Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja-ja, teljesen más a Cyrix5x86 mint az Intel-AMD DX- ek. Saját fejlesztése a Cyrix- nek, és S3- hoz képest kiváló proci. Az van most a Hippo- ban. +featurákat aktiválva nálam is bugzik, de anélkül is gyors proci. 150- en hajtva lenyomja a 100- on pörgő PODP- t.
A későbbi testvérei is kiválóak lettek - 6x86MX és M-II, nemrég teszteltem, messze a népi mendemonda felett szerepeltek. -
arn
félisten
Azert a vegen kicsit varialt az amd a cachesel, 8/16kb, wt/wb - de sok jelentosege nem volt. Tobbet szamitott az intel dx4nel a modositott alu (igaz ott is 16kb l1 volt mar az elejen).
A wb l1 cache nem tudom mikor jott pontosan 486nal, a biosok 95 kozepen kezdtek el tenylegesen tamogatni, a biosban hiaba volt benne, a proci nem wb modban ment. Legalabbis asus lapoknal teszteltem, korabbi biosokkal ugyanannyit mer a cache atvitelre wb/wt biosbeallitassal is, pedig a lapot is jumperelni kell ra. lehet bios bug.
megbizhato datumot sem talaltam, a wiki ir 94 veget intelnel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun