Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Én mondjuk úgy csináltam volna, hogy 48magos TR-nél "megállok" és inkább több memória típus támogatását bevállalni.
Persze, ez az egész problémakör megszűnik létezni ha a gyártók fantáziát látnak a dologban és tényleg adnak ki nagyobb kapacitású unbuffered ramokat (vagy akár ECC nélkül)...
elméletben 256GB-os modulméret lehetséges (bár mivel nem létezik jelenleg, így gondolom tesztelve nincsenek)...
LP-ECC fajtából úgy tudom 128GB jelenleg a legnagyobb.. de lehet tévedek (és van nagyobb).hehe..
eszembe jutott egy régi P1 233MMX gépem ... anno kapott 32Mb-os modulokat (2db-ot), de csak 16Mb-osnak látta őket az alaplap mert nem támogatta a nagyobb modulokat... nem tudom már milyen ram és milyen alaplap volt, de anno emiatt cseréltem másik alaplapra egy ismerőssel (az övében kevesebb ram volt, az meg lekezelte az enyémet, így elcseréltük egymással az alaplapokat.. egy délután átszereltük
).. bár ez nagyon más sztori volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Steam Deck
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest