Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSalieri

csendes tag

válasz KROK640 #107593 üzenetére

Ez egyrészt ilyen szórakozás, mert miért ne, másrészt meg elég könnyen felment az XP. Itt olvastam a "'DarthSun féle" XP-ről, az gond nélkül felmegy. Utána meg Snappy Driver, és az megtalál majdnem mindent. Van egy -két dolog ami ismeretlen eszköz, de hang, háló, vga megy, és megy az energiagazdálkodás is. Szépen fel-le veszi a CPU órajelet, el is lehet altatni, fel is lehet ébreszteni az XP-t. Nyilván Sata SSD-re lett téve az XP. Az nvme ssd-n meg van a Win 10.
    Nagyon kevés dologra kell az XP, de miért ne, jó mulatság erről is szól ez a fórum. A Far Cry látvány gondja az Win7 alatt is fennál. Meg Porcshe is XP alatt az igazi barátnő is szereti, szokott vele játszani, vannak sárga, meg piros autói. :-) ez fontos, mert lehet együtt játszani, meg így nincs az, hogy miért gépezel már megint. :-)

Ha kellenek modernebb játékok, amikhez kevés a 960, akkor van egy 1660Ti kártyám is meglehet csinálni, hogy egyszerre bent van a gépben mindkét kártya. Az XP a 1660-at nem látja, érdemes letiltani eszközkezelőből, és az nvme ssd-t sem látja oda sem tud bekavarni. A 1660 szépen elalszik, ha XP alatt vagyok. Ha meg Win 10 van indítva, abban meg letiltom a 960-at, és megy a 1660 ami minden visz. Mehetnének együtt is, de minek. A monitorom van két HDMI bemenet azt választom ki, amelyik Windows megy.

Esetleg még annyi az értelme fentieken túl ennek, hogy így egy gépen mehet XP-től, Win11-ig minden.

• Fücsök007

őstag

válasz KROK640 #107593 üzenetére

Szerintem 3770 vagy 4770-es proci elég (HT off), ki mit tud olcsón megvenni vagy kunyerálni ismerőstől. Egyébként praktikussági szempontból Z77-es lap 4X2GB tuningrammal XP alatt nagyon gyors, és mivel natív a támogatás, nem fog akadni semmi, mivel netre már nem használja a mezei retrózó. Egyébként 1 ilyen gép GTX 980-al még Vista 64 bit alá is elég, win 10-hez pedig GTX 1080 minimum dukál ma már. :K

Új hozzászólás Aktív témák