Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Visszamehetnél abba a suliba, láthatóan problémáid vannak a szövegértéssel.
Csak neked, csak most, elmagyarázom:
Tettél egy lekicsinylő állítást #492-ben a Sapphire Pulse RX 5700-ról, semmivel nem támasztottad alá. Ezt én megkérdőjeleztem, amit te láthatólag nem tudsz hova tenni.
Felétek nem szokás indokolni az értékítéletet, vagy mi, elvárod, hogy beböfögsz ide két mondatot és mindenki majd fejet hajt bölcsességed előtt?
Idézni idéztél(rövid "i"-vel), de láthatólag se fel nem fogtad amit kérdeztem, se választ nem adtál rá - bár biztos nehéz olyan kérdésre válaszolni, amit nem értesz...Ezek után még ahhoz is van képed, hogy személyeskedj?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Dell notebook topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Hyundai, Kia topik
- GTA V
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest