Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nehéz megítélni. A tapasztalatok alapján igazad van: folyton csúsznak, és idejekorán felheccelik a közönséget, majd a felheccelt várakozásokhoz mérten alulteljesítenek. Én látok azért némi javulást mióta Su a Ceo. Illetve hát majd kiderül még. De ha idén nyár elején elrajtol a polaris, akkor ez lehet az első nem túlheccelt termék rajtja.
Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg csak paper launch lesz idén. Kérdés, hogy számíthat-e ebben az, hogy vajon a desktop és szerver zen külön tervezés-e és/vagy más gyártósoron készül-e. Korábban voltak ilyen pletykák.
Mire gondolsz, hogy a zen hátraarc? A CMT-n kívül?
A zen SMT felépítése a HSA-hoz ideális. Ehhez elvi hardveres tekintetben egy energiahatékony igp kell és egy nagy egyszálas teljesítményű cpu. Persze lehet, hogy még sokáig nem lesz belőle semmi kézzelfogható.
De a zen fpu-ja továbbra sem lesz olyan erős, mint az intel prociké. Jóval gyengébb lesz 256bites utasítások tekintetében, AVX/AVX2, és pont tegnap olvastam, hogy nem fog tudni Xop-t sem, amit pedig a carrizo igen. Nem hiszem, hogy ennek oka bénaság lenne. Szerintem továbbra is az a terv, hogy az igpre offloadolják a számításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő