Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akybron
aktív tag
Volt egy próba WIN7 Starter 32 bit-tel is, azzal is rossz.
Bevittem a szervizbe, a hibát ott is produkálta, úgyhogy nincs kérdés.
A szervizes vette már észre, hogy WIN alatt a grafikus memória "0", hiába van BIOS-ban 512 adva neki. Rendes srác, sokat foglalkozott a kis géppel (lett is sor mögöttem
)
Minden esetre Ő még ilyet nem látott ilyen hibát. Csak a poén kedvéért kinyomtattam a korábban küldött képet (Amit el is kért), így már bekapcsolás előtt tudta mi vár rá.
A vége az, hogy rendelt cseredarabot. Holnaputánra jön meg. -
syler123
veterán
Valaki küldene olyan lejátszó programot ami képes 3d film lejátszására, vagyis átalakítani red cian 3d-re?
Power dvd az tudja de valahogy nem megy úgy ahogy kellene
Olyat amivel nem szaggatna... Információknál azt írja hogy dxva kikapcsolva, pedig a hardveres gyorsítás be van lőve... 1080p megy is simán, de a 3d az nem sajna...már semmi, most megy a 3d
Itt ugyanúgy be kell kapcsolni a 3d gyorsítást 
-
Akybron
aktív tag
Legutóbb egy "11-9_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.exe" nevű catalisttal próbálkoztam (AMD oldaláról, ez a legújabb nem béta tudtommal), előtte nem tettem fel semmit. Eredmény: fekete képernyő 1 db kurzorral Nem hiszem, hogy a Preview jobb lenne.
Valami azt súgja, ha a lemezen lévő cuccokat felrakom, akkor mennie kell. Akkor is, ha nem a legújabbak. -
Tomix24
addikt
válasz
Akybron
üzenetére
Szerintem zárd ki hogy valamit szoftveresen kurjantottál el:
0. Biosban mindent hagyj automatán(hátha ott állítottál el). Memória foglalás 512-re tedd max, meg a ramot 1333-ra ha engedi, a többi jó gyárilag kezdésképp.
1. win7 64bit újra fel. Update összeset fel.
2. A gyári lemezről max a hálozati Drivert tedd fel. Más nem kell ha nem érzed hogy muszály lenne..
3. [link] - A videókarinak ezt.
4. Hangot innen: [link]
5. .Net4 frissítés
[link]
6. Directx11 [link]
7. Visual C++ [link]
[link]
Ezek alapok, a többi rádbízva. -
Akybron
aktív tag
Többféle modullal is próbáltam, auto-n és kézzel állítva is. A probléma megmarad.
Ami a furcsa, hogy a driverek telepítése után lesz ilyen. -
iMaverick
addikt
-
gallus
aktív tag
válasz
Akybron
üzenetére
Szerintem vga hiba, de ugye az nem cserélhető.
Esetleg csinálj egy új telepítést.
Legújabb Catalyst stb...
Én azt mondom csere lesz belőle, de ez csak tipp.Kivéve, ah valamilyen buta hibát elkövettél, mint én amikor a HD filmek nem mentek
a brazoson, már majdnem újratettem az MPC HC-t, amikor jött az ötlet
A vga ramot felemeltem 32megáról autora.
-
Akybron
aktív tag
Munkahelyi KingMax modullal is változatlanul rossz.
-
-
Akybron
aktív tag
Ma vettem egy MSI E350IS-E45 lapot. A megrendelt RAM még nem érkezett meg, ezért az asztali gépem egyik modulját használtam teszthez.
A VGA divel felrakásáig látszólag minden rendben, de utána az alábbi kép fogad.
A Memo hibátlan, a másik modult is kipróbáltam. 800 MHz-re levettem, de a hiba változatlan.
Gondoltam, frissítek BIOS-t. MSI oldala szerint csak online frissíthető. OK, akkor hálózatra a kis gépet. Nem talál hálózatot, illetve kioszt magának valami lehetetlen IP-t. (109.xxx)
A routert el tudom érni vele, de manuális IP állítással sem lát ki netre.Szerintetek mi a gond? Én procra tippelek (esetleg nem kedveli az A-Data 2000-es modulokat)
-
sysrq
őstag
Hova tűnt az amd oldaláról az ahci driver?
8-rol 9-re frissítettem és ott nem volt, külön sem találom. -
raidx
őstag
válasz
iMaverick
üzenetére
Részlet a gépkönyvből (Asrock E350M1)
D-Sub, DVI-D and HDMI monitors cannot be enabled at the same time.
You can only choose the combination: DVI-D + HDMI, DVI-D + D-Sub,
or HDMI + D-Sub.Ez alapján bármely páros megy, csak a három egyszerre nem!
Graphics - Integrated AMD Radeon HD 6310 graphics
- DX11 class iGPU, Pixel Shader 5.0
- Max. shared memory 512MB (see CAUTION 2)
- Three VGA Output options: D-Sub, DVI-D and HDMI
- Supports HDMI Technology with max. resolution up to
1920x1200 (1080P)
- Supports DVI with max. resolution up to 1920x1200 @ 75Hz
- Supports D-Sub with max. resolution up to 2048x1536 @
85Hz
- Supports HDCP function with DVI and HDMI ports
- Supports Full HD 1080p Blu-ray (BD) / HD-DVD playback
with DVI and HDMI ports
- Supports Dolby®
TrueHD and DTS-HD Master Audio
through HDMI port
Audio - 7.1 CH HD Audio with Content Protection
(Realtek ALC892 Audio Codec)
- Premium Blu-ray audio supportHang tudással is jól el van látva arányleg.
-
csongi
veterán
És azt hogyan lehet megoldani, hogy egyszerre legyen mindkét kimeneten hang?
HDMI, és az alaplapi hang kimeneteken?
Az alaplapi egy hangfalszettet működtet a HDMi pedig a tv-t. -
Tomix24
addikt
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support. Tudja.
Csak a lényeg hogy a film lejátszására használt program is tudja.. Power DVD Ultra, Splash Player, ezek tudják a HD formátumokat. Más kérdés hogy a TrueHD kihalt, az LPCM-et már nem használják rég, a DTSHD pedig csak 500.000-1M forintos hangfalszetteknél adja ki a különbséget a sima DTS-hez képest, és a filmek nagy hányada amúgy is trágya hangügyileg. Transformers3... áhhh, zenélnek az akció közben...
Mi ez már..
2 kezemen meg tudom számolni hány jó hangzású filmet adtak ki. Apámmal visszaléptünk időben egy drága HD erősítő megvételéből. Ja és egyes tesztek szerint ha egy bizonyos kort betöltöttél, plussz nem olyan jó a hallásod, akkor mégkevésbé érzed a különbséget.
Ha ez igaz, akkor tényleg nagy parasztvakítás ez az egész. Van egy válogatásom az összes akciófilmből,csak az akciójelenetekből(DTSHD-TrueHD-LPCM-DTS1500) , A Ryan közlegény talán az egyetlen amit értelmes berendezéssel vehettek fel, a többi olyan egyszer tombolós 
-
tigipuf
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Szia!
Az nem érdekes,a digitális kimenet csak a videojel esetében érdekel,audio átvitel csak a hdmi-n érdekelne,mivel mozizni csak az lcd-n (+hm erősítő) szeretnék.
Csak azért kérdezem mert volt régebben olyan igp-s amd lapom amelyiken egyszerre egy digitális kimenet+analóg élt,hdmi+dvi nem ment együtt.
Persze tudom,hogy ez teljesen más rendszer,mármint az apu. -
sysrq
őstag
-
tigipuf
senior tag
Szia!
Egyelőre nem lesz semmi,megvagyok a mostani erősítőmmel ac3,és dts szintjén,de gondolom,ha váltok már érdemes olyat venni ami tudja az újabb hangformátumokat.
És tudod,hogy van ez ,ezek a formátumok le fognak szivárogni az alsóbb megfizethető kategóriában induló erősítőkbe is.
Meg is néztem tudják már az alsó kategóriás gépek is:[link] -
-
iMaverick
addikt
Szedj SAMPLE-t először... Ha az DXVA-s, akkor jöhet az egész biztonsági mentés a filmről...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tigipuf: Én úgy tudom, hogy mindenféle digitális hangot ki tud lökni. Viszont rémlik olyasmi, hogy az egyik kolléga írta: nem tudja egyszerre kilökni a két digitális kimeneten. De majd megerősítik vagy megcáfolják a többiek!
-
tigipuf
senior tag
hello!
A brazos hdmi-n keresztül képes továbbítani a truehd,dtshd,és a hasonló számomra egyébként még megjegyezhetetlen finomságokat?
Mivel ha új hm erősítőt akarnák venni,akkor már egyértelmű szükségem lenne ezekre a formátumokra.
Mind a kettő digitális kimenet használható egyszerre,konkrétan dvi-ra monitor,hdmi-n lcd tv? -
raidx
őstag
válasz
üzenetére
Próba erejéig bontsd meg a házat és direktbe kösd rá az ODD-ot.
Egyébként én a második HDD-t most az új kuckóval úgy használom (bent nincs hely csak 1 3,5-ös HDD és 1 ODD-nak), kihoztam a SATA tápot és egy SATA adatkábelt hátul a kártyahelyen. Az e-SATA portot szabadon hagytam, azt másra szoktam használni.
Lehet, egy e-SATA kábellel jobban járnál? Sebesség szempontjából biztos és a Win sem vacakol mint az USB-s kütyüknél. -
raidx
őstag
Ezt a típust nem ismerem! Én itt a PH-n vettem digimokus kollégától, az is kínai tudja az 2,5", 3,5"-os ATA felületet és SATA-át. Mindenféle HDD és ODD volt már rajta. Eddig kifogástalanul működik! A tápjára ennek is hallottam már panaszt. Én a Gép tápját használom hozzá, azt vezettem ki.
-
mope
tag
válasz
üzenetére
Én az ebay-ről rendeltem tavaly egy ilyet (pont ilyet).
1 HDDt (régi 80as) teljesen megölt, de satas dvd iróval elég sokáig használtam, aztán leégett a tápja ennek az átalakítónak. Amúgy nem rossz kütyü, bár én gombokért rendeltem a kínaiaktól lehet azzal volt a baj.
Próbáld ki a többi usb-t.
-
MZperX75
addikt
Brazos+OSX??????? egy leopard-nak örülnék,mint a majom a farkának....
-
törölt tag
Lehet hogy akkor az optikát cserélem és megnézem másikkal.
SATA belsö ODD. csak ugye néha írok lemezeket és a feel 202 be nem fér sehogy, meg nem is akarom.
A táp ugye adja az áramot az odd nek, az USB kábelbe meg kell a sata kábelt dugni a másik felét meg az odd be, és elvileg ilyenkor USB re tudsz bármilyen ide sata eszközt dugni.
tipusa nem nagyon van
noname -
-
raidx
őstag
válasz
üzenetére
Nem egészen tiszta ez a kábel összeállítás.
Meg az sem, hogy SATA vagy PATA eszközt szeretnél csatlakoztatni.
Maga az optikai biztos jó?
Jó lenne még, ha az átalakító típusát is megírnád, utána néznénk a lehetőségeinek.
@iMaverick
Teljesen igazad van! Azt még egy erőgép sem játssza le rendesen!
-
törölt tag
Segítsetek már légyszives, talán tudtok, de lehet hogy off topic
Nem tudom hol lehet a hiba, vagy a win nem stimmel, vagy valamit máshogy kellene csinálnom.Van egy rendes optikai meghajtó, és ezzel szeretném rákötni a konfigra :

első bedugásnál felvillant hogy eszköz észlelése, stb... utána valamit nem tudott felismerni. Azóta hiába dugom be usb 2-3 ra egyaránt nem érzékeli. eszköz hozzáadással sem látja.
Hátsó USB portokon próbálkozom.... Ötlet ? win 7 64 bit. MSI E350IA-e45
Köszi.
-
MZperX75
addikt
Valaki probált felhegeszteni OSX-et a kis brazosra?
Nagyon kiprobálnám!--(win7 nagyon tévút-egy os-hez képest)
-
csongi
veterán
MPCHC lejátszót használok. Hogyan és mivel lehet lejátszani Azokat az mkv-kat amik nem támogatják DXVA-t?azok szaggatnak iszonyat laggosak.
-
raidx
őstag
válasz
üzenetére
Nálam csak kikapcsolt állapotba világít a kék led de nem mindig. Akkor nyilván valami hibádzik, pedig ma hozta a szállító. Egyébként én is így gondoltam, hogy fog működni. Hétfőn reklamálás lesz. Alvó állapotban sem villog! Egyedül a HDD ledje villog narancs színben, ha dolgozik a HDD.
-
raidx
őstag
válasz
MZperX75
üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél de hátha erre gondoltál.
Windows Feladatkezelő, Folyamatok, itt megkeresed a kívánt progit és jobb klikkes menübe megtalálod a Prioritás beállítása opciót. Ott van: Valós idejű, Magas, Normál feletti, Normál, Normál alatti, alacsony opció.
Létezik még egy Process Lasso nevű, ha jól tudom ingyenes kis progi 32/64 bites verzióban ami segítségedre lehet.
Magyar ismertető: [Itt]
-
didros
senior tag
Asrock lappal találkoztatok már olyannal, hogy a boot options-ban nem lehet kiválasztani az USB meghajtót elsődlegesnek? Egyáltalán nem is aktív ez a menüpont. Nem értem, korábban ez nem így volt... A BIOS a legújabb 1.40-es.
-
MZperX75
addikt
DEZZ:
Írtad valahol,hogy lehet álítani a prioritáson,vagy is inkább úgy fogalmaznék az erőforások prioritásán.
Légy oly szives ,bővebben le tudnád írni,hogy hol és hogyan?
Van egy két problémám,sajnos kezdem kinőni a brazost......
,de ha lehet gyorsítani bizonyos alkalmazásokat ,akkor még jó lehet.pontosan a problémám le fel töltés mellett usb-s AverTV HD hibrid analóg/digi -kis cuc akadozik néha,be bele csap 100% procihasználatba,egyébként minden kikapcs akkor is 55-75% között ugrál a procihasználat
pecenként be be akad.... -
raidx
őstag
A cfi a8989 háznál a kék színű powerlednek hogy kellene világítani?
Először kikapcsolt állapotba világított, bekapcsolt állapotba csak a HDD led narancs villogása látszik.
Következő újraindítás óta.
Leállításkor, indításkor egy egy pillanatra bevillan a kék led és utána sötétség. -
adam89
csendes tag
Üdv!
Végre megjött az én Brazosom is, tetszik eléggé, csak 1 problémám van vele.
Hogy állítsam be az UEFI-ben az APU-hűtését? Most IDLE 65-66 fokosak a magok, a venti pedig 4500-on pörög állandóan (idáig 1x ment 1600-on, aztán szépen lassan felpörgött), ez zavaróan hangos.., plusz szerintem túl magas ez a hőmérséklet tekintve, hogy 1080p filmezés, vagy AIDA StressTest közben max. 73 fokra megy fel. Valószínűleg megoldja majd a gondot ha felrakom a COOLINK SWIF 21200-et rá, de nekem gyanús, hogy ennyire melegszik, illetve ennyire pörgeti a ventit. Egyébként egy ASROCK E350M1/USB3 alaplapról van szó. -
sysrq
őstag
Nekem nem ilyen házam van, de passzív lapom. És nem a tökéletes megoldást keressük hanem jobbat. Ha az a "hiba" hogy hangos a 4 centis, akkor rá kell rakni egy 8 (10) centiset és biztos hogy jobb lesz. A motor szélárnyéka marad adott méretű, a plusz lapátméret meg hűti a környező alkatrészeket amik biztosan segítenek a hőelvonásban.
-
raidx
őstag
Ebbe még rosszabb a helyzet. Ha van kedved és időd játszadozzál egy kicsit. Fogj egy nagyobbacska ventilátort meg valamit amivel füstöt tudsz az APU-ra juttatni. Figyeld meg a füst mozgását a ventilátor különböző magasságában és pozíciójában, fordulatszáma mellett. Így biztos megtalálod a szükséges ventilátor méretét, pozícióját és fordulatszámát ami az adott rendszerbe szükséges. Persze, az igazi akkor lenne, ha a házikót plexiből elkészítenéd és úgy kísérleteznél. Akkor látnád a legjobban hol is pang a levegő az adott esetben. A profik ezt szélcsatornának hívják. Ha a ház gyártók egy egy új típus esetén eljátszadoznának egy kicsit még a gyártásba kerülés előtt, sokkal kevesebb ház kerülne forgalomba amibe megsülnek/főnek a procik és egyéb alkatrészek.
Igazából a hűtéstechnika ezen ága egy külön szakterület a műszaki oktatásba amit kevesen művelnek és még kevesebben alkalmaznak ilyen szakembereket. A képzés nagyjából kimerül annyiba, hogy a szellőztetett térbe egy picivel mindig több levegőt juttass be mint amit kiszívsz belőle. Állítólag ezzel csökkenthető a pangások kialakulása. Viszont a zaj meg növelhető de nagyon. Amit mi nem igazán szeretnénk! -
sysrq
őstag
Ha jól tudom erről a házról beszéltünk, tíz centire nem tudja rakni, talán pont elfér.
-
raidx
őstag
Tudod, a gond abból adódik, hogy a kis venti közvetlen a bordára van szerelve így a bordát mindenféleképpen hűti, még ha a széleit jobban is.
Ha 10 cm-el feljebb rak egy légkavarót az a bordán nem tud akkora léáramlást kiváltani mint a kontakt kicsike. Így például egy terelő lapocskával trükközni kellene, hogy a megfelelő hűtés meglegyen. A felfelé irányuló elszívás nem mindig hatásos mert tudnak kialakulni árnyékos, pangó zónák mivel maga az alaplap elég nagy felület és csak a széleinél tud feljönni a friss levegő. Ha az pont az APU körül alakul ki bizony gond. Ha megfigyeled a gyári házhűtő kialakításokat azok az alaplap felületével párhuzamosan vannak elhelyezve, így a bordák biztos légáramba kerülnek. Legalább is a legtöbb alaplapnál. -
elmouse
aktív tag
Nudlee írta az 1089-es hozzászólásban:
"Az én ASRock lapom egy Modecom Feel házba költözött. A ház tetejére (a gyári nyílásra) felraktam egy 10cm -es slim scythe ventit az APU és a chipset fölé. Amivel nem számoltam, hogy a Scythe közepe pont az APU fölé esik...idle -ben 42-43C volt a hőmérséklet, így levettem. A gyári bordára rátettem egy 5cm -es Revoltec ventit...az "félgázon" 40C körül tudott. Végül tettem fel egy 6cm -es Revoltec ventit a házra (az Apu fölé), levettem "félgázra" a fordulatot...így nagyjából a Scythe csendességét hozza 37C idle mellett."
-
sysrq
őstag
válasz
elmouse
üzenetére
Ha pont a proci mag felett van a közepe az nem baj (majd minden hűtő ilyen volt rég) mert a körülötte levő bordát, nyákot viszont intenzíven hűti. A meleg meg már csak olyan hogy odamegy. Magát a magot úgy sem tudod rávenni hogy hideg legyen de ha hatékonyan elvezeted a közeléből a hőt az jó megoldás, a rezzenéstelen levegő a legjobb hőszigetelők között van, jusson csak eszedbe egy nyári nap, ha áll a levegő majd megdöglesz és egy papírlappal keltett mozgás is felüdít, hát még egy ventilátor.
-
elmouse
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem is Feel 202-es házam van és igen ez a slim optikai meghajtó kábele. Én vettem bele egy LG-t 6000 Ft-ért, a kábel tökéletesen jó hozzá.
Ha már előkerült ez a ház. Egy ASRock E350M1 lap van benne és szeretném lecserélni rajta a hűtést, mert nekem ez túl hangos. Alaposan átolvastam a topikot, de még senki nem mondta meg a tutit.
Igazából egy slim 10cm-es ventit akartam a rácsra tenni, de valaki azt nem javasolta, mert a venti közepe pont a proci fölött van és így ott nincs elég légáramlás.
Esetleg elég ha csak lecserélem a ventit egy csendesebbre? -
PonPon
senior tag
ha van valakinek egy felesleges slimline kábele, szívesen megvenném pesten.
én is meglepődtem amikor beakartam szerelni a slim dvd-t
-
raidx
őstag
Ha nem akarsz a jövőben 8 Gigára bővíteni, akkor a 2*2 Gigás-t javaslom. Bár nem igen éreznéd a különbséget a CL8 és CL7 között. Inkább 1600mHz-st érdemesebb venni mert ott az időzítésekkel játszva érezhető javulás érhető el annak ellenére hogy csak 1300mHz-nek kezeli. A beállításait is megtalálod ha visszafelé bogarászol, már többször volt róla beszélgetés.
-
gallus
aktív tag
2X2GB vagy 1x4GB?
Azért kérdezem, mert a 4GB-os modul csak CL8-on megy valószínű,
a kisebbek CL7.
Azért kérdezem, mert a DDRI-nél még lassult a memóriakezelés, CR2-mellett.
Vag yitt már ez nem érvényes?
Szóval melyik fogja vissza kevésbé a gépet?
Köszi. -
raidx
őstag
válasz
üzenetére
Az az e-SATA kábel. Ha jobban megnézed, az a sata csatlakozó felület nem illik az alaplapi sata csatikhoz. Viszont a hátlapon találsz egy e-SATA kivezetést, oda tudod bedugni. A táp + SATA csatlakozó meg megy a HDD-be. Így a külső hordozható HDD-dre is ugyan azzal a sebességgel írsz/olvasol mint a belsőkre. Legalább is amit én kaptam a kuckó mellé az az e-SATA kábel volt.
@avion
Ha telepítve van a megfelelő driver-csomag a rejtett ikonok között lessz egy szines hangszóró jel. Az a Reaktek Audio Manager megnyitási lehetősége. Jobb klikk rajta és válaszd a Sound Manager opciót. Azt megnyitva a bal felső sarokba tudod kiválasztani, hogy hangszórók vagy digitális kimenet. A jobb alsó sarokba meg a S/PDIF vagy HDMI legyen a digitális kimenet.
-
avion
csendes tag
Megjött az MSI E350IS-E45 alaplapom. Az lenne a kérdésem, hogy az 5.1-et jack-en hogy lehet kinyomni? Mert nekem az van ráírva, hogy line -in, out és mic? Csak az optikán meg a coax-on lehet 5.1-et csiholni?
Köszi a választ!
-
törölt tag
Valakinek van még itt FEEL 202 háza ? Gyárilag kaptam egy SATA szerű kábelt hozzá, aminek az egyik vége sima sata, a másik vége meg egy sata+sata táp egyben, de ilyen méretben nem láttam még. esetleg ez a vége az 1,8as vinyókba való ?
-
törölt tag
5 perc stress test után sem siralmas a helyzet.... nyáron majd kiváncsi leszek.
-
törölt tag
AIDA64 el már vannak rendes hőmérsékleti eredményeim :
Normál használat mellett :
CPU: 33fok (mag 52fok)
Alaplap: 34fok
Samsung SSD: 31fok
WD Blue: 35fok. -
raidx
őstag
válasz
Snowy_owl
üzenetére
A baj okát ugyan nem tudom, de nekem is le kellett tiltani a hibrid alvást mert csak áramtalanítás után tudtam újra indítani az esetek 10-20%-ban. Sajnos az UEFI/Bios frissítések sem oldották meg (meg volt a probléma már az 1.0-ásnál is és most az 1.04-nél is megvan).
@.: JuSzT :.
Everestet felejtsd el!
Már nem fejlesztik és nem ismeri a Brazos lapokat! Helyette az aida64 legfrissebb verzióját töltsd le az már ismeri a Brazos lapokat. A fejlesztő visszaállt a régi névre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Mi ez már..
Ha ez igaz, akkor tényleg nagy parasztvakítás ez az egész. Van egy válogatásom az összes akciófilmből,csak az akciójelenetekből(DTSHD-TrueHD-LPCM-DTS1500) , A Ryan közlegény talán az egyetlen amit értelmes berendezéssel vehettek fel, a többi olyan egyszer tombolós
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.....................
,de ha lehet gyorsítani bizonyos alkalmazásokat ,akkor még jó lehet.