Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- VR topik
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Elnéztem/rosszul emlékeztem, a cool&quiet-et kapcsolja ki azonnal nem a c state-eket.

Néztem most aida64 alatt nekem mennyi a vrm hőfok, de a lapnál nem láttam csak gpu vrm-et ír, esetleg a "MOS" hőfok lenne az? Anno azért esett a tomahawkra a választásom mert jónak mondták a vrm-et rajta, mikor összeállt a konfig akkor esett le hogy nem lesz szükségem tuningra, ilyen teljesitmény mellett felesleges.
A vrm miatt meg ne aggódj a 80 fok még simán üzemhőmérsékletnek számít, persze minél hűvösebb annál tovább tart.
Ez a custom energiaprofil jó ötlet, készítek egyet én is, napi 8-12 órát megy a gép, néha egy hétig nem is játszom semmivel csak filmet nézek stb. Az a Gammax jó kis hűtő, néztem a tesztet róla, korrekt teljesítményt nyújt. Stratoszféra ide vagy oda, a földön jár mert nincs kihasználva nálam.
A légáramról jut eszembe, most lőttem ki az egyik 14-es ventilátort, olyan éles hangja volt mintha coil whine-os lenne a kártyám, az infarktus kerülgetett hogy mi van, aztán a süket füleimmel megtaláltam a hang forrását...nem is értem, alig féléves fekete artic ventilátor.
Aki igy el van eresztve hangcuccokkal annak könnyű

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a custom energiaprofil jó ötlet, készítek egyet én is, napi 8-12 órát megy a gép, néha egy hétig nem is játszom semmivel csak filmet nézek stb. Az a Gammax jó kis hűtő, néztem a tesztet róla, korrekt teljesítményt nyújt. Stratoszféra ide vagy oda, a földön jár mert nincs kihasználva nálam.
A légáramról jut eszembe, most lőttem ki az egyik 14-es ventilátort, olyan éles hangja volt mintha coil whine-os lenne a kártyám, az infarktus kerülgetett hogy mi van, aztán a süket füleimmel megtaláltam a hang forrását...nem is értem, alig féléves fekete artic ventilátor.