- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
-
Peak
addikt
válasz
MZperX75 #3610 üzenetére
HTPC topicban postoltam képeket és leírást a konfigomról.
Asrock A75M-ITX
AMD A8-3870K ( D.C. 1600MHz / 0,95V )
Scythe Big Shuriken v2.0 hűtés BIOS minimumra lassitva
Kingston HyperX LowVoltage 1600MHz RAMok 800MHz-re lassitva 1,2V feszültséggel
BIOSban NB és GPU is belassitva a választható minimumra.48 órás Prime95/Furmark teszt passed! Közben pedig IntelBurnTest-tel borzoltam a kedéllyét. Hibátlan.
-
donat_sz
senior tag
válasz
MZperX75 #3555 üzenetére
tudom, hogy off topic, de szegről végről illik az adott beszélgetéshez.
egy játékra "specializált" gépen töröm a fejem (brazos mellé).
1. szempont hogy ne legyen kompromisszum a játéknál.
2. szempont hogy ne kelljen paksot direktbe kötni rá, jobban zavar az extra fogyasztás mint a + pár ezres a végszámlám és az se izgat, hogy 40 vagy 60 FPS-t tud a gépem, ha minden szép és folytonos.játékokat tekintve, amúgy nincs nagy igény, Dio, Crysys, fifa, nba 1680x1050-ben vagy full HD-ben.
Ehhez keresek gépet, amit nem kell egy vagy lehetőleg több éven belül lecserélni. Első körben gondoltam a Llano-ra de a korábbi hozzászólások alapján, nem biztos, hogy a megfelelő élményt nyújtotta volna, talán túl sok lett volna a kompromisszum a képi világban. Így az, hogy dVGA az már kb okés, de akkor milyen konfig, mert, mint mondtam a nagy fogyasztás ami leginkább zavar. Alaplap-proci-vga-ram és egy hozzá illő táp kell csak és a 100k a tervezett felső plafon (preferálom a nem használt terméket).Minden jó tanácsot, ötletet és javaslatot előre is köszi!
-
válasz
MZperX75 #3542 üzenetére
semmit nem ér, sajnos
tegnap még 1 ram modullal is megpróbáltam, fsb105 és nem kapcsol be a gép.
belaazallat: legolcsobb FM1 cpu + legolcsóbb FM1 alaplap, amin van DVI vagy HDMI kimenet. ezekre a célokra teljesen megfelelnek, a fejlett videós szolgáltatások miatt jó döntés lehet a llano.
-
zetecR
addikt
válasz
MZperX75 #1353 üzenetére
Nekem a gyárilag 2.6GHz-es A6 3650 alapfeszen, levegővel stabilan fut perpillanat 3550MHz-en (az IGP ennek megfelelően 444@630), egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy Sleep módból visszatérve mindig BSOD fogad.
Attól függetlenül, hogy reggel 8-tól este 10 folyamatosan megy, lefut 1.5 óra blend, 1-2 óra NFS The Run, közben munka megy Corel, PS, net, flash cuccok, stb; csak a sleep valamiért nem stimmel...
echterion: a NFS alatt néztem hogy 100% az IGP terheltsége, viszont a proci csak félgőzzel megy.
-
audi100td
nagyúr
válasz
MZperX75 #1344 üzenetére
"asztalai Llano-t le lehet butítani ,egy mobil Llano szintjére?"
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de alulfeszelni illetve lefelé lehet állítani a szorzót, kérdés az ITX lapok BIOS-ai mennyire "okosak". Nálam jelenleg 1,15V-on megy az A6-3500, fix 24-es szorzón (CnQ működik), egyelőre kisebb fesszel nem próbáltam még, de ez prime95 stabil.
más: Nincs valakinek tippje egy jó, de megfizethető fogyasztásmérőre?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
MZperX75 #252 üzenetére
Nem is akartalak rabeszelni a cserere, epp ellenkezoleg. Ha ugyis van egy masik gep nonstop hasznalatra, akkor meg aztan teljesen felesleges.
Nekem bevalt. Az IGP megdobbentoen eros, amivel en jatszok az FullHD-ban max. grafikan teljesen jatszhato. A fogyasztas annyira nem erdekelt, persze nem tiltakozok. Amit elvezek, hogy egy normalis CPU-hutovel le van tudva minden, nem kell olyan VGA-t vadaszni, amire a gyarto meltoztatott rendes hutest pakolni, vagy jopenzert venni valami komolyabb VGA-hutot. Egy olyan VGA-n ami nekem kell ez irrealis felar lenne.
A nick regi, akkor nem gondoltam komolyan a PH-zast, poennak meg elsoosztalyu.#253 vinibali: Tudtam, hogy nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest