Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A "K", mint utótag főként egy kényszerjelölés. Intel miatt vezették be, hisz ott is (Sandy, Ivy) a szorzózármentes példányok így vannak jelölve, de a Black Edition-t, mint megnevezést sem hagyta el a gyártó, mivel AMD ezt a különlegességet így indította útjára.
Az A4 is tudja változtatni a szorzót, de csak lefele, illetve a turbó miatt egy megengedett értékig, felfele szabadon nem állíthatod, mint a K-soknál, tudomásom szerint. Az A4-ben az IMC 1600 MHz-ig támogatja hivatalosan a RAM-okat, az A6 viszont gyárilag tudja az 1866-ot. Talán fizikailag gyengébb vezérlő van az előbbi APU-ban, s ezért van visszafogva, mint az A6. Gondolom én, lehet, rosszul, de magyarázatot adna, miért nem tudtad az A4-gyel stabilan 1866-on hajtani a memóriádat. [link]
-
StSanya
senior tag
-
lee56
őstag
Nem véletlenül írtam többesszámban
És a szemkifolyásnak is csak a fele volt tréfa
(#2253) x_o_n : Hmm Civ5-nél is mondjuk, ha elmész a játék végleteig, pl. nagy map + sok nép, az annyira megdobja a CPU-használatot a későbbi korokban, hogy egy hat-magos CPU is kevés néha, hasonlóképpen mint a nagypályás BF3 64 playeres multi)
-
lee56
őstag
Ezért kell teszteket olvasni vásárlás előtt szemkifolyásig.
Egyrészt sokkal jobb képet kapsz arról amit vennél, másrészt a hivatalos infók a hivatalos weboldalakon egy dologra jók -> marketing , vagy még arra sem
És azért ez sem egyedi eset, van még egy pár gyártó, akinek rendszeresen félrevezető vagy pontatlan infói vannak a hivatalos termékoldalain; LG, ASUS, csak hogy a legismertebbeket említsem
)
-
törölt tag
Akkor miért van minden egyéb hivatalos és nem hivatalos oldalon 1600 MHz írva, az általad linkelten kívül? A PH-s teszt utolsó oldalán lévő képen is 1600 MHz áll, a válasz emailben is 1600 MHz áll... [link]
Nem kioktatásnak szántam, csak tényleg érdekelne engem is, mert nem mindegy az IGP szempontjából...(#2242) tikshow
Így van, látatlanban is köszi a tesztért. -
El Kebir
őstag
ne adj neki + feszültséget, mert nem attól fog magasabb órajelen menni, hanem attól, hogy jól be van állítva a biosban a magasabb memóriaszorzó!!!
szerk, ha eljutsz oda, hogy nem indul a gép a beállított magasabb órajelen, onnantól lehet vakarózni, hogy mit lehet csinálni, hogy menjen. (feszültségnövelés, vagy időzítésnövelés)
-
El Kebir
őstag
-
El Kebir
őstag
ez is AMD hivatalos oldala... most legyél okos!
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem manapság már csak 64 bittes memóriákkal érdemes foglalkozni, kivéve ha nincs már egy eredeti 32-es.
trust007 Csak úgy tudod megoldani hogy 2x2 vagy 2x4 GB és egyet levesz belőle, te magad tudod állítani hogy menyit adjon az IGP-nek alaplaptól függően 500MB, 1GB, 2GB.
El Kebir Igazad van és tudom is hogy nagy B -vel kellene írni csak hát a megszokás.
-
x_o_n
veterán
-
IreN!CuS
addikt
Elsőre én is furcsálltam.
-
Ghotto
csendes tag
-
headhunter
addikt
Memóriáknál és alaplapoknál mennyire számít plusznak XMP (Extreme Memory Profile), AMP (AMD Memory Profile) támogatás?
FM2-s (AMD-s) alaplapnál is látok XMP támogatást, ezekbe is mehet az XMP-s RAM?
Extreme Memory Profile (XMP)...
FM2A75 Pro4 (Supports Intel® XMP 1.3/1.2 and AMD Memory Profile)...
16GB PC3-15000 (1866MHz) Intel���® Extreme Masters Memory, Limited Edition (PVI316G186C0K)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest