Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Egér probléma
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Vartanus
üzenetére
Csak nyugodtan nincs a véleményekkel ötletekkel semmi bajom

Jó amit írsz nincs vele gond , de amivel én játszok "aktívan" vagy szebben mondva aminek el kell futnia fhd-ban : rfactor,AoE2,Bg, és társai . Ezek mind régi játékok viszont az rfactor multiban tudja kajálni a gépet.
Illetve a hang. Nekem a mostani sajnos nem éppen egy halk gép köszönhetően a VGA gyári vacak hűtőjének 60% egy sugárhajtómű elbújhat mellette
ki akarom próbálni milyen a csendes gép ha ez +5-10 k egyszer belefér. Másik asszony fogja többnyire használni ő még érzékenyebb a hangra , azért szeretnék minél kevesebb ventilátort a gépbe.Ram 4 gb ~ 12-14 k nincs pénzben a duplája a 8 gb ram.De tény ,hogy bőven elég lenne a 4 is így lehet ezen "spórolok" kicsit.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Vartanus
üzenetére
Ugyanilyen konfigom van csak nekem Kingston 2x2 giga Kitben és hasítunk az információs szupersztrádán s még jócskán játszani is enged.
Nem tudom hogy neten és filmen kívül mit akar még a kollega, de ezekre bőven elég Win7 alatt a 2x2 giga is. És akkor még több dodo megmarad, abból akár már egy társvideokarit is találhat magának inkább s lenne neki Dualban az is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- UHD filmek lejátszása
- EA Sports WRC '23
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Egér probléma
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest