Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- SSD kibeszélő
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Petykemano #7946 üzenetére
Ezt már sokadszorra látom leírva, hogy jobb lesz a raptor lake, de ennek mi az alapja? Eddig ugye max pletykák lehetnek róla, de nem hiszem, hogy túlságosan meg lehetne bízni bennük.
Én így laikusként arra számítanék, hogy ilyen pár %-os difik lesznek csak a Ryzen 7000-hez képest, azt is csak bizonyos esetekben (most is igen csak feladat függő, hogy hol melyik cpu a jobb, még játékról játékra is nagyot tud változni).
Viszont az AMD-nek még hátra van az 7000 X3D, ami talán jövő év elejére van pletykálva, amivel szemben én nem hiszem előnye lesz egyáltalán.
Persze csak én is csak "Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül.." -
törölt tag
válasz
Petykemano #7946 üzenetére
Ha annyival lesz drágább mint amit tud, az kb öngól. Vissza eső pc eladások mellett max annyiért szabadna adnia, mint az amd, ha jól akar kijönni belőle. Azért az am5 még kap pár gent, az lga 1700 pedig itt véget ér, oké persze évekig elvagy egy raptorral, de a DIY piac az amd mellett dönt így.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest