Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
MrSalieri
üzenetére
Meglesem, most kidobtam a DLL-eket, és leküldöm még egyszer.
MSI AB is kiírja a leképzőt, de tuti visszafogja az eredményt valamennyivel.
StarCraft: Mass Recall DXVK-val, Vulkan.

Update:
DX8-as render (MSI AB-vel ellenőriztem, ezt írta ki), MSI AB kikapcs, VGA maximum performance (alap: optimized):
Bemásoltam a progihoz a dll-eket, ellenőrző mérés, Vulkan-al megyen, újabb teszt érkezik...
-
jokeph
nagyúr
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri
üzenetére
Otthon nekem '99-2001 és utána 2003-tól volt ismét. (Suliban már '97-ben is szörföztem a neten) A gyorsan kimentett weboldalak nekem sokszor gyorsan kimentett fórum oldalak is voltak, majd megírtam offline nyugiban a válaszokat, és go vissza online, elpostolni azokat
Eleinte floppyn nyomtam ezeket, később pendriveon.Normális netem (tehát nem percdíjjas 33/56K vagy ISDN) pedig 2004 dec 28-tól lett, az ADSL. Mai napig az egyik legnagyobb előre lépésnek tartom a gépes pályafutásom során.

-
-
válasz
MrSalieri
üzenetére
Szép eredmény, az Intel mindíg is magasabb pontot ad a 3DM01- ben, a 8700 meg már bika. Állítsd a procit a biosban 4C/4T- re, akkor kapsz még legalább 10k plusz pontot, a HT lassít.
Igen XP alatt néha túl gyors így, de DOS alatt jól jön az erő, pld sw renderrel a Q2DOS FHD- ban.
#107595 : Ez egyrészt ilyen szórakozás, mert miért ne - nagyon helyes, lett még egy ember, aki a modernizált retróhoz csatlakozott.
hogy egyszerre bent van a gépben mindkét kártya : praktikus, és ha NV7xxx vagy 6xxx van benne másodlagosnak, akkor a Win98 is megy, tehát DOS-->Win11 átfogás.
és az nvme ssd-t sem látja oda sem tud bekavarni : az anno általam szerkesztett/feltöltött nem látja, de a hozzáadott kiegészítő driverekben ott az NVME driver, Haswell Xeonos gépre feltettem, látja az 1 terást, Zenbe nem tettem M2 SSD- t, mert sokkal kevesebb PCIe sáv van a prociban és a lapon is, 2 SATA- t le is tiltana.
A kínai X99 lap amúgy Win98 alatt is látja az M2- őt, Loew mester drivere feltesz 6 SATA drivert, +kettőt még az NVME- hez, de kell hozzá az utolsó AHCI, TBplus, LFN, GPT driverek, aztán 32768 TB- ig lát. FAT32- re is leformázható pld a 8TB vinyó is, de azt már nyilván NTFS- el használom.(#107596) arn : Porsche nekem meg w98 korszak - nemgond, a Win98 is felmegy még erre az i7 gépre, van még legacy kód a bios/VGA- ban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri
üzenetére
A Porsche nekem 2003 január, február volt, megkésve játszottam, és nem túl sokáig az NFS4 sokkal jobban bejött a deformálható autók és a szélesebb választék miatt is.
Barátnőm mostanában nem nagyon játszik, ha igen, azt a gépem mellett teszi, múltkor a Wreckfesttel volt el vagy 2 órát, de a Forza 5 is leköti.
Sokkal sokkal régebben volt egy másik barátnőm aki meg állandóan GTA4-ezni (igen, hát jóval régebben volt már, akkor volt friss megjelenés) járt át egy idő után, úgyhogy egy nap ötletszerűen töröltem is a GTA4-et, mondván kezdek rá féltékeny lenni
Nem örült, de belátta, hogy tényleg nem azért kéne ide járjon, aztán köv karácsonyra kapott is az otthoniaktól GTA4 képes gépet, szóval volt öröm. -
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri
üzenetére
Persze, szórakozásnak tök jó, meg látni is, hogy van aki ezt kitalálja és meg is csinálja

Mint írtam én ezt a 4th gen I3 4170-en tudnám esetleg elképzelni, szintén GTX960 2GB-al. Abban is SATA SSD van. (csak sajnos egy tök jól működő belakott Win 7 is, amit sajnálnék letörölni. De manapság amilyen frutti árban vannak ezek, lehet h elég lenne csak venni egy ilyen SSD-t) (szóval mi tagadás, még engem is elgondolkodtattál)
jah, manapság - főleg net nélkül - tényleg kevés dologra jó az XP, tapasztalaom az Athlon XPm mellett, ami igazából az OC-zgatáson kívül már nem sok mindenre jó
jól mutat rajta 1466@2669MHZ napira, de még 2006-ban életmentő OC volt, addig manapság az XP korszak végére édeskevés ígyis. Inkább csak amolyan "techdemo" az egész."így egy gépen mehet XP-től, Win11-ig minden" - igen, az hasznos tud lenni

-
Pista0001
addikt
válasz
MrSalieri
üzenetére
P2 400 MHz-en ATi Rage Pro Turbo AGP-vel játszottam elég sokat Windows XP oprendszeren, szóval erős P3 se kell. A beállításokra viszont nem emlékszek, esélyes, hogy némileg visszavett grafikával. Ha minden jól megy, hamarosan újra játszhatom ugyanolyan gépen.
Azóta főleg Athlon XP-n 9××× Radeonnal, szintén Windows XP-n játszottam vele. -
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri
üzenetére
I7 8700 + GTX960?
Ez jóval erősebb és újabb mint az én tartalék gépem (I3 4170, 16GB RAM, GTX 960 2GB, 120GB SSD, 1TB HDD). Szerintem a helyedben tennék bele egy RX580 8GB-ot, és és 202X-ig játszós gépnek is elmenne.
Érdekes, hogy még ilyen új gépre is felmegy az XP, aminek amúgy ráadásul nagyon kicsi gépigénye van. Néha megfordul nekem is a fejemben, hogy a tartalék gépre egy XP-t húzva, simán lehetne XP-s csúcsgép (2C4T meg 16GB RAM még az XP vége felé se volt kutya, nálad meg aztán pláne nem a 6C12T nem is igen létezett az XP végefelé maximum HEDTként).
Másik oldalról egy jól beállított Win 7 perpillanat sokkal kényelmesebb mint egy XP, bár lassan egy kutya, egyiket se lehet kiengedni a netre
és akkor a szépen skinezett XP győzhet, pláne, ha szuper XP-s gép a cél mint a te esetedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok PS4 játékkal
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ami régi játék van a gépemen mind nagyon jól fut) talán majd egy 3D Markon vagy valamin.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Végiggörgettem a details részt bench után, ott DX9-et ír leképzőnek a progi (vagy igaz, vagy nem).

, ki fogom próbálni
jól mutat rajta 1466@2669MHZ napira, de még 2006-ban életmentő OC volt, addig manapság az XP korszak végére édeskevés ígyis. Inkább csak amolyan "techdemo" az egész.
Ez jóval erősebb és újabb mint az én tartalék gépem (I3 4170, 16GB RAM, GTX 960 2GB, 120GB SSD, 1TB HDD). Szerintem a helyedben tennék bele egy RX580 8GB-ot, és és 202X-ig játszós gépnek is elmenne.
DarthSun