- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Bedobom ide is az első ilyen összehasonlító cuccot
Giga vs Sapphire
-
Jakuskacsa
senior tag
asszem jó kockát fogtam ki... kicsi tesztelgetés még kell neki.. Most próbálom belőni a voltokat... menne többet is, de már elfogyott a hűtésem, de keddre jön 2 nagyteljesítményű 14 cm-s ventim, mert a gyári alpenföhn valahogy nem teszik, mert nem érzek áramlást a bordák között. Csak próbaképp rászereltem még egyet, és máris nyertem 7-8 fokot, de 5Ghz-hez kevés, mert ott már 1,4xx volt kell neki, és elfűt.
-
ViZion
félisten
...és ezek mind semmi, hamarosan jön ez: [link]
-
Beretvás
veterán
Szép estét..
rég voltam erre, látom jönnek uj lapok, az a Hablaty féle giga egész csinatos...
-
Televan74
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #438 üzenetére
Ha elmenne a 390 -s nitrom. Mit vennétek helyette? 280X vagy 380,esetleg 980 -at? Az első kettőnél nyernék kb. +40.000 -et, a harmadikhoz raknom kellene +35.000 kb.
-
ViZion
félisten
Mai szerintem rekordgyanús, olyan 60+ mailnál járok (kimenő...)
Francé' nem pihennek kicsit? -
Pickit3
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #433 üzenetére
Áh ami nem péntek (vagy hétvége) az hétfő.
-
Methionyl
senior tag
válasz
Lacielvtárs #430 üzenetére
Reggelt
, még csak szerda van..
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
-
CJ4567
nagyúr
De ez nem is fúj meleg levegőt érdekes mód. Csak megy.
Miért, a lapomhoz van Xeon BIOS, onnantól nem lehet túl sok gond. Átalakítottat vennék.
A tápom nekem csak 420W-s, de egy kis ideig volt előtte (tesztre, rossz gépből jött ki) LC Power(Haswell Ready), na azzal a 6770 be se kapcsolt, ha igen, egybol fagyás. Akyga vissza, egyből tökéletes.
Nekem nem segítene már, a GTAV talán 20FPS helyett 25-re akadna, 800x600-ban
(2 mag miatt nagyon gyászos, G3258 tuningolva vagy i3 ami ket magosból elég, de úgy is döcög néha)
-
Pickit3
aktív tag
Nekem az LCpower? 280watton meleg levegőt fúj a ventilátora miközben 500wattos.
Xeon-t 1000% hogy nem vennék; 2db-ba futottam bele amit tesztelni is tudtam... hááát. Nem úgy muzsikál a rendszer vele, mint a rendes quaddal. Piszok sok gubanc van vele és utána se megy rendesen. Vagy quad, vagy platformcsere. Vagy ájemdé!Szvsz a ram hűtő miatt ne aggódj, előbb fog hisztizni a lapod, hogy oszd vissza, mielőtt megsütné őket.
1.38 az nem sok, 1.4-ig biztos nincs baj szóval addig mehet bátran. Utána 30fps helyett 300fps-sel játszod a kántrösztrájkot.
-
Apucy01
őstag
Az FM2+ ra leszek kiváncsi de nagyon jó lenne bele valami ütősebb Cpu eddig azt hittem jön majd a 880k de ezek szerint nem
a 860k vége nállam 4.3 stabilan -
ViZion
félisten
Nem tudom miért van, gondolom ez nekik a "gémer", mATX-re vegyenek APU-t
Hablaty: szép-szép... de nem Asus...
Televan: USB 3-at is ritkán használom, mentésre van SATA hosszabbítóm, az jó. Hurcolni sokmindent nem szoktam, szal. nem izgat. M.2 jó lenne... de még nincs elérhető áron belé SSD, ami ki is használja. ZEN-nél már érdemes lesz figyelni erre, meg bootolható is legyen. Elég lenne valami brutál gyors 64-128 GB-os is, csak legyen ócó
De ennyit nekem nem ér.
-
ViZion
félisten
No-no!
Lehet ám, hogy a ram nem bírja a tempót. FX-nél legalábbis volt olyan, hogy a ramot nem is húztam, de auto-n nem jó időzítést állított be valamiért. Én meg lestem, h mitől fagy. Keresd meg CPU-Z-ben az SPD és a memory fülön mik vannak, lehet ott van a baj. Esetleg kicsi feszt még ramra, memvezérlőre. -
Apucy01
őstag
válasz
Lacielvtárs #412 üzenetére
A fene enné meg ezt a nyüves lapot....
az a nyavajás 860k nem akar 4.4 fölé menni stabilan 4.4 en is már zene halgatás közben néha fagyi...
Pedig a lap elvileg tuning deszka -
CJ4567
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #412 üzenetére
Mentsd el az oldalt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
tééényleg.... hát imigyen vagyon az OFF ájemdé, el is felejtettem már
eCCer valamiért eltűnt a listából, de most azért is pötyögök ide hogy újra ott legyen a fontos topikok közöttadjon Isten mindenkinek egy lavor jókedved itten is
-
CJ4567
nagyúr
És az Akyga mit szólna?
Ne szólj be, ideiglenes, pár hónapot kéne kibírnia még. Most egy C2Q Q9450-9650 körüli Xeon a cél.
890MHz-t bírják a hűtőborda nélküli ramok? CL5 mind a négy.
Szerintem rengeteg lenne az a 1.38. Bár én szívbajos vagyok a CPU-val mindig.
Mivel játszanék?
-
Pickit3
aktív tag
Én 1,38ra bepattintanám és megcéloznám a 4Ghz-et azaz a ddr2 tetejét (legalábbis így tudom hogy a ddr2nek a 4ghz a plafon). De lehet hogy valamelyik beállítással kellene játszani hogy kevesebbet droppoljon. 1.4ig szerintem még kényelmesen el lehet menni ha a hűtő is bírja.
-
Televan74
nagyúr
Burger King reklám...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- VoIP telefonálás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest