Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
válasz
forguet
üzenetére
Jott egy ertesites h a csomagom (soundbar) visszament, ezert visszateritik az arat.
Rakerdeztem h mi tortent es azt irtak serult szallitas kozben ezert nem lett kezbesitve....de ha ujrarendelem elengedik a szallitas arat.
Igen am de azota megemelkedett a termek ara tobb mint 100gbp vel...de azt irtak a kulonbozetet is megteritik es a szallitas is free ha megrendelem. Illetve akkor inteznek hozza eu tapkabelt is...ez am a world class customer service, leesett az allam... -
forguet
senior tag
Sziasztok. Rendeltem egy soundbart amazon uk rol es (amator hiba) meg nem erkezett meg de realizaltam h tuti G tipusu tapkabellel fog jonni...lehet barmi gond sztetek ha egyszeru atalakitoval hasznalom? Vagy vegyek inkabb hozza teljes eu tapkabelt?
Koszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest