Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #4701 üzenetére
Azt nem értem, hogy merült fel, hogy az AMD bukóba lenne, ha kb mindent eladnak a gyártósorról. Max annyi "veszeteség" érhette őket, hogy esetleg nem érték el azt a bevételt, részesedést, amit elérhettek volna, ha tudtak volna többet gyártatni. A proci és VGA hiányt felnagyítja gondolom, hogy DIY van a sor végén, mi meg ugye főleg ezzel a szegmenssel kerülünk kapcsolatba.
Hajlamosak vagyunk összemosni (én is) az esetlegesen elszalasztott vagy nem eléggé kihasznált lehetőséget a bukóval. Ez pedig gyökerezhet a sok-sok évnyi AMD-s underdog létből (nálam), lévén szimpatizálok velük.Amúgy igen, mai napig kiver a víz, ha rágondolok, hogy 54k-ért tudtam csak 2*8GB 3200MHz-es RAM-ot venni a 2400G alá, azzal nyugtatgatom magam, hogy 2,5 éve elégedetten használom a gépet.
#4702 awexco
Ha volt ebben némi előrelépés, akkor az azt jelenti, hogy megoldották a skálázódási gondokat, ami GCN végénél erősen érződött, nem is jött pl GCN4-ből nagyvad, GCN5 se nagyon tudott ebben gurítani emlékeim szerint. Ha erre futotta a gyenge R&D-ből, akkor hosszabb távon még jobban feljöhetnek. Legalább is szeretném hinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- KARCHER Akkumulátoros magasnyomású mosó kiegészítőkkel
- Asrock Mini ITX PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest