 gb memóiával eléggé szaggatott.
Illetve próbáld meg őket,hogy leveszel mindent teljesen minimumra és úgy akad-e.Ha nem akkor valszeg proci kizárva.Szerk:mondjuk azt nemfigyeltem,hogy ezt így raktad össze,bár szerintem a vga (is) lehet h kevés ide
C&Q: mert azterhelésnél amúgyse szokott bekapcsolni, de aztis lelehet tiltani biosban is.
-
Zeratul
addikt
válasz
brunzwik #7010 üzenetére
Lagolás elég összetett gyökerű dolog. Okozhatja a memóriából kifutás és ennek következményeképpen a pagefile használata amit egy lassú vinyó igen csak súlyossá tud tenni. Okozhatja chipset drivere, VGA drivere, CPU energia takarékos funkciói, CnQ, C1E, de akár egy bugos audio driver is.
-
brunzwik
csendes tag
Sziasztok.
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.. Vettem használtam egy Amd Phenom x4 9550 2,2 Ghz-es procit
A gép többi része: , Memória:1 Gb, Alaplap: ASUS M2N68-AM Plus, Videokártya: Gigabyte 8800GTS 320Mb, a Winyó meg egy régi IDE-s 40GbÉs összerakva a gépet a játékokban a következő jelenséget tapasztalom:
Left 4 Dead 2-nél közepes grafikai beállításokkal laggol. Felbontás: 1024*768
Crysis: 800*600, grafika közepesen nagyon laggol
A többi újabb játék is(pl: COD5, COD4) laggolOkozhatja -e ezt a proci hibája vagy valahol máshol keressem a hibát, a memóriát és a videokártyát is használtan vettem, az alaplap új.
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Üdv:Zoli
-
Böcsi
tag
off
Ha valaki procit akarna venni nézzen be ide! -
chabeee
aktív tag
egyszerüen kivan szürkitve nem találtam olyat ahol disabled lett volna a voltal kapcsolatban
-
chabeee
aktív tag
igen nyugalmi állapotban volt, Cool'n'Quie kikapcsoltam a tuning érdekébe
-
chabeee
aktív tag
amúgy a cpuz-ban néha a volt-ot egyszer 1.248-nek, másszor 1.256 voltnak látja everestben mindig 1.256
-
gyulus08
aktív tag
válasz
chabeee #7000 üzenetére
Kellett valami, ami kellően rugalmas és az FSB-t helyettesítve összeköti a chipkészletet és a processzort, ezzel megvalósítva a nélkülözhetetlen CPU<-->chipkészlet kommunikációt. Így született meg és vette át a Front Side Bus szerepét a HyperTransport busz. Ez benne volt az írásban amit mutattam.
Hát sajna az a baj ezzel a lappal,hogy elég régi (értsd, 690-es chipset ami inkább AM2 höz lett tervezve)
A CPU támogatása se igaz(95 W) ,hasonló MSI-je van Karapecze21 tagnak,neki 3x meghalt a lapja phenomtól. (9750)
Nagyon nemtudom milyen menük vannak a lapba(a kézikönyve nemsokat ír róla)
De próbáld visszaosztani tuningnál a memóriákat,hátha az fogja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest