Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pittbul
csendes tag
Szeva
Látom te is belemásztál ebbe a témába rendesen, de mind ezek után azt is megtudod mondani hogy az eszközkezelőben mit mutat arra hogy van e Serial ata controller. Mert én azzal szenvedek pár napja és sehól nem kapok érdemleges válasz. Win 2003 OS fut a gépen.

és mivel nem látt serial ata controllert, pioban vagy ultra DMA ban dolgoztottja a winyókat.
Ha erre is lenne ötleted, megköszönném. -
mr_ricsi
veterán
''Nálam a Giga lapban SATA módra 4 lehetőséget kínál a BIOS:''
A lapomban is dettó:![[kép] [kép]](http://alag3.mfa.kfki.hu/vendeg/index/mr_ricsi/ric_123AHCI4opt.gif)
''Természetesen az eltávolítási ikonnak nyoma sem volt, így kutatgattam a lap telepítőlemezén, de semmi értelmeset nem találtam ezügyben''
Az olvastam a neten, hogy az SB600-ba a Promise-tól liszencelt az ATI egy RAID-vezérlőt.
Vagyis a lapjainkban nem egy SATA-vezérlő van, ami RAID szolgáltatásokat is nyújt, hanem egy RAIDvezérlő, amihez az ATI ''barkácsolt'' egy módosított biost.
Lehet, hogy emiatt nincs hotplug funkció.
Megpróbálnám valahogy megkeresni a vezérlőnk Promiseos megfelelőjét, de nem látom ezt egyszerűnek.
''A le/fel csatolást eljátszottam még párszor és rendben működött.''
A leírt módon müködik nálam is a le-fel csatlakoztatás.
De úgy próbáld meg, hogy a már felállt XP-re dugod a 2. vinyót. (Tehát induláskor a bios ne detektálja a vinyót.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest