- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
Lacielvtárs #499 üzenetére
Amióta itthon baccom a rezet és csak annyi dolgom van hogy tanuljak, mindig tőletek tudom meg hogy épp milyen nap van
Reggelt -
Lacielvtárs
nagyúr
lendületes hetet nektek is
Jó reggelt -
Habugi
addikt
Max akkor zajos ha van benne valami, azért ez elég ritka viszont akkor baromi jól jön.
Sérülékeny?
A többiről nem tudok hablatyolni, magam is 64Gb-os sata3-assal cirkulálok egy ideje, viszont amikor anyám beállít vagy egy-két szomszéd a házból hogy valamit gyorsan meg kéne oldani és tolják a kezembe a CD/DVD-ket akkor olyan mint tűzoltóknak oltáshoz a tűzcsap..!
Nyominger Z170 Anuszra sem ment volna fel helyből a Win7 ha pendriveról tolom, kicsit hikózni kellett volna vele, szóval szerintem még bőven van helye..
-
ViZion
félisten
... nekem az a durva, h van, akinek még van.
Adatmentésre is kevés, játékoknak is ma már, zajos, sérülékeny, stb.
A meghajtó rengeteg helyet foglal, 3 SSD is elférne a helyén. Amúgy remélem hamarosan a tápokat is átszerkesztik, már rég nem indokolt ez a méret. Paneltápok is elbírnak már kisebb gépeket. -
Habugi
addikt
Volt már itt téma de azóta sem hiszem el hogy vannak emberek akiknél nincs optikai meghajtó már.., nemhogy ház amibe már 5.25-ös hely sincs..
-
ViZion
félisten
-
Apucy01
őstag
Üdv urak!
Lenne egy kérdésem van pár eredeti játékom DVD n de mivel ház csere lesz és olyan házat választottam amiben nincs 5.25 hely igy mivel tudnék iso formátumot csinálni a játékokról hogy úgy tudjam őket használni majd?
[link]
ő a jelölt -
CJ4567
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #475 üzenetére
BMW i8 az van... De Pentium 5 a legjobb!
-
Pickit3
aktív tag
SPOILER
Az erőltetést nem lehet észre venni, mert ugye rákos és csak így gyógyulhat meg... inkább sablonos. Kicsit x-men-es lett, de az már jobban zavart, hogy rögtön az elején kétfelé oszlik a történet. De ez már nagyon szőrszálhasogatás, így csak annyit mondok, hogy humoros lett. -
Pickit3
aktív tag
válasz
hszilard666 #484 üzenetére
Yepp.
Kövi a polgárháború lesz. -
Pickit3
aktív tag
Deadpool megnézve, szvsz qva jó film, de a marvel filmek már csak ilyenek.
-
Apucy01
őstag
-
Pickit3
aktív tag
Nálam is AHCI nélkül simán trim megy és sokat gyorsított a rendszeren.(Ritka értelmes mondat lett.) De át fogom tolni a laptopba mert az öregebb, sokkal lassabb, sokkal többet megy és támogatja az AHCI-t. Egy 120as fury-t javaslom, mert az van nekem is.
Ja és szaraxeonod. -
ViZion
félisten
Ezek halkak. A D5 teljesítményben, fogyasztásban és hangban is a HMV szivattyúkat közelíti, mindezt 12 V-on, nem csak műanyag vacak, mint a kerti szivattyúk. Bírják a ki-be kapcsolgatást.
Akvaristaként is mondom, h a legtöbb (kínaiak) nem halk. Nekem van Hydor Chrystal, az halkabb, de nem olcsó... A D5 meg veri lazán hangban, teljesítményben is. De PC-hez is van 10k alatti szivattyú, akváriumba, tóba is itt kezdődnek, de ezek még alig szállítanak vizet.
-
-
ViZion
félisten
-
letepem
aktív tag
-
ViZion
félisten
Nekem milyen autót javasolsz?
Szal. nem tudjuk mi a cél, mi a keret, mik a körülmények, elvárások... Ha ezeket sikerülne leírnod, akkor tudnánk segíteni. Mennyit kell emelnie, milyen folyadék, lakásban vagy kint lenne, milyen távra, milyen ellenállású rendszerbe, mi a l/h elvárás, mennyit üzemelne, fontos-e a hang, miért nem 230 V...
-
letepem
aktív tag
Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy vizes projectre (nem pc) milyen 12v-os pumpát javasolnátok?
Köszi előre is!
-
Televan74
nagyúr
Egy 280X vapor-x -et beszámolok 50.000-55.000 Ft -ért,az nagy pofátlanság lenne?
-
CJ4567
nagyúr
Rengeteget. GTAV vezetés közben 15-20FPS helyett 35-40. Legalacsonyabb FPS 30, nem 15. Dying Light is jobban fut, meg minden ami 2 magnál többet kihasznál YT 720p60 helyett elmegy 1080p60-ig, de 1440p60 se akadt amikor teszteltem.
7Zip kitömörítést lehet valahogy gyorsítani? Jó lenne ha mind a 4 magot kihasználná.
Nekem még egy külön rendszer HDD is segítene. -
CJ4567
nagyúr
4 magra váltottam
Xeon E5440.
-
-
Methionyl
senior tag
Bedobom ide is az első ilyen összehasonlító cuccot
Giga vs Sapphire
-
Jakuskacsa
senior tag
asszem jó kockát fogtam ki... kicsi tesztelgetés még kell neki.. Most próbálom belőni a voltokat... menne többet is, de már elfogyott a hűtésem, de keddre jön 2 nagyteljesítményű 14 cm-s ventim, mert a gyári alpenföhn valahogy nem teszik, mert nem érzek áramlást a bordák között. Csak próbaképp rászereltem még egyet, és máris nyertem 7-8 fokot, de 5Ghz-hez kevés, mert ott már 1,4xx volt kell neki, és elfűt.
-
ViZion
félisten
...és ezek mind semmi, hamarosan jön ez: [link]
-
Beretvás
veterán
Szép estét..
rég voltam erre, látom jönnek uj lapok, az a Hablaty féle giga egész csinatos...
-
Televan74
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #438 üzenetére
Ha elmenne a 390 -s nitrom. Mit vennétek helyette? 280X vagy 380,esetleg 980 -at? Az első kettőnél nyernék kb. +40.000 -et, a harmadikhoz raknom kellene +35.000 kb.
-
ViZion
félisten
Mai szerintem rekordgyanús, olyan 60+ mailnál járok (kimenő...)
Francé' nem pihennek kicsit? -
Pickit3
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #433 üzenetére
Áh ami nem péntek (vagy hétvége) az hétfő.
-
Methionyl
senior tag
válasz
Lacielvtárs #430 üzenetére
Reggelt
, még csak szerda van..
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
-
CJ4567
nagyúr
De ez nem is fúj meleg levegőt érdekes mód. Csak megy.
Miért, a lapomhoz van Xeon BIOS, onnantól nem lehet túl sok gond. Átalakítottat vennék.
A tápom nekem csak 420W-s, de egy kis ideig volt előtte (tesztre, rossz gépből jött ki) LC Power(Haswell Ready), na azzal a 6770 be se kapcsolt, ha igen, egybol fagyás. Akyga vissza, egyből tökéletes.
Nekem nem segítene már, a GTAV talán 20FPS helyett 25-re akadna, 800x600-ban
(2 mag miatt nagyon gyászos, G3258 tuningolva vagy i3 ami ket magosból elég, de úgy is döcög néha)
-
Pickit3
aktív tag
Nekem az LCpower? 280watton meleg levegőt fúj a ventilátora miközben 500wattos.
Xeon-t 1000% hogy nem vennék; 2db-ba futottam bele amit tesztelni is tudtam... hááát. Nem úgy muzsikál a rendszer vele, mint a rendes quaddal. Piszok sok gubanc van vele és utána se megy rendesen. Vagy quad, vagy platformcsere. Vagy ájemdé!Szvsz a ram hűtő miatt ne aggódj, előbb fog hisztizni a lapod, hogy oszd vissza, mielőtt megsütné őket.
1.38 az nem sok, 1.4-ig biztos nincs baj szóval addig mehet bátran. Utána 30fps helyett 300fps-sel játszod a kántrösztrájkot.
-
Apucy01
őstag
Az FM2+ ra leszek kiváncsi de nagyon jó lenne bele valami ütősebb Cpu eddig azt hittem jön majd a 880k de ezek szerint nem
a 860k vége nállam 4.3 stabilan -
ViZion
félisten
Nem tudom miért van, gondolom ez nekik a "gémer", mATX-re vegyenek APU-t
Hablaty: szép-szép... de nem Asus...
Televan: USB 3-at is ritkán használom, mentésre van SATA hosszabbítóm, az jó. Hurcolni sokmindent nem szoktam, szal. nem izgat. M.2 jó lenne... de még nincs elérhető áron belé SSD, ami ki is használja. ZEN-nél már érdemes lesz figyelni erre, meg bootolható is legyen. Elég lenne valami brutál gyors 64-128 GB-os is, csak legyen ócó
De ennyit nekem nem ér.
-
ViZion
félisten
No-no!
Lehet ám, hogy a ram nem bírja a tempót. FX-nél legalábbis volt olyan, hogy a ramot nem is húztam, de auto-n nem jó időzítést állított be valamiért. Én meg lestem, h mitől fagy. Keresd meg CPU-Z-ben az SPD és a memory fülön mik vannak, lehet ott van a baj. Esetleg kicsi feszt még ramra, memvezérlőre. -
Apucy01
őstag
válasz
Lacielvtárs #412 üzenetére
A fene enné meg ezt a nyüves lapot....
az a nyavajás 860k nem akar 4.4 fölé menni stabilan 4.4 en is már zene halgatás közben néha fagyi...
Pedig a lap elvileg tuning deszka -
CJ4567
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #412 üzenetére
Mentsd el az oldalt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
tééényleg.... hát imigyen vagyon az OFF ájemdé, el is felejtettem már
eCCer valamiért eltűnt a listából, de most azért is pötyögök ide hogy újra ott legyen a fontos topikok közöttadjon Isten mindenkinek egy lavor jókedved itten is
-
CJ4567
nagyúr
És az Akyga mit szólna?
Ne szólj be, ideiglenes, pár hónapot kéne kibírnia még. Most egy C2Q Q9450-9650 körüli Xeon a cél.
890MHz-t bírják a hűtőborda nélküli ramok? CL5 mind a négy.
Szerintem rengeteg lenne az a 1.38. Bár én szívbajos vagyok a CPU-val mindig.
Mivel játszanék?
-
Pickit3
aktív tag
Én 1,38ra bepattintanám és megcéloznám a 4Ghz-et azaz a ddr2 tetejét (legalábbis így tudom hogy a ddr2nek a 4ghz a plafon). De lehet hogy valamelyik beállítással kellene játszani hogy kevesebbet droppoljon. 1.4ig szerintem még kényelmesen el lehet menni ha a hűtő is bírja.
-
Televan74
nagyúr
Burger King reklám...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest