- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
jimmyke_92 #2976 üzenetére
GPU-Z megmutatja
-
PuMbA
titán
válasz
jimmyke_92 #2628 üzenetére
AMD Chat, azaz ahogy a neve mutatja, csak AMD-s dolgokra való
A Chat GPT szerver farmokon fut, otthoni gépeken meg se nyikkanna semmi hasonló.
-
PuMbA
titán
válasz
jimmyke_92 #2623 üzenetére
Mit akarsz vele csinálni? Mert ha semmit, akkor egyértelműen zéró értelme van feleslegesen egy AI modellt futtatni a VGA-don
-
shad83
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #2529 üzenetére
Nekem pubg alatt alig fogyaszt a gpu. 300 kozelebe se megy.
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
jimmyke_92 #2359 üzenetére
Ja hogy a támasz
Hát nekem is leficcen, nem tudom, hogy az normális-e, de meg tudom végülis támasztani vele a kártyát. Annyi kérdésem van, hogy mennyire kell megemelni vele? Van erre valami saccperkábé módszer? Toljam felfele vele a kártyát, amíg a kártya még felfele mozgatható, vagy annál a fenti végpontnál picit kevésbé? Nem akarom egyik irányba se feszíteni, de vízmértékem meg nincs
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
jimmyke_92 #2359 üzenetére
Aliexpressen kb 1000Ft-ért lehet venni mágneses, állítható kitámasztót.
Ilyen jár gyárilag a Red Devilhez
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
jimmyke_92 #2356 üzenetére
Mire gondolsz GPU support alatt?
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
jimmyke_92 #2300 üzenetére
Nekem már bent van
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
jimmyke_92 #2270 üzenetére
Nekem azt írta 7:59-kor,hogy már a boxban van
-
ozwald
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #2283 üzenetére
Sajnos Ausztriára nem jó, néztem ezt is illetve egy másik hasonló szolgáltatást nyújtó céget, de eddig egyik sem jött be.
Azért köszi! -
szaboaron1.1
kezdő
válasz
Meg tudom erősíteni MaddeNNNN kollégát, ma jött cuccom Szegedre, amit tegnap este rendeltem. Már 9kor a boxban volt.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Kiviszik. En rendeltem mar szombat este es vasarnap delelott szegeden volt.
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
jimmyke_92 #2263 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy te is kaptál-e éjjel értesítést a kézbesítésről.
-
szaboaron1.1
kezdő
válasz
jimmyke_92 #2232 üzenetére
Én is zaklatom őket rendszeresen, csak azért írták szerintem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
jimmyke_92 #2141 üzenetére
én jó előre kiírtam minden kari méretét (a product page-ek már éltek minden gyártónál), hogy mi a sorrend, mi fér be és mit szeretnék legjobban, aztán gondoltam ár szerint szelektálok. ehhez képest aib msrp áron egyetlen karit tudtam lőni ami be se fért, a favoritomból mai napig nincs elérhető darab, így végül maradt egy olyan kari amit előre nem is vettem komolyan számításba. illetve azóta is figyelve a helyzetet, a 2 ventis pulse kb 2 hét után megjelent normál áron rövid ideig (allegro 294k), de azóta se jött el még a sima 9070-ből sem az, hogy válogat az ember 275-299k között a raktáron lévő modellekből, vagy boltban polcról levéve viszi el (mondjuk a firstshop-nál volt ilyen azóta), de talán már közeledünk.
RobbyJr:
egy darabig én is hitetlen voltam, de 75Hz 1440p-ről ugrottam 165Hz 1440p-re, és tényleg brutál a különbség folyamatosságban -
szaboaron1.1
kezdő
válasz
jimmyke_92 #2044 üzenetére
Nekem írták csütörtökön, hogy 3-4 nap múlva lesz elérhető, de hát még a mai napig nem kaptam azóta semmi infót, hogy ez tényleg megvalósul-e
-
BoneDragon
veterán
válasz
jimmyke_92 #1314 üzenetére
Igen mindenkinek ez jött, aki megrendelte és még nem kapta meg. Nem kell ebbe belelátni semmit. Egyszerűen kevés kártya jön és nincs infó mikor...
-
Velez
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #1141 üzenetére
Aki nem kapott az alzátol üzit,hogy holnap átveheti/kiszállításra kerül a megrendelése az ne várja a héten a kártyát....(en is így jártam)
-
Nelman
tag
válasz
jimmyke_92 #931 üzenetére
Én este 10-kor rendeltem meg utánvéttel (Megrendelés létrehozva 2025. 03. 06. 22:05), nehogy benne álljon a pénzem és fussak utána, viszont még nekem is ezt írja (Megrendelve a beszállítónál (Várható 3. 19.)).
Nem biztos, hogy különösebb, logikus oka is lehet a különböző jelzéseknek. Másnap reggel még elérhető volt ez előrendelés. Gondolom, ahogyan a befoglalt példányokat elérte, le is vették a kínálatból.
-
Géjza
őstag
válasz
jimmyke_92 #931 üzenetére
Nah, reggel átváltott "raktáron"-ra és "megrendelést előkészítjük a szállításhoz"-ra és szerda reggelre elvileg tényleg átvehető lesz az XT nitro.
-
Géjza
őstag
válasz
jimmyke_92 #929 üzenetére
Hmm, nálam erre váltott át 19-ről:
"Megrendelve a beszállítónál (A kézbesítés időpontja pontosításra kerül)".Lehet te hamarabb böktél rá, mint én.
-
Géjza
őstag
válasz
jimmyke_92 #920 üzenetére
Törölte alza a márc. 19-et és nincs megadva céldátum. Gyanítom 19-ére nem lesz senkinek sapphire-ja.
-
Velez
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #901 üzenetére
Kíváncsi leszek kapunk-e kártyát 19-én.
-
Géjza
őstag
válasz
jimmyke_92 #616 üzenetére
Járhat. Utána kell nézni a multisoknak, nehogy meglepi legyen. Ezt én is említettem korábban.
-
Velez
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #481 üzenetére
Király.
Köszi az infót! -
Velez
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #442 üzenetére
Tudok olyan üzletröl aki tegnap kapott a nagykertöl Sapphire Pure Rx9070xt-t és 6-án a megjelenés napján rendelte.....ergo az alzának is kellett volna kapnia.
-
jericho86hun
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #440 üzenetére
Üdv! Én XFX-re várok, de tegnap nekem se tudtak semmit se mondani. Mondjuk azokat még előrendelni se lehet......
-
Velez
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #440 üzenetére
Szia,
Egy csónakban evezünk.
Nekem semmi infót nem tudtak mondani az ügyfélszolgálaton.
Remélem nem az lesz,hogy visszamondják a rendelésünket vagy külföldi mintára drágábban akarják majd adni mint ahogy lerendeltük UK ebayer mintára.... -
KAMELOT
titán
válasz
jimmyke_92 #330 üzenetére
Én is várok és írtak nekem, hogy biztosan meg a e várom. Tehát tartják a rendelést!
-
Géjza
őstag
válasz
jimmyke_92 #326 üzenetére
Tippem szerint ezeknél az áraknál csak drágább lesz még egy jódarabig. Alig van 1-2 hely, ahol egyáltalán van, ahol van, ott meg elvetemetült árak vannak (sima 9070 tuf 390k és hasonlók). Nem úgy néz ki, mintha hatalamas készletek lettek volna belőle. És alzánál sem nagyon volt készlet (amit engedtek rendelni, azokra is várni kell 1-2 hetet).
Egyedül talán csak foramaxnál van készleten 9070XT 350k-ért (powerecolor beugró kártyája), többi helyen mind felejtős.
-
jimmyke_92
csendes tag
válasz
jimmyke_92 #286 üzenetére
Sapphire pure 9070xt alza:
Varhato megerkezes 03.19. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jimmyke_92 #279 üzenetére
Akkor már inkább a nitro sztem, cirka 10% feléárért.
-
Gregorius7
újonc
válasz
jimmyke_92 #259 üzenetére
Én letudtam csaptni egy XTre. Ugyanitt Asus Prime RX 9070 XT eladó, 600 ezerért.
-
Elderath
addikt
válasz
jimmyke_92 #259 üzenetére
Rafrissitettem erre eltunt mind
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jimmyke_92 #74 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem.. De ha nem sürgős akkor célszerű lehet megvárni a startot, ez 1 hét..
De abban biztos vagyok, hogy nem ennyiért fog menni az új széria, ez szinte biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest