Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem tévedek, egyszerű adatbázist (is) biztosít azok számára, akik Plexet valamint több platformon futó lejátszót használnak és közös adatbázis szeretnének. Beleállsz olyan dologba amit meg sem ismertél rendesen, és szándékodban sem áll. Megfelelő működést biztosít és a szükséges információk is elérhetőek. Sarkosan állsz a dolgokhoz, de sebaj, neked nem jó, ahogy nekem sem egyéb cucc, mégsem kritizálom, mert tudom, hogy mások úgy és azt szeretik. Pont annyira jó a PKC neked, mint nekem a Kodi Omega, szerencsére nem mostanában fogok áttérni. Már többször nekimentél a PKC-nak, jogtalanul, mert nem neked készült, aki csak Kodit használ, de ha majd használnál TV-t (nem Androidos) mint egyszerű lejátszót pl. Plexszel, iOS, tvOS, iPadOS és macOS-en futó Infuse-t, MrMC-t, akkor elgondolkodnál azon, hogy mi lenne, ha közös adatbázis lenne. Te beálltál az Androidos és Kodi vonalra, azonos Kodi verzióra, így neked egyáltalán nem ad semmi pluszt a PKC, számodra a MySQL megfelelő, tudom, mert sokáig azt használtam.
-
mikrofon
veterán
-
L.L.
senior tag
Itt [link] úgy olvasom a gond az, hogy ha automatikus frekvencia váltáson van a Kodi, akkor nem működnek megfelelően HD hangok, viszont az utolsó hozzászólásokban azt írják, a Kodi Omega alatt már minden működik megfelelően. Nekem is úton van már a Cube, majd beszámolok ha megérkezik.
-
törölt tag
válasz
zoltan6 #6290 üzenetére
Ehh, várj! Itt mostanra teljesen összekeveredtünk, szerintem ezt a szálat engedjük el, mert csak megkeverünk másokat is.
Ami miatt írtam, illetve kérdeztem, hogy az új Cube tudja e a wifi6-ot az az, hogy a kolléga fentebb azt állította, hogy az összefoglaló mindenben pontos az új Cube-vel kapcsolatban. És nekem innen eredt a kérdésem, illetve a bizonytalanságom, hogy akkor melyik Cube melyik, illetve melyik generáció. (Mivel az összefoglaló azt állítja, hogy az új Cube nem tudja a Wifi 6-ot)
De közben ez a hozzászólás törölve, vagy módosítva lett, ezzel szemben az én kérdésem fent maradt.A másik dolog, hogy én az UK-ban élek, a beszélgetés elején jeleztem is, így nekem csak ez az oldal lehet aktuális, logikusan
mikrofon
Igen, most már kezdek képbe jönni, miért is mondtad, amit mondtál.
A kábelt nem említettem, de végülis megoldható az is. Tulajdonképpen a PC és a media server is kábellel van összekötve, a hálóba viszont még nem vezettem be, de ha ezen múlik, megoldom. Sőt, előbb inkább bevezetem, mint beruházzak nagyságrendekkel drágább cuccokba.
De jogos, ezt a verziót az elején nem említettem.
A táv esetén a háttérvilágítás nálam nagy pirospont.Xelo
Köszönöm Neked is
Eddig mondjuk azt sem tudtam, hogy létezik újabb Wifi6 szabvány, 6E néven. Na és azt a routernek is tudnia kell? Mármint a 6E-t a sima 6 helyett? -
mikrofon
veterán
válasz
#48613632 #6269 üzenetére
- A cube és a k max rendszere szerintem sokkal jobb mint a shield-e! A shield ezzel az android tv verzióval nagyon csúnya és nagyon körülményes szerintem.... Többen panaszkodnak, hogy az új android tv-re frissített firmware meg még nem is működik olyan jól mint a régi...
- Shield nem tud wifi6-ot. Ha nem kábelezel akkor ez szerintem fontos
- Az új távirányító tényleg tök jó, de nem szükségszerű. a standard firetv távirányító is elég jó.Pont ezek miatt merül fel bennem, hogy a shield-et cserélném egy új Cube-ra.....
-
mikrofon
veterán
válasz
kokokka #6263 üzenetére
Gondolom ismered a google vagy bármelyik általad preferált keresőt és be tudod íri "fire tv cube 3rd gen vs 4k max". Aztán szépen részletesen ki is adja a különbségeket! Nem gondoltam, hogy igényled a copy+paste-et... vagy még fordítsam is le magyarra is?
Röviden és tömören tényleg mindenben jobba Fire tv cube 3rd gen mint a 4k max:
-hardware jobb
-memóriája több
-tárolóhelye több
-ismer olyan dolgokat mint HD hangok
-elvileg nincs bizonyos DV tartalom letiltva
-vannak fizikális portok
-nem kell a TV mögé lógatni
-ha valaki pedig használja az amazon Alexa funkcióját vagy okosotthon funkciókat, akkor annak meg össze se hasonlítható.....Most akkor miért is nem volt elég a minden?
Tudsz valamit amiben nem jobb? -
mikrofon
veterán
"dts-hd /dts-x nem megy neki."
Ez nekem új. Én úgy tudom, hogy már megy. Ha tényleg így van akkor még egy kicsit ki kell várni vele, amíg megy!"usb2-vs usb3"
USB-re nem mondott semmit a kérdező. Így lehet hogy neki épp úgy elég az USB2 int nekem, mert csak egy kontroller vevőjét csatlakoztatom oda."gigabit lan vs 100"
a kendezőnek nem kell a vezetékes net. Cserébe viszont van WiFi6 ami annak aki valóban WiFit, használ, annak fontosabb.... -
törölt tag
válasz
zoltan6 #6285 üzenetére
Jah, valóban, de mondjuk én nem néztem összehasonlítást, csak simán azt az oldalt, ahol meg lehet venni. Itt elsőre nem látszik semmi ilyesmi infó.
Na de mindegy is, akkor a 3rd generáció az új. És akkor most tud wifi6-ot, vagy sem? Mert végülis akkor ez lenne a lényeg.Ami a teszteket illeti. Nekem a lejátszás sebességével nincs bajom a jelenlegi sima 4k-val sem. Nem tudom, van e bármilyen szükségem a 2.5x teljesítményre.
Az biztos, ha valaha felmerül ilyen igény, az nVidia megoldása nem fog képbe kerülni. Ahogy látom, rendesen visszafelé fejlesztenek. Az új modellekben letiltott cortex magokkal érkeznek, és az Android11 is jócskán visszavett a teljesítményből. Fura koncepció, az biztos, már ha lehet hinni ezeknek a benchmarkoknak. -
zoltan6
addikt
válasz
#48613632 #6284 üzenetére
De írja az amazon hogy 3.generációs az új Cube,legalábbis az angol oldal.
Egyébként itt egy rövid teszt róla:
[link]
Itt azt írja az ember,hogy 20%-al jobb az új a 2. generációshoz képest teljesítménybe,és dupla annyi a 4K maxhoz képest CPU-ban,de GPU-ban meg még durvább.
Nekem most a 2. generációs van,de nagyon gondolkozom a 3-asban. -
törölt tag
Igen, köszi, ez közben meglett.
köszi kzkz
Na de akkor visszatérve a Cube3-hoz. Most akkor ez a legújabb Cube? Mert ezt az infot meg az Amazon nem közli, hogy hányas. És akkor van Wifi6, vagy nincs?
Az összefoglaló szerint nincs, az Amazon szerint van, de most már abban sem vagyok biztos, hogy azonos verziókról beszélünk.No meg az is jó kérdés, hogy kell e egyáltalán?
A jelenlegi lejátszás wifi5 azaz kb 54Mbit. Ez 100Mbit lenne, azaz közel a duplája. Nem lehet, hogy ez is elég?
(Persze lehet, hogy megint keverek valamit, jó szokásomhoz híven) -
törölt tag
Na OK, a DV tartalmak tökéletesen működnek a Kodi Omegával, köszi az ajánlót mindenkinek
Így csak ezért most nem bajlódnék a drágább cuccok beszerzésén.
Viszont a lejátszás sebességét mindig megkritizálja a Kodi, noha konkrétan nem volt eddig bufferelési problémám, viszont szinte mindegyik nagyobb file indítása esetén jön a figyelmeztetés, hogy a nem elég a sebesség.
Ezt kiküszöbölendő, mielőtt belevágnék a fejlesztésbe, megpróbálnám kábelen, viszont az összefoglalóban nem szerepel ez:Amazon Ethernet Adaptor for Fire TV
Van ennek bármi különösebb oka, vagy csak még nem lett frissítve az összefoglaló?Csak mert úgy gondolom, felesleges bajlódni a sok 3rd party cuccal, ha van gyári, működő megoldás.
(Gondolom egyébként, hogy nem lett frissítve, kiindulva abból, hogy az összefoglalóban a Cube még nem ismeri a Wifi6-ot) -
gyűrű
Topikgazda
Tévedsz. Igaz minden. amit írtam. Nem kell a szívedre sem venned. Semmi köze annak ehhez hogy ki mit használ. Ha adatbázis kezelő a kodihoz, akkor a minimum az hogy tudja amit leirtam, mert ezt egy sokkal régebbi program is tudja. . De szerencsére nem kell mégegyszer nekimennem már. Ennyit megért hogy tudjam hova való. 😀
-
Mano66
senior tag
válasz
Csabi1984 #6274 üzenetére
Omega miatt nálam is a PKC sajna kuka. Helyette lett Emby a Kodihoz. Beállításban a Plex jobb az Emby kínlódós, de ennél is össze tudtam hangolni az adatbázist. Ha ment a Plex beállítása akkor sikerül az Emby is. Addig amig nem lesz az Omega-hoz is PKC jobb mint a semmi. Az Emby hátránya ott van, hogy túl sok beállítást hagy a felhasználónak. Túl sok adatbázisból akar adatokat letölteni. Megkell találni ami a legjobb eredményt hozza a számodra. Ha már jól beállítottad ezt is el lehet felejteni mint a Plex-et. Hagyni kell hagy dolgozzon a háttérben.
-
blakey
titán
A PKC annak jó aki elsődlegesen Plexet használ és sok eszközön. Nem kell ennyire ócsárolni, túlságosan negatívan állsz a dolgokhoz, neked a sok ikon tetszik, másnak más. Nekem nagyon hasznos a PKC, különböző OS-eken csakis így tudom központosítani az adatbázist. Ha csak Kodit használnék, akkor semmi szükségem nem lenne PKC-ra.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Csabi1984 #6270 üzenetére
Nem működik. De már nem is érdekel. Egy napot szívtam ismét, mert megint bedőltem hogy, milyen jó a plexkodiconnect. Annyit értem el hogy a sima nexusokat telepítve elindult, és össze tudtam hasonlítani a MySQL el. Hát óriásit csalódtam. Ez a f.s még a nexusban bevezetett hdr type ikonokat sem ismeri. Arról nem is beszélve hogy egy csomó általam használt kiegészítő képet sem tölt be. Szóval alma. Egy pár évig ismét hanyagolom, a plex szerverrel és addonnal együtt. De legalább már megnyugodtam... 😀
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Omegára még nincs pkc?
-
törölt tag
Na még egy kérdés. Pontosabban kettő.
1. A Cube távja is BT-s? Mert az Amazon nagyon ajánlgatja hozzá az IR extendert. ...
2. Na most, ha a Cube + Remote Pro kombót veszem, akkor már tényleg nem sokkal többe kerül a Shield TV Pro ....
akkor most ár/értékben melyik érné meg?
-
törölt tag
válasz
zoltan6 #6267 üzenetére
Persze, illetve amúgy is azt vettem volna, hiszen nekem is alapból azt nyitja meg az Amazon.
Az viszont valóban elkerülte a figyelmem, hogy ez már Wifi6-os. Itt készpénznek vettem a topikösszefoglaló leírását.
De amúgy nem annyira új az, én egy ideje szemezek vele. Kb fél éves lehet ... -
törölt tag
válasz
mikrofon #6257 üzenetére
Szia
Köszi a választ, és a többieknek is.Ok, akkor nVidia Shield TV Pro az kompromisszum-mentes? A Cube is elég lenne nekem, illetve a 4k Max, ha arról van szó, de az általad ajánlott Cube meg ugye a Wifi6 hiánya miatt problémás.
Az mondjuk nem világos, legalábbis nekem nem jött át, hogy miért kell Neked egy Cube is a 4k Max és a Shield Pro közé?
Ha csak amolyan heppként, akkor OK, de ha van komolyabb okod is rá, akkor szívesen meghallgatnám, hogy milyen hiányosságokat próbálsz elfedni vele.
trance89
Ok az AX-es router is, de ha nem a 4k Max lesz most megvéve, hanem a Cube (+ világító gombos távkütyü) vagy a Shield TV Pro, akkor azt 6 havi kamatmentesre venném, és a routert a kövi körben próbálnám csak beViszont, a Hub5 társadalmi megítélése sokat javult a Hub4-hez, és még többet a Hub3-hoz képest. Ez utóbbi volt nekünk, tényleg borzalmas volt, ezt én is csak modem módban használtam.
Viszont, ami van hozzá wifi routerem, az sem sokkal jobb. (Van egy Netgear AC1750 és egy TP Link Archer C2)
Ami a wifit illeti, egyelőre elég jónak tűnik, de Wifi6 eszközünk nincs jelenleg, így fogalmam sincs, hogy kellene e csere, vagy sem.update:
Most akkor felteszem ezt az Omegát a standard 4k-ra, arra jó lesz, hogy a DV kompatibilitást teszteljem, ha jól értem ... -
trance89
őstag
-
zseko
veterán
válasz
trance89 #6261 üzenetére
Archer AX1500-as routerem van, gondolom ez megfelel. Bár szoftverileg elég fapados eresztés az ezeréves WRT54GL routeremre tett Tomato firmware tudásához képest...
-
mikrofon
veterán
válasz
#48613632 #6256 üzenetére
Szia,
Ezek alapján szerintem Fire TV cube 3rd gen.
Most éppen akciós is. [link]
Ha nem válik be akkor tovább lépsz nvidia shield tv pro -ra. De szerintem a cube tudni fogja amit szeretnél.Kodi-bol pedig javasolt az újat az Kodi v21 omega-t használni. Két változata van. Egyik a Kodi honlapjáról a fejlesztői részről letölthető eredeti. Másik pedig ennek egy kicsit módosított DV változata. @gyűrű fórumtárs többször írta ezeket, hogy milyen jók. Sokkal jobb mint a Maven. Én is ezeket használom a shield tv pro-mon. Azért nem egyből a shieldet ajánlom, mert szerintem az új cube már mindent tud amit kell és a cube újabb. Engem is kísért hogy bepróbáljam a 4k max és shield közé
-
törölt tag
Üdv Olvtársak.
Alapvetően az lenne a kérdésem, hogy mire upgradeljek, és az ehhez szükséges kiegészítő információkat alább rögtön lejegyzem.
Amit még tudni kell, hogy elég sok az új eszköz körülöttem, amihez új, általam kevésbé ismert technológiák társulnak, illetve sok bennem a bizonytalanság ezekkel kapcsolatban.Ami jelenleg van, az egy 4k Firestick, nem a Max, ezt kellene upgradelni. Természetesen vagy Max-re, vagy Cube-re. (Esetleg bármi másra)
A lejátszás Kodi alól megy, jelenleg 20-as Nexus, korábban volt 19.0-es Maven build, de nem volt túl stabil, 3x is megnyeklett, hogy újra kellett tennem, ami a konfigurálás, és a kiegészítők miatt meglehetősen macerás volt.
A TV szintén új, pár hónapos, egy TCL C725, amiről azt kell tudni, hogy HDR10, HDR10+ és DV képes. Ezekből a DV-t preferálnám.
- A statikus HDR10 nem javasolt az alacsony fényerő miatt. Sötét színek ótvarul néznek ki, meg úgy ánblokk az egész.
- A HDR10+ talán beállítható lenne, de elég kevés a forrás (mag illetve Ezra add-on)
- A Dolby Vision az OK, de jelenleg csak SL (single layer formátumot képes lejátszani) << na, ezen kellene változtatni.
A többi DV formátum esetén sajnos a HDR10 alapsáv lesz lejátszva, amit kerülnék, mert nálam csúnya
Ami még új, az a router. UK-ban élek, 1Gbites net van, az új router a Virgin Hub 5 már Wifi-6 képes, ehhez még van egy wifi booster is. Tehát értelemszerű lenne egy 4k Max beszerzése. Viszont olvasom, hogy ehhez megint Maven, vagy Omega buildet kellene feltennem. Bízhatok én ezekben?
Az előző Mavenem, ahogyan írtam is, párszor megcsuklott. Többnyire, ha jól emlékszem, nagy méretű file megnyitásakor bufferelés közben meguntam a várakozást, toltam egy restartot Firestick alól, és onnan a Kodinak annyi volt. A bejelentkező képernyő után csak fekete képernyő fogadott, reinstall segített. Ezt szeretném elkerülni.A forrásanyag egy OMV (Openmediavault) serverről jön, jelenleg wifi5-ön keresztül. Laggot nem tapasztalok, illetve mikor igen, akkor rendre be is fagy (percen túl bufferel ... stb)
Viszont sok esetben, főleg nagyobb méretű filek esetén jön a Kodi üzenet a jobb felső sarokban, hogy a "beolvasás sebessége lassú..." bla bla, pontosan nem tudom idézni, de lassú, az a lényeg. << na, ezen is kellene változtatni.Amit változtatni szeretnék tehát:
- Jó lenne bármilyen DV tartalmat lejátszani
- Jó lenne, ha nagyobb sebességgel tudnám streamelni az anyagotEhhez kellene választanom a FireStick 4k Max vagy a FireCube közül
Viszont, ha jól tudom, a Cube nem Wifi-6 képes
Most ha arról van szó, képbe kerülhet bármi egyéb lejátszó is, akár valami drágább, de Kodi, és a DV fontos lenne, mert azt hiszem, ezeket tudom rendes minőségben lejátszani a TV-n.Az összefoglalót, és az utolsó oldalt a hozzászólások közül elolvastam, köszönöm.
-
headhunter
addikt
Ez telepíthető Fire TV Stick Max-ra és nézhető a tartalom? [link]
-
Csápájev
őstag
Sziasztok, egy Amazon Fire TV Stick 4K-m van. Olyat nem tud véletlenül,hogy bedugok egy pendriveot a tv-be és azt betallózza és lejátsza?
(a tv nem ismeri fel a formátumát)
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Imi1981 #6241 üzenetére
Én az amazon de ről rendeltem. Nagyon tetszik auto háttérvilágítós gombokkal. A plusz pár gomb meg kodin is jól jön. De nem olcsó
-
maestro_ha
csendes tag
Sziasztok!
Fullhd, Netflixen szabályos időközönként nem lesz olyan fluid a mozgás. Belassul a képfrissítés? Fps drop? Refersh rate állítás? Net nem elég? App mérése szerint megfelelő, de egy régebbi vodafone modem működik nálunk. Próbáljam inkább kábelen összekötni? Keresem a pontos fogalmakat, a problémát, meg a megoldást.
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Bármiféle retro emulátor (NES, SNES, ne adj isten PSX) futtatható rajta?
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #6234 üzenetére
Külön alkalmazás most már látom. Majd később megnézem és köszönöm de most full ideg vagyok sajnos. Letitkosították minden fájlom a gépen az összes merevlemezen! Fizetni nem fogok ilyen férgeknek úgyhogy le kell formázzak mindent. Windows vírusirtót kikapcsolták és nem lehet visszakapcsolni ! Micsoda biztonság . És a legjobb hogy nem jártam semmi olyan oldalon és csak az összefoglalóban lévő adb app control programot telepítettem.
-
Csabi1984
addikt
Ha omegából felrakom az újat akkor felülírja a régit vagy külön kezeli?
-
Imi1981
veterán
Refresh rate-nak ezt az adb panancsot hogyan kell csinálni (ami az összefoglalóban van)? Milyik programmal vagy ha lehet mobilról melyik alkalmazással? Sosem csináltam még ilyet.
-
Bubukain
senior tag
semmi sunyiság nincs benne, ott van a nevében hogy felújított, csak le kell fordítani.
Fire TV Stick 4K Max, Zertifiziert und generalüberholt mit Wi-Fi 6 und Alexa-Sprachfernbedienung (mit TV-Steuerungstasten)
Fire TV Stick 4K Max, tanúsítvánnyal felújítva, Wi-Fi 6-tal és Alexa Voice Remote-val (TV vezérlőgombokkal)
-
zseko
veterán
Fasza: nem fér ki az Amazonon a névhez a teljes szöveg, a nevem hossza miatt lemarad a Mailboxde-s ID azonosító fele...
Ejjj, most csináljak új fiókot, 'rövidített' névvel... -
zseko
veterán
válasz
Imi1981 #6220 üzenetére
Ahham. Köszi! Hát ez tényleg elég sunyi mód. Az az 1500 forinttal kevesebb ár nem éri meg egy használtért.
Még egy kérdés, a mailboxde-nél a név/cím megadásnál lehet írni ékezetet? Tudom hülye kérdés, de a Your address or head office - write english, please kicsit elbizonytalanított.
Lenne ugyan mód németországi ismerősre (volt munkatársam fia német lánynak udvarol, Bécsben tanulnak), egyszer rákérdeztem, de nem akarom túl sűrűn ezzel zaklatni és sürgetni őket, hogy küldhetem-e hozzájuk, adjanak már címet.
-
kzkz
őstag
Az olcsóbb használt már:
Each pre-owned device goes through a full diagnostic test, thorough cleaning and inspection, secure data wipe,and replacement of any defective parts identified in testing (where applicable).Elég sunyi az Amazon, mert ez eléggé el van dugva.
A másik ilyen a refurbished kategória. Vettem egy Fire tabletet, és csak az átvételkor derült ki a csomagolásról, hogy refurbished. Aztán felmentem az oldalukra, és egy külön menüpontból elérhetők ezek a termékek, de ha nem onnan közelíted meg, akkor az adott terméknél ezt már nem látod
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6214 üzenetére
Ha egy hálózatban egyszerre min. 2 Kodi fut ugyanazokkal a beállításokkal, akkor ütközés van, ezt úgy is kipróbálhatod, hogy felteszel egy Matrixot, beállítod és utána felteszel pl egy Nexust, de a Matrixból nem lépsz ki, azaz a háttérben fut, ugyanez lesz az üzenet. Az üzenet a távvezérlésre vonatkozik, csak, akkor van jelentősége, ha pl. yatse-val irányítanád.
-
Csabi1984
addikt
Amazon Firesticknek milyen a Hdmi portja 2.1 vagy 2.0?
-
Imi1981
veterán
A 8080 -as portot? Eddig is három Kodi volt különböző eszközökön ugyan ezzel a portal de eddig nem volt gond. Mindegy megváltoztatom.
Tegnap éjfélig állíthattam ma meg meló úgyhogy csak délután tudom. Amúgy kezdeti nehézségek ellenére tetszik! Jól optimalizált az Android . -
sysrq
őstag
Üdvözlet!
Az Alzás y kábel is jó? Próbálta valaki? -
Mano66
senior tag
válasz
Csabi1984 #6185 üzenetére
Csak az otg kábel kell hozzá. Az össze foglalóban van Gembird USB Hub Lan adapteres amit én is használok többet is. Igaz egy kicsit drágább de USB 3.0-ás.
[Gembird USB AM Gigabit Network Adapter]De amit linkeltél az is ajánlott és USB 3.0-ás.
-
Imi1981
veterán
-
Xelo
addikt
válasz
Imi1981 #6205 üzenetére
biztos hogy fagyi volt? nagyobb updateknel volt mar nekem is olyan h eltotymogott vele akar 10-15 percig de nekem ez fel se tunik a macbookom meg pixel telefonom frissitesi idejei mellett
en update kozben nem is mernem kihuzni max ha mar total eselytelennek tartanam hogy befejezi a dolgot.
-
Imi1981
veterán
Hát jól rámijesztett a 4k Max ! 10 perc után is csak fire tv logónál állt ezért kihúztam az adaptert majd vissza és utána elindult (első fagyás elég gyorsan jött) . Most már rendben működik de azért rámijesztett azzal a fagyással. Most nemrég felraktam az Omega kodit de az nem kompatibilis a plexkodiconnect-el így töröltem és felrakom a play áruház nexus -t hátha az jó . Amúgy elég fürge a menü meg úgy a rendszer is .
Fent van ez a Kodi is de hibával indul mint az Omega! Remote kommunikációs szervert hibát dob. Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
Fifi
őstag
válasz
FingR86 #6195 üzenetére
Az olcsóbb a német verzió, azt ingyen szállítják ki, de csak Németországba és Ausztriába. Ezt a mailboxde igénybevételevel lehet hozzánk kiszállítatni cirka 14€-ért.
A drágább a nemzetközi változat, ezt hozzánk is kiszállítja az amazon.
A két változatnál a távirányító gombjaiban van különbség csak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest