Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
IreN!CuS #9790 üzenetére
Olvasva a dolgaidat,és ha megengedsz egy véleményt nekem
Azt írtad netezős,filmezős gépet szeretnél minimális játékokkal. Nekem most van egy kis LIano A4-es konfigom és a "nagy" Trinitys(adatlapomon)...A kis A4 3300-as APU is bőven elviszi a HD filmeket röhögve,mellette pl a WoT-ot is 1280+1024 mediumon kb 28-30 fps és 60-70 ms-os késleltetés mellett,az-az teljesen játszhatóan.
Előző eszmefuttatásomból kiindulva - ha csak nem célod a pénzed szórni világba - bőven megtenné egy Asrock FM2 A75 Pro 4-M deszka,mellé egy ilyen ram KIT, procinak pedig egy jóárasított A8 5600K és szerintem így jócskán faraghatsz a költségvetésedből a pénzt költheted másra(pl pár rekesz sörre)és még így is bőőőven kiszolgálja az általad felvázolt igényeket.
Hűtésről pedig:
Nekem egy állati nagy CM Cosmos S-ben van 8! db 12cm-es venti(belőve ~7-800RPM-re)és elmondhatom a gépet nem hallani 1m-en túl, közelről is inkább csak a winyó pörgése hallatszik na meg ha ritkán a dvd írót használom annak.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged