- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Petykemano #7630 üzenetére
Végül
$699
$549
$399
$299
lett./morgás/
Már megint a mainstream drága. A 7600X-től a ketszer annyi mag még csak nem is kerül kétszer annyiba. Jó értem, hogy csak a MT teljesítmény kétszeres, de hát a pofám leszakad, hová lett a csúcstermékekről a prémium?? (Ugyanez igaz a 7700X és a 7950X-re.)A matekot persze értem: csupán.egyetlen chiplettel több, az bagó költséget jelent. De ez eddig is így volt.
És persze a versenykörnyezet is értem: vélhetőleg $350 lesz az 13600K
És persze azt is érteni vélem, hogy hiába lenne olcsóbb a 7600X, az egész rendszer úgyse lesz olcsó az alaplap, a DDR5, PCie5, stb miatt. És aki ezekbe beruház, annak már nem az az $50 fog fájni.
És nyilvan az entrylevel piacot AM4+zen3-mal fogják lefedni. Kíváncsi vagyok ledobják-e az 5800X3D árát./értékelés/
29%-kal magasabb ST teljesítményt mutattak. És ha jól emlékszem 35-45% közötti MT teljesítmény növekedést. GB5 pontok 2100-2200 között szóródtak valahol. Jól emlékszem, hogy játékokban nem gurított mindenhol kiemelkedőt?
Nem rossz, de az az érzésem, hogy ezt a kört teljesítmény szempomtjából az Intel nyerte és nem véletlenül volt hangsúlyozva az energiahatékonyság.
Sajnos a Zen4c-re és a Zen4V-re még egy fél évet várni kell, pedig valószínűleg az lesz majd a nagy dobás.Az Intel fejlesztése gyorsabb, ha most jön a raptor lake, akkor jövő tavasszal, nyár elején megjelenhet a Meteor Lake, de az mobile first, olyan lesz mint a Tiger Lake, tehát szerintem az asztali cpuk koronáját az AMD visszaveszi 2023 elejétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest