Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Köszönöm az építő jellegű jó tanácsokat!
Mint leírtam a rendszer ment stabilan, csak én csináltam egy BIOS resetet, és nem tudtam vissza állítani.
Aztán eszembe jutott hogy még alapon próbáltam az ASUS AI SUIT automata tuningját.
Ráeresztettem megint. Állított egy csomó mindent, majd felvitte 229x17 re a procit, hogy ott stabil!Intettől kezdve már gyerekjáték volt tovább hangolnom.
19.5x225 (4380 Mhz)-re állt be. A RAM-ok 1800-on mennek.
A HT lin és az NB 2550 kör szaladgálnak.Lassacskán majd még játszom velük!
Igen, utána olvastam a témának, csak hát a "profi" tuningosok tudása kimerül abban, hogy megemeltem a szorzót, és adtam neki egy kis feszt, meg letiltottam a fél BIOS-t!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AMD Ryzen 5 3600 gyári hűtővel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD A10-6700 Quad Core FM2+ processzor
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest