Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Én mondjuk úgy csináltam volna, hogy 48magos TR-nél "megállok" és inkább több memória típus támogatását bevállalni.
Persze, ez az egész problémakör megszűnik létezni ha a gyártók fantáziát látnak a dologban és tényleg adnak ki nagyobb kapacitású unbuffered ramokat (vagy akár ECC nélkül)...
elméletben 256GB-os modulméret lehetséges (bár mivel nem létezik jelenleg, így gondolom tesztelve nincsenek)...
LP-ECC fajtából úgy tudom 128GB jelenleg a legnagyobb.. de lehet tévedek (és van nagyobb).hehe..
eszembe jutott egy régi P1 233MMX gépem ... anno kapott 32Mb-os modulokat (2db-ot), de csak 16Mb-osnak látta őket az alaplap mert nem támogatta a nagyobb modulokat
... nem tudom már milyen ram és milyen alaplap volt, de anno emiatt cseréltem másik alaplapra egy ismerőssel (az övében kevesebb ram volt, az meg lekezelte az enyémet, így elcseréltük egymással az alaplapokat.. egy délután átszereltük
).. bár ez nagyon más sztori volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... nem tudom már milyen ram és milyen alaplap volt, de anno emiatt cseréltem másik alaplapra egy ismerőssel (az övében kevesebb ram volt, az meg lekezelte az enyémet, így elcseréltük egymással az alaplapokat.. egy délután átszereltük