- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Igen, tudom, h álhír (viccoldalon volt linkelve amúgy), de ilyenek bakker... nálunk a tanulók között is van ilyen, odamegyek reggel és még akkor sem teszi le a telefonját. Mondtam az embernek, akihez be van osztva, hogy ha nem változik, akkor majd augusztusban megmondjuk neki, h nem igazoljuk a nyári gyakorlatot... na akkor majd lesz csodálkozás
-
ViZion
félisten
12 éves lány eutanázia... [link]
Vicceskednek, de lassan ez lesz majd. -
ViZion
félisten
válasz
Pickit3 #1396 üzenetére
olcsó, halk és plexis az kizárja egymást... max 2 választható... Normális hangszigetelt után a plexis "üvölt", normális hangszigetelt az nem plexis és nem olcsó (Antec házak) és szellőzésre is rosszabb, mint a mezei házaknak.
Ezt nézd meg: NZXT S340 ablakos, olcsó, jól szerelhető, nem halk. -
Pickit3
aktív tag
Sajnos ahol az apróságokra is figyelnek az nem olcsó. NZXT házakkal is szemezgetek, mert eléggé szépek. Bár a kritériumaimnak kevés felel meg; legyen olcsó, lehetőleg kicsit (matx), plexis és nagyon halk/zajszigetelős vagy valami hasonló. Ez mondjuk tetszik, de olyan drága.(35k)
-
Pickit3
aktív tag
Nebasz ilyet néztem ki! Olcsó, kicsi és egész életében az asztal alatt fog kuksolni szval nem izgat a kábelezés.
Összerakom 'oszt mögy. És az sem érdekel, hogy nem gémer, mert nem lesz tőle erősebb a gép. Pedig egyszer beleestem ebbe a hibába. Komoly baja van amúgy a háznak? Ilyenem volt , de nem jobban pedig qva jó ház volt.
Pont tegnap mentem át haverhoz, megmutatja a gépét... Vagy 20éves öreg gépház, 22" fhd monitor és gta5-tel szokott játszani. Mondom ahha persze, de bekapcsolja és simán megy és nem min grafon.
Aztán finoman közli, hogy i5 6500 és egy gtx960 4gb figyel benne. Hát bazzz...
Önéletrajz lassan kész és holnap megyek zaklatni pár céget, hogy vegyenek fel. Remélem felvesznek a kiszemelt helyre.
-
-
ViZion
félisten
válasz
hackeeeee #1391 üzenetére
Hátul a táp kanócnak külön kivezetés nincs (3:28-nál is látszik), alaplap alatt kellene elbújtatni = rakás szar.
Tehát tápcsere - alaplap ki... ami mondjuk vizes gépnél "enyhén" sok idő és hibalehetőség, de amúgy sem praktikus. Miért nem hagynak neki helyet?OK, lehet, h ez csak nekem a vesszőparipám, engem zavar nagyon.
-
Televan74
nagyúr
-
Beretvás
veterán
há nem tom de ez minden csak nem gamer.... összes kezét el kellene törni annak aki erre ráfogta , hogy gamer..... ugyrémlik , hogy nem kellene fogo ahhoz a müvelethez, nekem nem kellett a 692 nél. lehet nem is egy kategoria a kettö na de ha már csinálják és pénzt is kérnek érte legyen már rendes....
-
-
ViZion
félisten
jaajjj... OMG.
Most szerelek egy CM házba. Tipikusan az a ház, ami elsőre qrva jónak tűnik, de bizony mindenhol van egy kis fos... festés után a menetek nincsenek átjáratva, az amúgy ötletes SSD tartónál hiányzik kb. 1 mm a lehajtásból, kábelmenedzsment vicc, CPU 4/8 pin elvezetés nincs (ezért a tervező ujjaira lépnék, ilyen ne üljön le Solid edge elé az életben többet) etc... etc...
Hihetetlen. Gazdija meg boldog, hiszen egy gémer CM ház, nagyon fasza, adnak ventit is... csak szerelje a qrva anyja. -
Televan74
nagyúr
Raven 5 ne vegyetek! Sok a hiányossága. Kábel űr egy nulla.A fém oldallapok gyűjtik az ujjlenyomatokat.Felül hiányzik a 12cm ventilátor.Nem éri meg az árát.Ezt a házat 24.000Ft körül kellene árulni,nem 44.000 forintért.Vasárnap estig árulom,ha nem megy el akkor küldöm vissza 14 naposba jövő héten(nem szép dolog tudom). Nekem sem tetszik a dolog,de ez van.
-
customer114
őstag
-
Pickit3
aktív tag
Amikor végre visszaír a cejejmem.
(#1369) Razer6666
Hát persze, hogy jól megtolnád. (Mint mindenki)Eddig 1-2 művét hallgattam meg, de tényleg tud a csaj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
customer114
őstag
Vannak okosságok is a komentek közt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values!
Ó igen, vááááááárom!
-
-
Habugi
addikt
válasz
customer114 #1359 üzenetére
Kiégtem..
Egyébként ha ez igaz lenne már régen kihaltunk volna.., a folyamat 100% hogy reverzibilis!
(#1358) Apucy01:
Ne könyveld el kudarcként uram, ez azért történhetett így mert a Rivalshoz amennyire láttam még nem készült honosítás..
-
Apucy01
őstag
Uraim
Egy kis segitség kellene.. a fiam odáig van meg vissza az nfs rivals ért azzal nincs is gond megvan csak épp a homositást nem tudom leszedni sehhonét legyetek szivesek segitsetek már..köszönöm
-
Pickit3
aktív tag
Amikor rallyzok és a kocsi örül neki.
Felkeltette az érdeklődésemet a 480. Ha így fut be a 470 is akkor amd-s leszek.
-
Televan74
nagyúr
Csak az iPon -nak van jelenleg szerintem RX480 -as kártyája. És talán csak MSI és az ASUS hozott Magyarországra? Tényleg ennyire pici ország vagyunk hogy 30db -os készletet kapunk? Hol a Sapphire,XFX,Gigabyte,Powercolor?
Mivel nincs ref. várnom kell a customra. A Nanoxia házra nincs egy épkézláb vevő normális áron.Megy vissza 14 naposba a Raven 5. Pedig nagyon szerettem volna ezt a házat.De hát kifizettem érte 45.000 Ft -ot és még nekem kellene hozzá felső ventit venni megint 4.000- 5.000 Forintért.Kezd elegem lenni a PC -ből.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Beretvás #1331 üzenetére
USA-ban..
Eu-ban 200 euro, vagyis nagyker beszerár ~60.000 +~5-10% vámköltség +áfa +~10-15% kisker haszon, vagyis, már meg is van a ~100k-s ár itthon.
Nem tudom, mi ebben a meglepő, az 1070, 1080 is hasonló árképzéssel futott be európában.
Épp nézem a merlines árakat, akkor jól saccoltam a ~100k-s árat. És ez csak a ref., a nem ref. modellek valszeg drágábbak lesznek.
@Gyuri: Jaja, Én is azt néztem, hogy ott azért ellép, elég szépen.
Ezzel a fogyasztással ez a teljesítmény nagyon jó, csak az itthoni ár gáz lesz, nyitó árban legalábbis.
-
DiszNóÓl
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #1325 üzenetére
Próbáltam 4*120-szal is, az oldallapon, hasonló volt az eredmény.
Csak a hang nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #1321 üzenetére
Attól függ mit fúj telibe.
Nekem a 230-as fújta a lapot, és a vga-t.. A vga is szerette, és a lap is. Plusz előröl termelt befelé a másik 230-as, szintén sokat számított a kettő együtt.
-
customer114
őstag
Na, akkor most mi van az RX-szel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #1319 üzenetére
Álló háznál az oldalsó is sokat számíthat. Szintén a 932-nél elég sokat számított.
-
Lacielvtárs
nagyúr
én mindenkinek igazat adok.... éppen ezért lehet hogy én tévedek, és össze kevertem a véleményem az oldalsó ventilátorokkal
szal, béke belétek -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #1313 üzenetére
Nem-e?
Dehogynem.. Én kikötöm a 20-ast az XB evo-ban, +5-10 fokkal melegebb minden. És, kívül van, nem belül.
Annak idején a 932-ben, amikor nem víz voltt ott is nagyjából 5 fokot jelentett, ha felül nem jött ki a levegő. Amikor pushpull-ban volt a víz, akkor is érezhető volt ahhoz képest, amikor csak 2 venti volt.
-
CJ4567
nagyúr
Kicsit RAID 0-t csinálok, de tudom hogy van akit érdekel.
System Shock Remastered demo kint van Steamen.Minimum:
Processor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available spaceRecommended:
Processor: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 or better
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB or better
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available spaceGépigény.
Prealfa jön 2017-ben, az ünnepekkor(Steamen 2017 Holiday van) -
Habugi
addikt
válasz
Az 5ös raven a 3as olcsósított, picivel kisebb változata.
Az egész ház beltere egy komplett lég/"szél"csatorna, amit alul két 18as venti szolgáltat. Ilyen koncepció esetében a felső venti bizony állatira sokat számít!Én speciel sokáig azt nehezményeztem, hogy csak egy 12esnek van hely felül, nem pedig kettőnek.
Hely egyébként az 5ösben is van fent, csak míg a 3ashoz jár oda egy gyári Silverstone venti, addig úgy látszik az 5öshöz nem.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Telefon teszi dolgát.Segít a mindennapi verbális kommunikációmat és besegít a banki ügyek intézésében.
Wifi akkor van bekapcsolva rajta ha frissítés kerestetik!Házikónál meg,megnézem majd 12cm ventivel és anélkül a hőfokok alakulását.
-
Televan74
nagyúr
Megjött a Raven 05. Ami nem tetszik benne,hogy felülre nem voltak képesek 1 db 12 -es ventit rakni ennyi pénzért!
A másik ami ma nem tetszik.A webshopok gondolom a NDA miatt csak 2 után tehetik a RX 480 -as készleteket.Pedig már ma rendelnék egyet.hogy a hét végére itt legyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
-
Habugi
addikt
Nekünk nagyjából fogalmunk sem lehet..
Megjegyzem hála a jó östennek..Manapság fénykorát éli a vallási fanatizmusból eredeztethető terrorizmus, amennyiben nem ez, abban az esetben csak a kib.-ul fejlett 21. századunk által szolgált igazságosság, az egyes rétegek, országok között növekvő ezer okra levezethető életminőség beli difi, ami egyre csak nő, mélyítve a jelenség adott oldalán található emberek vagy embercsoportok elkeseredettségét, akik a kilátástalanság olyan szintjére sorvadnak, elveszítve emberségüket hogy ilyesmire hajlandóak..
Ugye a gyorsuló elbutulásról nem beszélve..
Szóval teljesen mindegy hogy Kurd szeparatista, Iszlám állam vagy bármi egyéb, a dolog nyers legalja annyi hogy jelenleg ez az emberiség, ezt a szintet képviseljük, ezt hoztuk létre saját magunknak.
Nyilván persze szar dolgok ezek de pálcát törni azt fél pillanatig sem érdemes, nem tudhatjuk, konkrétan fogalmunk nincs, nem látunk bele. Ha ez megoldható/megélhető lenne akkor ezek a helyzetek és végkifejletek nem jönnének létre, de ez sokhabos mélyvíz szóval skip..Eleve túl sokan vagyunk, ennek eredménye képpen túl nagy a kontraszt a legokosabb és a legprimitívebb emberek között, egyszerű logika/matematika, még 50-100év és ez a kontraszt odáig fog nőni hogy elkezdhetünk majd az emberiségen belül nem kasztokról hanem eltérő fajokról beszélni.
Jönnek majd az ST világa által óvatosan előrevetített/érintett eugenikus háborúk és egyebek.Speciel a vallási fanatizmus előtt állok értetlenül de ez kizáólag a saját korlátoltságom.
A hit vagy legyen kis csúsztatással csak remény az alap természetünk része, ugyan nem vagyok vallásos de simán aláírom hogy pl egy merevebb katolikus szemlélet vagy nevelés átadható/megélhető/alkalmazható emberi értékek szempontjából bizony nagyon áldásos lehet, alapuljon ez szimplán a másik ember alapvető tiszteletére vagy egy kisarkított istenfélésre.
Ugyanakkor olvastam anno egy kimutatást, hogy az írott történelmünk óta a különböző vallási haborúkban vagy olyanokban melyek a vallási különbségekre vezethetők vissza.., több ember vesztette életét mint a minket súlytó összes betegséget és természeti csapást egybe véve, ugye kinek éppen milyen isten nevében. Ugye ezt elég nehezen rakod oda a fenti példa mellé, eléggé köszihelló eset..Kevesek vagyunk, mind felfogóképességben mint emberként emberségben ahhoz, hogy ezeken a dolgokon belátható határidőn belül túllépjünk, ez lesz végül a vesztünk.
Az ilyen Isztambulihoz hasonló esetekre én már csak annyit tudok mondani hogy ez van, szar dolgok történnek, ennyi. Elítélni senkit nem ítélek el miatta, MI vagyunk ilyenek, nem pedig X-Y vagy "ők", hiába tartom pl elképzelhetetlennek magamról, nem tudhatom, konkrétan fogalmam nincs. Senki másnak sincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Isztambul..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest