Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
ClockTuner for Ryzen
[link]"The basic idea of this software is an undervolt for each CCX individually. This makes the processor faster and colder. At the same time, all energy-saving technologies remain active. Until CTR came along, this was impossible. Another key feature of this software is smart overclocking."
"The latter pictures show the results that were obtained with CTR. For example, the 3900X was able to increase its performance by almost 7% while reducing power consumption by 9.5%. For 3960X +5% performance and - 4.5% power consumption."
Hosszasan vitáztam abuval már az AVFS-ről és a kérdésem mindig az volt, hogy EZT miért nem tudja megcsinálni. Én értem, hogy a cpu-nak a 60 fokos klímatizálatlan sivatagban is működnie kell és ott valószínűleg ezeket az előnyöket nem lehetne szoftveresen realizálni.
A kérdésem mindig arra irányult, hogy valaminek, ami "Adaptív", nem pont ezt kéne lekezelnie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- VPN topic
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cudy routerek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest