Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Stonerice #10266 üzenetére

Hogy mi milyen limit, és hogyan mérhető, az nem elképzelés kérdése. Olyanokkal tényleg nincs értelme vitázni, akik ezzel nincsenek tisztában, vagy szánt szándékkal figyelmen kívül hagyják.

frescho: Ezeket én sem vitattam. Viszont, ha korlátozod a beállítást, hamis képet kapsz. Ezért tartom hülyeségnek és nevetségesnek egy erős VGA-t gyenge beállításokkal tesztelni, aztán bőszen CPU-limitre hivatkozni (lehet persze holmi átlagra hivatkozni, de az akkor is a beállítások tesztelése, nem a hardveré, és nem igazol mást, minthogy rosszul építettünk hardvert). Akinek elég a gyengébb grafika, vegyen középkategóriás VGA-t, és a kihajtása is meglesz ugyanolyan játékélménnyel (persze úgy nem lehet villogni, milyen király VGA-nk van :DDD ). Én azért vettem HD7870-et, hogy kihasználjam, és ha kihasználom, 50%-on is elég alá az A10 (ráadásul 25FPS fölött vagyok mindenben). Sajnos 1-2 játékban tapasztalni "vegyes limitet", amelyet biztosan a szoftver okoz, mert ha túlhajtom, vagy akár leszabályozom a VGA-t, ugyanazok az igénybevételek maradnak a proci és a VGA részéről is, miközben más játékoknál simán megvan a kihajtás, még 1280x1024-ben is.

Új hozzászólás Aktív témák