Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz lovas001 #68922 üzenetére
+1
Az a durva, h említi is. De el má' nem olvasta. Mióta is van ez a topik? Nem gondolta volna, h erre -és sokkal többre is- már volt ajánlás, megoldás az összefoglalóban, vagy a hsz-ek között?
Keresés is idegen sokaknak. Vizes topikban hetente kérdezik, h ki mivel hűt, ez vagy az jó-e... bakker.hundai: "Olyan írásra gondoltam ami kicsit normálisabban van kivitelezve, nem ilyen összedobott sallangra."
Te megnézted a linkeket is? Melyik a sallang? Amit régi userek itt hobbiból közzétettek, vagy a kvázi hivatalos angol nyelvű szájbarágós leírás? Mit nem értesz belőle? Mik a kérdéseid?A kedvedért végigkattintottam hirtelen. OK, enyém egy vázlat, annak, aki lusta és nem akar extrém tuningot. Angol linkek alaposak, OK, nem érted, nem baj. Frescho is alaposan leírta, részletesen, magyarul. Kereső is van, beállításokat ezerszer linkeltünk. Ha a kacsa nem tud úszni ugye...
Inkább csinálj bios képeket és majd megmondja vki, h mit állíts és mire.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest