Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Paqito

senior tag

válasz GS9 Miller #4729 üzenetére

Szia!

(Szerintem próbáld a Barton gyári szorzója mellett hajtani a cuccot 11X200-on, így máris 3200+ Bartonod lesz.)

A kérdésedre megpróbálván válaszolni. Szerintem az egész attól függ, hogy platformváltást mennyiből tudod kihozni??? Az a faramuci helyzet most, hogy egy "nagyobb" Athlon XP drágább, mint egy A64.

Nem írtad, hogy a többi motyóval mit szeretnél kezdeni. :F Maradnál AGP vonalon? Vagy pci-e csatolóval szerelt alaplapot kívánsz venni? Ezesetben nyílván vga kártya csere is lesz.

"Vagy a mivel a rendszer olyan erős mint a leggyengébb pontja (jelen esetben a memória?) ezért a teljesítménynövekedés elhanyagolható lesz...?"

Ez így ebben a formában igaz, de a memóriát Te határon belül használod most is ;), tehát nem feszengeted a rendszer határait. Én a helyedben először megnézném, hogy mit lehet kihozni a jelenlegi konfigodból, és ha elégedetlen Vagy vele, vagy kevésnek véled, akkor lépni a csere irányában.

Azonban nagyobb lépcsőt lépj, mert elenyésző különbségeket fogsz tapasztalni, ha "csak" egy 3200+ A64-re váltasz.

Legjobbakat

Új hozzászólás Aktív témák