Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Stonerice #10214 üzenetére

És ezzel mit akarsz bizonyítani? :F Azt, hogy Crysisben van valami gebasz, ami egyszerre limitálja a VGA és a CPU teljesítményét? Azt tudom, jeleztem is többször. Hogy az i5 kevés a Crysis alá? Azt meg cáfolja ez és minden más teszt. Ez kb. annyit tesz, mintha egy féllábú embert végigfuttatnál 100m-en, és abból kiindulva harsognád tele a világot, hogy nincs ember, aki nála gyorsabban futja le a 100m-t. :D

Volt OC-s GTX560-m, 560ti sebességre tuningolva kihajtotta egy E5800 3.7GHz-en FullHD-ben. I5-tel nem is gyorsult, leszámítva persze a 4 magból profitáló játékokat, de esetünkben nem erről van szó.

Viszont annyiban segítettél, hogy nem az AMD-vel és a driverével van a gond, és ezt kösz. :R

A héten meglesz a FHD moncsi, majd megnézem, változik-e valami, amúgy nálam Very High beállítással fut minden, még driverből is letiltottam már az optimalizálást, AA és minden egyéb is maxon, 22-40FPS között, de ahogy 25 alá esik, ott elkezd dolgozni, mintha direkt úgy lenne beállítva a játék. 100% sebességen persze nem lenne ilyen gond, akkor elfutkozna min. 30 körül.

Új hozzászólás Aktív témák