Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoldito
senior tag
válasz
xtremist #8692 üzenetére
Eleve le lehet szedni a csavar matricát majd vissza is lehet rakni. Gyártó válogatja, de haver Asus 4090 ROG Strixet vizezett és írt a boltnak mehet e rá a blokk, írták persze nem jár gari vesztéssel, ha baj lesz vele eredeti hűtővel kell vissza küldeni. Így egy kis paszta nyűg miatt nem kell a garanciával bajlódni mint a LED vezérlővel és vársz lehet egy hónapot. Ez példa volt arra, hogy a Nitro+ sem az atya úr Isten és azért, mert másik kártya 85HS megy az még nem gond és nem kell lehúzni. Ne vegye magára akinek nem inge, de nem kell lehurrogni valamit vagy valakit mert nem Nitro+ vesz, van élet az mellett is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest