Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Ez azért nem ilyen egyszerű mert jönnek év végén és jövőre olyan játékok amik a Kaveri IGP részét ki fogják tudni használni és akkor erőből lenyomnak egy I7 is, egy FM2+ lapba meg a következő Carrizo is belemegy, ezeknek az APU-nak a felépítse nagyon hasonlít a konzolokéhoz amit az AMD gyárt így a rá íródott játékok sokkal jobban fogják használni, ráadásul a DX 12 is hasonló lesz mert azt is a konzolokhoz igazítják, amúgy egy Richland, Kaveri nem sokat hagy benne az R9-270X VGA-ban, nekem van R9-270igy tudom miről van szó, közös memóriacímzést az Intel APU-k nem tudnak a Kaveri pedig igen ami szinten benne van a konzolokban is .
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):
AMD Ax-7xx0
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sorozatok
- Mikrotik routerek
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest