- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiMedia lejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2782 üzenetére
Lehet tényleg csak a szállítás miatt van az egész.
-
pkornel
aktív tag
válasz
szaboaron1.1 #2779 üzenetére
Pont ma néztem az enyém is pontosan így van megoldva.
-
RobbyJr
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2779 üzenetére
És az hogy van oda fogatva? Csavar, vagy ragasztás?
-
SirRasor
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2476 üzenetére
Mármint töröltetted. Törlés gomb nincs (lehet azért, mert már kifizettem), úgyhogy csak írtam nekik, hogy töröljék már.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2371 üzenetére
de ha nincs kedved pakolászni akkor okostelefonra van vízmérték app, rárakod a kártyára aztán beállítod
feltéve ha tervező mérnökön a háznál és a bútornál is precízek voltak -
RobbyJr
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2367 üzenetére
Le fekteted a gépházat az oldalára, ilyenkor egyenes a kártya, és úgy állítod be a támasztékot, hogy pont hozzáérjen. Így mikor visszaállítod a gépet, egyenes marad a kártya.
-
jimmyke_92
csendes tag
válasz
szaboaron1.1 #2357 üzenetére
Azt a tamaszt amit adtak ala.
Vagy lehet rosszul rogzitettem?
Ahogy bal oldalt becsavaroztam a jobb vege total hajlekony es majdnem lefele all 😅 -
Broken heart
tag
válasz
szaboaron1.1 #2317 üzenetére
Nem nem, csak az fps-t akarom kiíratni de ezt írja ki: "FPS: 237" nem csak "237"
Nálad a beállításoknál teljesítmény - nyomonkövetés - fps - majd kinyitod és a szemecskéket leveszed alulról felfelé -
LLP-11Ker
tag
válasz
szaboaron1.1 #2304 üzenetére
Gratulálok. Cw van?
-
Nelman
tag
válasz
szaboaron1.1 #2304 üzenetére
Szuper! Nekem kedden jön elvileg. Jó dolog, hogy hétvégén is működik az Alza box
-
jimmyke_92
csendes tag
válasz
szaboaron1.1 #2293 üzenetére
Elobb jott ertesito 9:20-kor nekem is
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szaboaron1.1 #2266 üzenetére
Na, gratula! Ennek örülök. Akkor nekem az 1 hét 20k-ba került :p. Sose legyen nagyobb gondom
De egy hónapot várni, hogy na, lesz ma már valami, legalább egy dátum.. meh. Örülök, hogy ennek végre vége. -
jimmyke_92
csendes tag
válasz
szaboaron1.1 #2267 üzenetére
Hoppare, valami tortent. Nekem is jon elvileg holnap alza boxba. (Bar videkre nem tudom tenyleg kijon-e vasarnap)
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
szaboaron1.1 #2260 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2251 üzenetére
valahogy nem tudjuk levetkőzni a hazai módit, hiába "európai" anyacég. hallottam pletykákat, miszerint a covid/bányaláz alatt az alza pult alól árulta a karikat (akkor még rendes áron voltak, csak rá kellett dobni egy 100-ast pluszba...). de ezt természetesen mi jóhiszemű gamerek nagyon nehezen tudjuk elképzelni, szimpla rosszindulatú feltételezés, minden egyezés a valósággal csak a képzelet műve!!! meg mostanra úgyis mindegy, mert hivatalosan is drágább, a beszállítók is scalperek. mondjuk én úgy tudtam, hogy az alza a nagy tételek miatt egyenesen a gyártóktól vásárol...
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
szaboaron1.1 #2239 üzenetére
Mi 2 en rendeltünk Kazyéktól 03.20.-án meg fog jönni csak ki kell várni. Az egyik tegnap jött meg a másik meg ma. Kitartást
Az Xfx-et meg Redtől vettem ő is 3-4 munkanapot ír és 7 lett belőle.
Amit viszont az itthoni zöld manós bolt művel nem is jellemezném. Annak fényében meg főleg nem , hogy a szlovák testvérük kb két kézzel lapátolja ki a kártyákat. -
emiki6
veterán
válasz
szaboaron1.1 #2241 üzenetére
Az usa mindenkire vámot vetett ki, általában attól függően, hogy a pénzforgalmi mérleg mennyire billen az adott térség felé (ahonnan az usa sokat vásárol, de nem ad el annyit) vagy hogy adott térség mennyire vámolja az usát.
Hogy ez a gyakorlatban mit fog jelenteni? Minden, mindenhol (usában is) drágább lesz. Rövidtávon biztosan, aztán majd beáll az új egyensúly és az lesz mérvadó.
Vga tekintetében jó kérdés, hogy egy ár-bump mikorra áll vissza oda ahol most vagyunk. Lehet tényleg az járt jól, aki behúzott 305-ért 9070-et és 350 körül 9070xt-t.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szaboaron1.1 #2231 üzenetére
Asszem már kaptál egy hasonlót is korábban. a Kazy's meg lett?
-
jimmyke_92
csendes tag
válasz
szaboaron1.1 #2231 üzenetére
Nekem meg ennyit se irtak 😅
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szaboaron1.1 #2167 üzenetére
Én is így tettem.
Az Alzát akkor dobtam, mikor megjött az Alternate-től a számla.
Akkor már célegyenes volt. -> Ment a lemondás.
Az a biztos ami van, ami meg nincs...
Nekem ott szakadt el a cérna, hogy még dátumot se tudtak mondani. Ha nem tudod mikor lesz termék, ne add el! Sokkal tisztább lenne, ha maguktól törölnék a rendelést, ahelyett, hogy egy hónapig (vagy még több...) hintáztatnak.Ha meg megjön... hát, vagy nem veszed át, vagy visszaküldöd. Ha a pénztárcád elviseli az átmeneti időszakot, akkor no brainer.
-
LLP-11Ker
tag
válasz
szaboaron1.1 #2151 üzenetére
Igen. Ha Alza véletlenül törölte volna a rendelésem, én is német felé kacsingatnék.
-
LLP-11Ker
tag
válasz
szaboaron1.1 #2149 üzenetére
És utólag is könnyebb eladni, a harrverapros vásárlók a magyar garisat szeretik...
Ezen egyébként én is gondolkoztam. Ha Alza nem mondta volna le, németből vettem volna valamit én is. -
jimmyke_92
csendes tag
válasz
szaboaron1.1 #2125 üzenetére
En az oldalon megjelenestol kb 15percen belul rendeltem meg, annyi volt, hogy kikerestem a mereteit meg megneztem hogy nez ki es rendeltem is. Igy is lecsusztam rola en is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2125 üzenetére
nem fura, sorban mennek a rendelések, 5 perccel később rendelve is lehet hogy átcsúszol egy későbbi szállítmányba és akkor több hét diffi is lehet.
-
SirRasor
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2123 üzenetére
Igen, láttam, direkt nem linkeltem
Viszont a Pulse = pure+fehérség+RGB, tehát inkább 20k-val olcsóbban Pulse.
Türelem! -
zsirfecske
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2123 üzenetére
lesz az még később, ha nem ilyen kevés lesz belőle. de jó hír hogy már megjelent.
-
SirRasor
addikt
válasz
szaboaron1.1 #2089 üzenetére
Keresd meg az MSRP-s táblázatot. Az XFX-eké magasabb, mint a Sapphire-é, tehát ha normalizálódnak az árak, akkor a Pulse lesz kb. a legolcsóbb az XT-k közül.
A másik meg az, hogy pölö a Hellhound jobb, mint az XFX swift és az 359 volt Aquaban, tehát az XFX-ek ára is fog majd lejjebb menni, ha érkezik a többi kártyából.
-
Géjza
őstag
válasz
szaboaron1.1 #2081 üzenetére
Jaja.
-
jimmyke_92
csendes tag
válasz
szaboaron1.1 #2047 üzenetére
Nekem most valaszoltak.
Köszönjük az érdeklődését.
Jelenleg nem tudjuk pontosan megmondani, hogy mikorra tisztázódnak a rendelések, de ismeretlen ideig eltarthat, amíg a gyártóktól megkapjuk a készleteket.
Megértését köszönjük.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Aham! Másik fórumban épp kérdeztem mi a helyzet. Vicc ez a helyzet. Őszintén itt már lassan jobb lenne, ha tisztán bemondanák, "bocs, ez most nem sikerült: Itt egy kupon fogkefére".
-
jimmyke_92
csendes tag
válasz
Nekem sem valtozott a rendeles allapota, meg email sem jott.
-
kealan.darey
lelkes újonc
válasz
szaboaron1.1 #1878 üzenetére
Igen, ennyiért a mostani helyzetben teljesen jó, Kazyn meg egy korábban linkelt hirdetőnél is ennyiért volt kb, kapzsibb helyeken meg 400+. Én is kezdek lassan megbarátkozni ezzel az árral, nem akarok nyárig várni
-
Nelman
tag
válasz
szaboaron1.1 #1874 üzenetére
Már jó lenne végre, 3 hete várunk rá.
-
kealan.darey
lelkes újonc
válasz
szaboaron1.1 #1874 üzenetére
Ez vajon azt is jelenti, hogy lesz elérhető néhány darab a webshopban? Mennyiért vetted, ha szabad kérdeznem?
-
kzkz
őstag
válasz
szaboaron1.1 #1761 üzenetére
Pulse a 2-3 hét alatt amióta figyelem 1 darab felbontott volt, az is a szlovák Alzában. A németeknél akad a https://geizhals.eu szerint, de hát ők a nyugat
Más: állítható GPU támasztót lehet külön venni itthon? Az ASUS hátulján megvannak a csavarhelyek, de támasztót nem adtak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Tippmix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest