Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni első rendelésemnél felmerülő fizetési probléma miatt.
Regisztráció után rendeltem egy terméket német címre, magyar (OTP) fizetési adatokkal. Az OTP virtuális kártyámat használtam fizetésnél. Rendelés előtt utaltam rá megfelelő összeg ami bőven fedezi a rendelés összegét. A rendelés leadása után kaptam egy emailt amazontól, amiben azt írja hogy, szokatlan fizetési tranzakciókat észleltek ezért zárolják a fiókot, és ha 72 órán belül nem sikerül ellenőrizni a fizetési adatokat akkor törlik a megrendelést.
A fiókba belépve végig visz pár adateszeztetésen az oldal, hogy feloldjam a zárolást és igazoljam a fizetési adatokat. Számlakivonatot kér igazolásnak, ha a virtuális számla adatait elküldöm az jó lehet? Vagy önmagában a virtuális számla használata okotza a zavart? esetleg hogy a levonás pillanatában még nem volt jóváírva az összeg a számlán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest