Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
válasz
GS9 Miller #4729 üzenetére
Szia!
(Szerintem próbáld a Barton gyári szorzója mellett hajtani a cuccot 11X200-on, így máris 3200+ Bartonod lesz.)
A kérdésedre megpróbálván válaszolni. Szerintem az egész attól függ, hogy platformváltást mennyiből tudod kihozni??? Az a faramuci helyzet most, hogy egy "nagyobb" Athlon XP drágább, mint egy A64.
Nem írtad, hogy a többi motyóval mit szeretnél kezdeni.
Maradnál AGP vonalon? Vagy pci-e csatolóval szerelt alaplapot kívánsz venni? Ezesetben nyílván vga kártya csere is lesz.
"Vagy a mivel a rendszer olyan erős mint a leggyengébb pontja (jelen esetben a memória?) ezért a teljesítménynövekedés elhanyagolható lesz...?"
Ez így ebben a formában igaz, de a memóriát Te határon belül használod most is
, tehát nem feszengeted a rendszer határait. Én a helyedben először megnézném, hogy mit lehet kihozni a jelenlegi konfigodból, és ha elégedetlen Vagy vele, vagy kevésnek véled, akkor lépni a csere irányában.
Azonban nagyobb lépcsőt lépj, mert elenyésző különbségeket fogsz tapasztalni, ha "csak" egy 3200+ A64-re váltasz.
Legjobbakat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest