Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Van egy csomagom amit vissza küldtem. Június 10.-e óta a Németországi Nohrai válogató központban van. Aggódjak, hogy megakadt vagy a németeknél ez szokás. Július 6.-ig vissza kellene érnie. Az Amazon nézi, hogy a visz.árú elindult feléjük és nem a feladó a hibás a csomag nem érkezése miatt? A DHL nyomon követést elmentettem és kinyomtattam. A csere árút már meg kaptam és nem szeretném ha még egyszer levonnák az összeget.
-
Mano66
senior tag
Még egy hülye kérdés. A vissza áruért fizetni kell?
-
Mano66
senior tag
Rendeltem egy pizza sütőt ami akciós volt. Ma meghozták a csomag sarka sérült volt, de nem vészesen. Kibontás után a terméken így is 3 helyen enyhe ütés nyomok láthatók. Érdemes reklamálni. Amikor vettem akciósnak adták. Nem volt feltüntetve, hogy csomagolás sérült vagy vissza küldött termék lenne és azért akciós. Ma néztem akció nélkül is annyi lett az ára.
[Teesa TSA3231 Supreme Pizza Oven] -
Mano66
senior tag
Erről az email címről nem válaszolnak. "adressen-bestaetigung@amazon.de".
Van másik is amivel fellehet venni velük a kapcsolatot. Legalább a fiókomat rendbe szeretném rakni. A vásárlásról lehet lemondok náluk. Vagy inkább átgondolom. -
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Mi a teendő, ha hiányos adat miatt felfüggesztették a fiókom. A kért iratokat emailben elküldtem (Abban kérték). 4 napja semmi válasz. Még egyszer rájuk írtam, de semmi. Ilyenkor hova lehet még írni? Fiók belépéskor ez fogad : "More Information RequiredThe information you supplied was reviewed by Amazon but we cannot remove the hold on your account at this time. For details, check for an email or text message from Amazon describing next steps. Please contact us for further support."
Új hozzászólás Aktív témák
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD kijelző, i3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest