- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S_x96x_S #7385 üzenetére
Nem, nem választott, hanem alkalmazkodott a helyzethez, miszerint a chiphiányban elmozdult a drágább szegmens felé, azzal a mennyiséggel amit le tudott gyártatni, és simán el tudta adni "elengedve" azt a piacot, aminek a megerősödését köszönhette. Kicsit máshogy hangzik.
Persze hogy nem kell kiélezni, és persze hogy jó a verseny. És ez mennyivel máshogy hangzik, mint a "Emiatt a Raptor és az Alder nagyon gyorsan elavul" meg az avx512-es hurráoptimizmus, aminek borítékolható a vége.
#7387hokuszpk: Mivel a táblázatot én szedtem ki a cikkből, láttam hogy egyet támogat a zen4 és egyet nem. Pont ezért léptem túl rajta. Azt viszont eldönthetjük végre, hogy az utolsó 3 gen ugyan azt a halmazt támogatja?
-
carl18
addikt
válasz
S_x96x_S #7385 üzenetére
Igen, erről van szó ha drága lesz a AMD majd a piac eldőnti van-e létjogosultsága. Ha valami drága vagy úgy gondolod nem éri meg az árát nem kell megvenni.
Egy biztos az intel is fog majd árat emelni, de azt nem tudni pontosan milyen mértékű lesz. Lisa Su mamival csináltak valami riportott, ahol azt mondta ők azt akarják az AMD is prémium termék legyen vastag árazással. Innen látszik ők se szeretett szolgálat, és csak azért volt olcsó Zen/Zen+ Mert nekik meg kellet vetniűk újból a lábukat a piacon.
Azért az tegyük hozzá valamilyen szinten az is ígaz, hogy a 7 és 5 nanométeres gyártásnak magasabbak is a költségei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged