Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Házimozi haladó szinten
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Jól értelmezem a dolgot?
Tehát alapesetben HDMI kábel megy át az erősítőbe, az erősítő adja a hangot a hangfalaknak, majd az erősítőből megy tovább a tv-be kép.
De te nem akarod bekapcsolni az erősítőt, csak szeretnéd közvetlenül DVI-n keresztül átküldeni a hangot és a képet a TV-be.Alapértelmezésben a Realtek kezelőfelületén mi van beállítva, melyik kimeneten megy a hang?
Szerintem a BIOS-ban nincs erre külön beállítás, nem látok ilyet.#6263, methyl:
Az a baj hogy hiába veszel átalakítót, nem fogsz tudni analóg kimenetet varázsolni a DVI kimenetből ami a lapon van!!! Szóval azt el kell felejtened. -
canniball
nagyúr
A zajra mondjuk én is érzékeny vagyok, ezért ha csere lesz akkor úgy tervezem hogy egy nagyobb borda és rajta egy leszabályozott venti lesz az egyedüli hűtés, többet zajforrást nem akarok. Egy Silverstone SG05 házam van, ez gondolom elég jó lesz szellőzés szempontjából. A táp pedig egy 90W-os pico (így persze 65W-os terveim vannak csak).
-
Frigetrus
aktív tag
AMD oldaláról semmilyen drivert nem raktam fel, csak amit az alaplaphoz kaptam. Abból mindent felrakok (elvileg). Néztem az AMD honlapot, de onnan nem tudtam letölteni drivert. Vagy béna vagyok?
atti_2010: usb2-t használok, igaz a monitoromban lévő usb hub-ba dugom a kormányt.
-
petakpa1
őstag
Egy újabb AHCI driver beintágrálásával készített win xp telepítő cd megoldotta az 1)-es problémát. Simán felment az XP immár ahci módban
)
Másodikkal még küzdöm.
Nincs Win7 telepítőm, netről letölthetőekben meg nem bízom, de ha valaki tud egy megbízható linket küldeni emailen azt megköszönném...
-
Jim76
aktív tag
Szia,
GA-A75M-D2H
A6-3650
Kingston Hyperx Blue 1600 4GB (1 db. modul)
OCZ Agility 3 SSDNagyon hasonló konfigokkal sima 6,6-okat mérnek legtöbben, kivéve 1-2 hozzám hasonlót, akik meg kivétel nélkül, pontosan 4,8-at.
Játék nem lassú, 3dmark-oknál viszont kijön a gond. 06 - 4000 pont, vantage - 2300 pont, cinebench 16,5 fps.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest