- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nehéz megítélni. A tapasztalatok alapján igazad van: folyton csúsznak, és idejekorán felheccelik a közönséget, majd a felheccelt várakozásokhoz mérten alulteljesítenek. Én látok azért némi javulást mióta Su a Ceo. Illetve hát majd kiderül még. De ha idén nyár elején elrajtol a polaris, akkor ez lehet az első nem túlheccelt termék rajtja.
Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg csak paper launch lesz idén. Kérdés, hogy számíthat-e ebben az, hogy vajon a desktop és szerver zen külön tervezés-e és/vagy más gyártósoron készül-e. Korábban voltak ilyen pletykák.
Mire gondolsz, hogy a zen hátraarc? A CMT-n kívül?
A zen SMT felépítése a HSA-hoz ideális. Ehhez elvi hardveres tekintetben egy energiahatékony igp kell és egy nagy egyszálas teljesítményű cpu. Persze lehet, hogy még sokáig nem lesz belőle semmi kézzelfogható.
De a zen fpu-ja továbbra sem lesz olyan erős, mint az intel prociké. Jóval gyengébb lesz 256bites utasítások tekintetében, AVX/AVX2, és pont tegnap olvastam, hogy nem fog tudni Xop-t sem, amit pedig a carrizo igen. Nem hiszem, hogy ennek oka bénaság lenne. Szerintem továbbra is az a terv, hogy az igpre offloadolják a számításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest