Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
üzenetére
> és persze hogy jó a verseny.
tényleg túl sokat használom ezt a "verseny jó" phrase-t..
de legalább arra jó, hogy bármilyen vita esetén - legalább van valami közös nevező.
Amúgy vegyesen használok Intel-t és AMD-t -is ( ~ Cloud .. ) és
az utóbbi 5 évben a sakkon és a civilisation -kívül nem nagyon játszottam semmilyen "modern" játékokkal ..
Persze véleményem van :-)> És ez mennyivel máshogy hangzik,
> mint a "Emiatt a Raptor és az Alder nagyon gyorsan elavul"Ha ez megnyugtat, akkor a ZEN4 is gyorsan elavul ..
de mivel lesz benne AVX-512 + Gen5 SDD -is
talán egy ici-picivel később.
Legalábbis én így fogom megindokolni magamnak, hogy ősszel miért fizetek ki egy valag pénzt ZEN4-re, DDR5-re meg a többi drágaságra.
Aztán hogy jól döntöttem-e vagy sem, az majd 4-5 év múlva kiderül. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
üzenetére
értelmezés kérdése, az utolsó 3 gen majdnem ugyanazt támogatja. De ezek előtt is volt élet, és ha valaki szoftver vonalon utazik, akkor azt fogja mondani, hogy az Intel kapja be, egy darabig még az előző geneken is mennikéne a produktumnak.
** utálom a szoftverfejlesztőket is, mert többnyire fogalmatlanok
a konzol hwje többnyire nem változik, ha abban lesz avx512, akkor __legalább oda__ használni fogják, mint a hírekben már rettegett hirtelennemjuteszembe streamelesi algoritmust, amire épp minden ma kapható cpu kevés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)