Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Én is csak szenvedek továbbra is, ráadásul már a Curve sem használható Erste bank esetén ahogy épp ma olvastam.
Viszont egy értékhatárig elfogadja a terhelést Erste-Mastercard kombó, 165€-ig térképeztem fel. 300€-t már visszadobja.
Nyilván eléggé különböző a helyzetünk,de esetleg megpróbálhatod (amennyiben maga az amazon az eladó) a top-up/ digitális amazon gift card használatát.Fájdalmas így drágább valamit venni az egyszer biztos, és ha kapós a termék, akkor ráadásul hátrébb csúszol a rendelési sorban, bár nem törölték szerencsére.Sikertelen fizetés esetén pirossal kiemelt lesz a rendelésed és felkérnek a fizetési mód átnézésére, na ilyenkor tudsz újra gift vouchert/gift egyenleget hozzáadni a rendeléshez, akár az egészet kifizetheted vele, vagy lecsökkented a terhelendő összeget annyira ami már átmegy (innen tudok a 165€ értékről, addig kisebb tételt vettem).
Óvatosan próbálkozz mert ha sorban elutasítgatja a bankod akkor bumm amazon bepánikol és zárolja a fiókod és már meg is keresnek az ügyfélszolgálattól,aki bekéri a legutóbbi végbéltükrözésed eredményét is
Erste 4 tranzakciót fogad el így kb(top-up/digital gift card magadnak elküldve), amik ráadásul lassan teljesülnek (van, hogy pár óra) ezt ki kell várni.
Szar az egész ahogy van és botrány, semmiféle értesítés nem jön meg, kártyát már újraregisztráltam,amazon felől nem lehet semmit bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest